2010-01-31
 12:38:44

Vi ska bli mamma o pappa

Det känns jätte konstigt att älskling och jag ska bli föräldrar, vi ska bli mamma och pappa liksom! Jag känner skruttis i magen i stort sett varje dag, det är myys! Vi har gått halva tiden nu, helt sjukt haha! fort går det iaf!

På Onsdag ska vi med ett annat par till Ge-kås i Ullared, där ska vi shoppa loss på barngrejer, har hört att det är rena paradiset för blivande föräldrar, vi får se!


Här har ni senaste bilden på magen, tagen i förra veckan!.. Nöjd syster ? =)

2010-01-31
 12:33:53

Vi ska Flytta... IGEN!

Ja så är det dags för flytt igen! Det är verkligen blandade känslor för jag trivs verkligen här och vi har fått iordning allt såbra men när lägenheten på första våningen i samma trapphus blev ledig så kunde vi ju egentligen inte tveka. Vi kikade på den och den var egentligen inte i närheten så fin som våran, tapeterna ska vi inte ens tala om.. MEN sånt går ju alltid att fixa till.. det skulle ju underlätta att bo på första våningen, speciellt när jag är själv och ska kånka upp med bebis och matkassar.. och så kan vi ju bara dra upp vagnen! Jag vet att vi skulle ångra oss om vi inte tog den.

En vän tog över våran lägenhet, så jag får väl hälsa på honom om jag saknar den för mycket =). Vi ska gå ihop och köpa grill och sådär..

Så i Maj flyttar vi, ev tidigare! Skönt att vara höggravid så man inte behöver springa i trapporna, haha! nej som sagt, jag känner mig inte jätteglad över flytten samtidigt som jag innerst inne vet att det blir det bästa!!

2010-01-29
 06:45:33

Fredag 29 Januari!

God morgon!

Efter 4 timmars sömn är jag ready for work!.. NOT! Halsen känns ungefär som igår och det var riktigt jobbigt mot slutet av passet.. men jag överlevde!

Nu sitter jag här med en kopp te och en macka, jag har skjutsat älsklingen och hunnit tanka nu på morgonen! Ska njuta av min lilla frukost ett tag till innan jag måste göra mig iordning och kila till jobbet!

Ha en härlig Fredag!
2010-01-28
 10:39:08

Sjuker!

God morgon på er!

Jahapp jag lär väl ligga sjuk till helgen, har så ont i halsen.. känner mig lite orkeslös. Ikväll ska jag jobba och imorgon jobbar jag dag och slutar 13, sedan är jag ledig Lördag, Söndag och Måndag.. tre hela dagar! yeej!

Ne nu blir det vila!
2010-01-26
 22:54:55

Tisdag kväll!

Det ska bli skönt att lägga sig sen. Jag har storstädat sovrummet, satt upp nya gardiner och bytt till nya påslakan, som jag fick i julklappa av mina föräldrar.

När älsklingen kom hem skjutsade jag ner honom till träningen och sen åkte jag till mamma och pappa där vi satt och pratade.. eller jag satt och pratade medans dom lagade mat, sedan skulle dom "träna" lite på crosstrainern och pappa skulle visa att han minsann kunde göra "sit ups" tror jag det var iaf.. haha! Vi blev bjudna på mat så jag åkte och hämtade älsklingen när hans träning var slut så åkte vi tillbaka och åt Lasagne! Det var smarrigt!

Ja den här dagen har gått riktigt fort! Jag är ledig imorgon också och jag försöker njuta så gott det går! Nu ska jag ta en iskall burk cola och ta igen lite One tree hill avsnitt som jag missat!

2010-01-26
 14:02:40

Tisdag 26 Januari!

2010-01-25
 14:23:19

Älskling!

Det är jobbigt att vara själv nu, jag saknar min älskling! Vi har knappt träffat varandra något denna månad känns det som, och när vi väl träffats så har det varit en massa annat vi måste göra... jag saknar att bara vara med honom, alone.. utan alla måsten!!

Jag jobbar ikväll, sen är jag ledig imorrn och på Onsdag och det känns så skönt! Jag ska bara vara.. och försöka att inte planera något, det behövs!

2010-01-23
 18:03:53

Lördag!

Jobbat idag, det gick väl sådär.. sprang runt som en jävla iller och gjorde massa grejer.. men det var inte så mkt kvar att göra på listan när jag åkte hem, duktig jag är!!

Alldeles strax blir det lite middag, två vänner är här! Sedan blir det bio med gänget, Snabba Cash ska vi se!
2010-01-22
 11:26:15

James Morrison!

Jag bara älskar James Morrisons röst..



Nu ska jag gå till jobbet. 12-22 blir dagens pass..

2010-01-22
 00:03:05

Avslappningskurs!

Alla som känner mig vet att jag väldigt lätt blir ganska stressad och det är väl kanske inte sådär jättebra nu när man har lilla skruttis i magen, men jag har alltid haft svårt för att varva ner och bara ta det lugnt. Så nu är jag anmäld till en avslappningskurs med en barnmorska som börjar nästa Onsdag, tyvärr är vi i Ullared då så jag missar första "mötet". Kursen kostade ganska mkt men just nu känns det verkligen värt det, det är mkt som får mig att inte må bra just nu, och jag borde inte bry mig så mkt men I do, så jag tror denna kurs kommer vara bra för mig!!

2010-01-21
 10:49:07

Torsdag 21 Januari

God Morgon!

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, orkar verkligen inte gå upp! Jag har varit lite nere de senaste dagarna, antar att det är hormonerna ? Jag ska iaf vara barnvakt till "lilla" charmtrollet om en liten stund, då kanske man blir på lite bättre humör, hon brukar ju vara bra på att muntra upp en.. får se vad vi hittar på, fixar lite lunch kanske.

Ikväll tror jag iaf att det blir American pizza med ett gäng vänner!


 

2010-01-20
 14:10:32

Shopping!

Om två veckor ska vi åka till Ge-kås i Ullared för lite shopping, mkt barngrejer har jag hört att dom har och det behövs för vi har knappt köpt någonting, och snart har halva graviditeten gått. Vi ska åka dit med ett annat par så vi har bokat buss och stuga, kommer bli myys!

Mycket grejer får man, som kläder har jag märkt. Jag har haft en liten del i garderoben som jag lagt skruttis kläder m.m men nu får det snart inte plats.. så kläder är nog minsta bekymret.


Här är lite av ALLA kläder!

Det är ganska svårt att handla kläder när man inte vet vad det är för kön. Det skulle underlätta att veta men nää.. jag vill inte!

2010-01-20
 00:49:58

Lite ledsen idag..

Usch vilken hemsk dag det har varit, känner mig tokdeppig och blir verkligen galen av att inte prata med någon ordentligt. Jag vill bara gråta, jag känner mig så dum som lägger all energi på fel saker, jag borde inte bry mig. Jag gick en promenad med en vän innan jobbet idag, kände att jag behövde komma ut och avreagera mig lite, tack snälla för att du ställde upp!

I dessa stunder saknar jag syster extra mycket, men jag försöker bita ihop, jag har ju mailen... dock försökte jag lyssna på "bigger" förut, ett stort misstag och jag fick stänga av låten ganska snabbt. En av "våra" låtar!..
Åh syster jag hoppas du har det bra, du borde väl vara framme i Kina nu ?.. saknar dig och älskar dig oerhört mycket. ♥
2010-01-18
 15:06:01

Jag vill ha snygga jeans!

Min dröm just nu är ett par snygga jeans, jag är så sjukt trött på leggins och det är typ det enda jag får på mig. Har letat efter snygga mamma jeans och hittade ett par snygga på H&m provade dom och de satt riktigt bra.. frågan är om jag får på mig dom om 3 veckor ? fick kämpa lite för att få på dom över höften och strl större var pösiga om benen.. aah blir galen på det här. Beställde ett par riktigt snygga OCH sköna mamma jeans från Nelly, men dom var för stora och strl mindre var slut såklart!..

Ja vilka problem jag har! Det är väl tur att skruttis växer iaf! Får väl leva i leggins ett tag till!
2010-01-17
 20:31:10

Tacos och Vänner!

Sitter i soffan proppmätt efter på tok för mycket tacos. Det blev middag med massa vänner idag också! I like! Jobbat har jag gjort innan men imorgon är jag ledig, då blir det mys med mamma och sedan ska jag klippa mig!

Ne vara lite social kanske!
Kram på er!

2010-01-16
 12:51:04

What a day!

Dagen började med lunch på sultans med Zarah och Mattias, efter det åkte vi till Norrköping en snabbis och sedan åkte vi hem till dom för att börja med maten, grillad fläskfilé med klyftpotatis och sallad fick det bli, mums mums.. Nio personer blev vi och efter maten åkte vi iväg för att discobowla.. förlorade som vanligt men otroligt skojj hade vi!.. Efter bowlingen åkte vi tillbaka till Zarah och Mattias och spelade kort..  En helt underbar dag, omgiven av fina människor!

Syster ringde mig när vi höll på med maten.. ett +97 nummer och jag vågade knappt svara förrän Mattias sa att det kunde ju vara min syster.. jag kastade mig över telefonen... Klart det var hon! För första gången sen hon åkte i December fick jag höra hennes röst, höra att allt är okej! 8 min varade samtalet och bröts mitt i en "diskussion" :( men nu vet jag iaf att allt är bra!

Det blev lite känsligt när jag kom hem.. och jag satt inne på toaletten och grät, älsklingen knackade på och kom in och kramade mig.. Det kändes jobbigt att prata med syster även om det kändes bra, mixade känslor! det blir liksom verkligt att hon inte är här.. älsklingen och jag la oss i sängen och pratade om allt mellan himmel och jord i två timmar innan jag somnade i hans famn! KÄRLEK! ♥

2010-01-15
 11:07:03

God morgon Fredag!

Vad mkt paket jag får ;) Igår kom det ett paket från Söderfin, eftersom det var ett tag sen jag solade och det inte är så bra att göra det nu så har jag blivit en blekfis, så nytt puder från kanebo var välbehövligt!
Idag ringde mamma och sa att jag fått paket hem från Nelly, skickade det dit eftersom det kommer direkt i brevlådan, så hon är påväg hit med det nu :) och sista paketet fick jag leveransbesked på igår att dom skickat, hoppas det kommer idag! Ett super sött halsband!

Behöver jag säga att jag har lite shopping begär ?

Nu ska jag hoppa in i duschen! Kram på er!
2010-01-14
 14:32:26

Ledig imorgon! Hallelujah!

Skruttis rör på sig, jag känner det! Det varken syns eller känns på magen men jag känner att det rör sig där inne, går inte riktigt att förklara känslan!

Jag pratade med min chef igår så jag får vara ledig imorgon, så välbehövligt! På dagen ska jag luncha med en vän och på kvällen blir de middag och bowling med ett gäng vänner!.. ska bli otroligt skojj!

Det kändes som ett ganska stort steg att säga till chefen att jag behövde ledigt, även om det handlar om en dag, men jag måste tänka på hälsan... för jag orkar inte mer... inte att jag jobbar många dagar men stressen.. som att behöva göra allt själv som vi ska göra, det är inte rättvist och jag har känt nu att jag bara inte orkar. Stackars skruttis som har en så stressad mamma! Dags att lugna ner dig nu Fiia!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att kila till jobbet!..

2010-01-13
 13:20:57

Nrk!

Igår var vi i Norrköping och kikade på vagnar, vi hade redan bestämt vilken vi skulle ha men när vi åkte därifrån var vi kluvna och det är vi fortfarande! Herregud vilken djungel det är!...Det står iaf mellan två olika märken just nu.


Ja igår var jag ju ledig, otroligt skönt! Dock känner jag att en dag inte räcker, gud vad trött och sliten jag känner mig jag känner bara att jag inte orkar!!!.. men det är bara bita ihop! på Måndag får jag vara ledig iaf! Gash 100 år tills dess!
2010-01-13
 00:42:32

Nu säger Skruttis och jag God natt!

 


2010-01-12
 12:24:45

Roadtrip till Stockholm!

Syster och jag brukar bli rastlösa när vi är lediga så vi kan få för oss att åka till Stockholm (kista galleria) och äta lunch lite då och då.. så jag tänkte ni skulle få följa med via bilder...

Just denna tripp är från Februari 2009

Till att börja med är det ett MÅSTE med Cola och kanelgifflar!



Just denna gång var vi tvugna att byta lampa på bilen.


Vi är redo, stereon ökas till Max och vi poppar bra musik...


Framme! Petra får sin efterlängtade mat.


Gormeh Sabzi heter det, en persisk lammgryta med spenat. Det ser ut som spyor I know men jag lovar att det är betydligt godare än det ser ut.


Just denna gång var jag för feg för att själv ta en Gormeh Sabzi och det var nog första gången jag smakade det (av syster)


Efter en massa shoppimg är det två trötta och flummiga tjejer som åker hem, Poppar stereon på max!




När du kommer hem sen syster kan jag lova dig att vi ska åka till Stockholm igen!

2010-01-11
 15:22:29

Äntligen!

Nu har jag äntligen ringt och bokat tid hos frisören, så nästa vecka ska jag äntligen få håret fixat, det är rätt så slitet just nu!..

Ikväll är det jobb som gäller 16-24, men imorgon är jag ledig för första gången på 12 dagar, det ska bli otroligt skönt och jag har sett till att någon annan gör det som ska göras imorgon, för jag tänker inte åka dit på min lediga dag, jag behöver vara därifrån ett tag nu, man blir ju helt galen i huvudet annars!!

Kram på er!
2010-01-11
 12:46:54

Ultraljud!

Åh lilla skruttis, idag har vi fått se dig för andra gången.

Idag har vi varit på ultraljud och fått se att allt står rätt till, lilla skruttis hjärta är som det ska, och armar och ben har h♥n, vi fick till och med se de små fingrarna! Det var svårt att få bilder då skruttis vägrade ligga still, några blev det iaf och innan vi gick därifrån verkade det som h♥n somnat.. Morgontrött som mamma kanske ?
2010-01-10
 00:55:07

Lördag kväll..!

Det blev en härlig kväll trots allt! Mattes syster kom hit och vi skulle laga middag, Flygande Jakob - en favorit, fick det bli och lagom tills maten var klar fick vi även sällskap av M och J, mycket trevligt! Det blev lite kortspel efter maten och jag måste säga att av 11 gånger förlorade jag nog 9-10.. men vad gör det ? Jag var glad ändå. Det blev en lyckad kväll måste jag säga!

God natt på er!

Ps: Jag tänker på dig syster, det gör jag alltid! ♥
2010-01-09
 16:30:26

Hej mitt vinterland...

Burr vad kallt det är ute, imorse när vi öppnade på jobbet var det -25 grader ute, svinkallt men hur härligt som helst! Det är så himla vackert!




Ikväll vet jag inte vad som sker, känner att jag vill hitta på något när jag väl har en kväll ledig men frågan är om jag orkar det, vi får se! Kan vara skönt att ta det som det kommer!

2010-01-08
 11:12:21

Jobb, jobb, jobb..

Idag blir det en hel dag på jobbet, tur att jag jobbar med underbaraste Sanna! :) Vi har ju så skojj ihop så jag är säker på att dagen kommer gå fort!
2010-01-07
 14:24:10

Family!

The roots of a family tree begins with two hearts!



I Juni är det tänkt att vi två ska bli tre! =)

2010-01-07
 01:45:32

=)

Älskade syster, Din kommentar i förra inlägget fick mig att börja gråta, det är fruktansvärt så mycket jag saknar dig, det känns någorlunda lättare nu men ibland brister det, dessa små saker som att kunna ringa dig när det känns tungt, äta morötter med dipp och kika på film. Har tjatat på Matte i flera dagar nu att vi ska åka till Kista Galleria och äta lunch, men det blir ju inte detsamma.. det är ju du och jag med massa musik i mamma o pappas bil. Förlåååt jag ska sluta skriva om det för du lär bara bli ledsen när du läser det!




Livet börjar ta en vändning nu, hela hösten har jag varit sjukt trött och känt mig lite deppig men nu börjar jag komma ikapp. Älsklingen och jag har en massa saker planerade inför våren och det känns helt underbart. Livet kommer minst sagt att förändras snart och jag känner mig så trygg att det är älskling och jag!
2010-01-03
 13:53:31

Första inlägget 2010!

Nu är 2010 här, ett mycket bra år hoppas jag på och är helt säker att det kommer slå alla andra år :)

Jobbar gör jag ju en del så jag har inte så mycket tid till att sitta vid datorn, igår innan jobbet var jag och älsklingen ute och gick med några vänner.. i skogen, det gick an sålänge vi höll oss till stigen där folk gått innan...

Jag hoppas att ni har haft det bra nu i Jul och Nyår!