2012-02-29
 14:43:29

I´m gonna do it!

 
Kan ni gissa vad jag ska ägna mig åt i vår?.. Jag har bestämt mig och jag är taggad. Mest för att få bukt på mina tankar och "agera ut min aggression", taggad, taggad, taggad!
2012-02-27
 20:48:17

Till min älskling!

Behöver jag säga att min älskling blev glad över presenten jag gav honom ?

Nu kanske jag också kan lära mig dricka kaffe!

2012-02-27
 20:45:20

8 år!

Imorgon firar älsklingen och jag hela 8 år tillsammans! Tyvärr spenderar jag imorgon kväll på jobbet så vi firar ikväll ist!

Skumpan ligger på kylning och planksteken står i ugnen, mums!

2012-02-24
 23:20:59

Fredag!

Kvällen har spenderats hemma hos oss med svärföräldrarna, vi bjöd på tacos, mycket gott men shit vad mätt jag är, fortfarande!

Imorgon är det "min stora dag", hela 24 år blir jag, och dagen firas "såklart" på jobbet! På kvällen blir det party, sötaste Madde var envis att få med mig ut! Jag brukar inte gå ut när det är min jobbhelg.. eller ja annars också för den delen men vafasen jag fyller ju år. En vän till mig påpekar rätt ofta att man måste leva livet och ja, det blir ju vad man gör det till! Med min fina familj firar vi nästa helg istället!


Nu ligger jag i sängen och kollar på serier :) det är härligt!

2012-02-21
 00:53:47

Till Milio!

Åh vad jag önskar mig den här till Emilio!

2012-02-19
 12:25:30

Söndag?!

Hallå kära ni, jag har inte glömt er..

Jag har jobbat hela veckan och gör fortfarande, inte förrän på Onsdag blir jag ledig, men det rullar på!

Jag har precis ätit lunch och sitter här i personalrummet och försöker samla lite kraft, idag är en rörig dag där allting går fel och tar extra tid och energi!

Men ikväll blir det iaf pizza kväll med våra vänner som kom hem imorse efter en tre veckor lång semester i Thailand!

Nähä.. Jobba lite kanske!

2012-02-15
 01:00:26

Satan vad mycket snö!

Det tog sin tid att ta sig hem från jobbet inatt, till och börja med så tog det väl en 20 minuter bara att hitta bilen under all snö och sen körde jag fast några gånger! Haha helt galet vad snöö!

2012-02-13
 23:41:43

Rädd att förlora!

Jag sitter med en klump i magen. Kollar ni på Sofias änglar som går på kanal 5 ? Jag grät bara några minuter in i programmet ikväll, det var ett par som förlorade sin 1åriga son. Pappan körde på honom på deras gård och hans liv gick inte att rädda. Vilken mardröm, man såg i pappans ögon hur dåligt han mår och jag kan inte annat än tycka synd om honom. Jag gråter inombords.

Alltid när jag ser eller hör om sånna här hemska saker så börjar det snurra i huvudet. Jag är så otroligt rädd att det ska hända Emilio något, något som jag kanske inte kan hjälpa. Jag vet att man inte kan gå runt och tänka så eller vara rädd för allt som kan hända, men han är mitt allt, han är det bästa som hänt mig och jag älskar honom enormt mycket!


Inte lätt att fånga Emilio på bild, men jag försökte iaf!
2012-02-09
 00:05:03

Lite tankar mitt i natten

Jag sitter med syrrans dator som jag tagit, hon behöver den ju ändå inte just nu. Jag kikar igenom massa bilder och hittade denna, det är en bild tagen för länge sen, men jag kan inte annat än undra.. vem är hon?

Vad gjorde man innan man fick barn ? Hur var jag som person? har jag verkligen förändats så mycket? Just nu känner jag mig rätt vilsen i livet, men dagarna flyter på och jag undrar vart de tar vägen, varför går det så fort? Jag skulle vilja pausa för ett litet tag, jag skulle (kors i taket nu) faktiskt vilja ta hand om mig själv lite bättre. Varken tid eller ork finns och ibland vill jag bara stänga in mig i ett rum, bara för att få vara. Jag är mamma Fiia, och jag älskar det.. att få Emilio är absolut det bästa som hänt mig, och jag njuter verkligen av tiden med honom. Men vart tog Fiia vägen..? bara Fiia liksom.

2012-02-07
 14:43:19

Tiisdag!

Jag funderar på om jag ska slänga ihop lite muffins innan jobbet ikväll, Svärmor kommer hit för att ta hand om Emilio en stund. Han är pigg och feberfri idag men jag kände att vi hoppar dagis iaf. Tur att vi har så snälla föräldrar som ställer upp för oss så mycket!


Bjuder på en ljushårig bild. Jag ska till frisören nästa vecka och funderar start på att bli ljusre igen :/
2012-02-06
 13:49:40

Ny säng och febrig kille

Vi köpte med oss pizza när vi skulle hämta Emilio, och det var en glad kille som gav oss massor med kramar när vi kom :)

Vi skruvade möbler till 23 igår kväll, men det var det värt. Vad fint det blev, vi köpte madrasser, bäddmadrass, sängram och sängbord i serien Hemnes, tänkte att det var lika bra att köpa allt på en gång så vi slipper åka dit med kärra igen.

Natten har varit mindre bra, Emilio hade feber och fick ligga mellan oss.. men han hade svårt att sova och jag med såklart, så gick vi upp rätt tidigt idag och febern var tillbaka.. den verkar dock vara borta nu men jag tänkte att han skulle vara hemma från förskoln iaf, tur att min snälla mamma ställer upp så jag kan åka och jobba i några timmar :)

2012-02-05
 09:14:08

Söndag

God morgon! Här hemma är det redan full fart, älsklingen står i duschen och Emilio leker med sina bilar!

Idag ska vi åka till Ikea, förhoppningsvis ska vi köpa en ny säng, om vi kan komma överens :) Emilio ska få vara hemma hos faster och hennes Karl, så honom går det ingen nöd på, han trivs där!

Vi hörs kanske senare :) kram

2012-02-04
 00:50:03

Hej och hå..

Hej och hå, jag jobbar och står i. Jag har haft en bra kväll på jobbet och imorgon väntar ännu mer jobb, skönt iaf att få jobba dag och ha Lördagskvällen med mina killar.