2013-02-28
 19:40:09

Maskerad!

I mitten på Mars ska jag och min syster ha födelsedagsfest ihop, det blir maskerad med tema Disney. Vi satt en hel kväll och knåpade ihop inbjudningskorten, vi spenderade några veckor med att leta lokal men fick till slut skära ner på inbjudningslistan för att få plats. Imorgon är sista dagen att ge svar och jag kan nog räkna på en hand vilka av mina vänner som svarat! Jag känner mig besviken, det känns tråkigt när vi lagt ner så mycket tid och energi på att fixa det här.

Vi får huset fullt den helgen med bl.a. Besök från Stockholm och England, det ser jag framemot!

2013-02-27
 22:50:57

Imperfections

Mina vänner tröttnar nog på mig när jag spelar samma låt om och om igen, men när jag väl hittar en jag tycker om så lyssnar jag på den nonstop, ibland flera veckor. Igår när jag jobbade hörde jag en sån där "måste ha låt" på radion, tack och lov att jag har den där Shazam appen på telefonen, på så vis kunde jag få reda på vem som sjöng... så nu måste jag ju dela med mig, för här spelas den om och om igen..
 
Josh Osho - Imperfections
 
 
2013-02-23
 14:36:01

Fredag

Oj här var det längesen jag skrev :/

Igår hade vi en helt perfekt Fredag, runt lunch åkte lilleman och jag tåg till Norrköping för att möta upp pappa Mattias, något som Emilio sett framemot, oj så han tjatat om "tuff tåget", vi åt lunch på Max innan vi åkte vidare till busfabriken där vi lekte oss svettiga hela familjen, milio vann ett mjukisdjur och var såå glad! Vi åkte sedan vidare till köpcentret och kikade lite innan vi avslutade kvällen med mat hos mormor och morfar, vilken ny energi jag fick av denna kvalitetstid med mina nära!

2013-02-10
 12:56:31

Feb. 10, 2013

Här sitter en trött mamma i personalrummet på jobbet, jag stängde kl 24 igår och öppnade kl 8 imorse, och mellan där låg jag i sängen och slumrade till och från i 5-6 timmar :(

Jag har precis ätit lunch, med jackan på, det är säkert bara 15-16grader här inne, svinkallt! Jag längtar hem till mina killar extra mycket idag!

2013-02-04
 21:35:52

Måndag!

Just nu är jag inne i en rätt tuff period, jag känner mig lycklig men när det gäller jobbfronten mår jag dåligt, riktigt dåligt.. det är så mycket jag skulle vilja skriva av mig men det är kanske inte läge för det? Jag vet inte hur jag ska "stå ut" faktiskt och ibland undrar jag om det kanske är såhär det ska vara, eller finns det jobb som är bra? som man inte behöver ha ångest att gå till ?
 
Anyway.. ikväll slutade jag iaf tidigt, och jag hann precis hem för att få pussa min lilla älskling god natt, han är verkligen mitt ljus i allt mörker, älskade skrutt vad min kärlek till dig är stor!!