2010-03-31
 09:40:02

Vecka 29

 
Då går vi in i vecka 29 :) Tiden bara rusar iväg!

2010-03-30
 17:17:57

Rensar..

Håller på och rensar ur min garderob idag, puh vad det är jobbigt! Det är ganska mycket kläder jag inte kan använda nu, speciellt jeans! Vi flyttar ju snart så jag tänkte att jag kan packa ner kläderna jag inte kan ha nu i kartonger, så slipper jag fixa med det sen! Smart Fiia *tummen upp*

Älsklingen jobbar över idag och om ca 2 timmar kommer Elin hit och ska slinga mitt hår, äntligen =)
2010-03-29
 17:17:19

Shopping!

När vi ändå var i Eskilstuna passade vi på att äta lunch i Tuna park och ja då blev det ju automatiskt lite shopping också, dock bara till skruttis!


Söta byxor som går att göra om till shorts! :)


Kortärmade bodys!


Byxor!

 De flesta kläderna jag köper är i strl 56 och 62, bättre med för stort än för litet eller hur ?

2010-03-29
 09:52:31

En sväng till Eskilstuna!..

Idag blir det en tripp till Eskilstuna, lite i sista minuten sådär! Älsklingen ska ju lacka lite på bilen men har inte fått någon färg, lite panik med tanke på att vi ska till Elmia på Lördag vilket menas med att bilen ska vara klar då.. Så jag fick äran att åka till Eskilstuna för att hämta färg, Zarah följer med mig iaf så jag får lite sällskap!

Hoppas Hoppas vi hinner klart med bilen, jag längtar efter att få köra saaben :) nu till våren vill man ju ha lite mer drag i bilen, inget fel på Opeln men nää.. jag gillar Saaben mer ;)


2010-03-27
 17:15:00

Babysitter!

Vi har köpt en babysitter, jag vet mamma det blev i svart.. kanske inte det mest praktiska men det var bra pris och det är en sån vi kikat på innan dessutom är det ju faktiskt tvättbart tyg!

Vi är hundvakt ikväll till sötaste Milo, är helt kär i den lilla vovsingen! Skulle ta en bild på babysittern och då ville han vara med, jag vet han ser lite "nere" ut, men Madde gumman du kan vara lugn, han är allt annat än nere idag! :)

 

2010-03-26
 13:53:05

Fredagsmys!

Imorse var det riktigt segt att ta sig upp, blev nästan sur på älsklingen för att han väckte mig. Jag kom hem ganska sent igår, åkte tillbaka till jobbet och stod och pratade med tjejerna ett tag innan jag åkte hem igen.
Åh tjejer, ni ger mig så otroligt mycket positiv energi! På Tisdag ska det simmas igen med Madde och på Onsdag har vi och ev Sanna planerat in en heldag i Norrköping med shopping och bio.. längtar!

Ikväll blir det iaf lite fredagsmys och middag med syster och Maja! :)
2010-03-25
 22:48:02

Föräldrargrupp!

Idag började jag dagen med att kila ner på stan med Madde, letade efter en ny bikini och köpte en helt okej, sedan åkte vi och simmade, det var ett tag sen och det var riktigt skönt.

På eftermiddagen åkte älsklingen och jag på den där föräldrargruppen, riktigt kul och intressant! Ganska lätt stämning, mycket, prat, mycket skratt och massor med fakta. Kändes kul att "papporna" fick stå lite i centrum den här gången, eller centrum och centrum, mer än det har varit innan iaf. Jag pratade med barnmorskan om min oro att jag inte känt skruttis på två dagar, jag har varit rätt så nojig och var nästan helt säker på att skruttis inte levde men barnmorskan tog min oro på allvar och efter kursen fick vi lyssna på hjärtljuden och allt stod rätt till, hon kände även på magen (klämde hårt som satan och jag som var så kissnödig) och han/hon låg lite diagonalt med ryggen och rumpan mot magen och benen och armarna inåt, därav att jag inte känner av sparkarna lika tydligt, det var alltså inget att oroa sig för! puh! Nu kan jag sova lugnt!


 

Vi pratade väldigt mycket om förlossningen på kursen idag, vad exakt det är som händer, hur det startar, värkarbetet m.m.. och jag kan verkligen inte sluta tänka på att det känns så overkligt.. ska jag föda barn liksom ? givetvis är jag lite skraj men jag känner mig ändå lugnt, det här fixar ju vi!

 

2010-03-24
 11:22:38

Snart fyller älsklingen..

Snart fyller älsklingen år, jag brukar alltid vara ute i sista minuten med hans present och aldrig vet jag vad jag ska köpa men i år är jag ute i ganska god tid. Jag vet precis vad jag ska ge honom och han kommer förhoppningsvis bli glad för det! :)

2010-03-23
 11:54:50

Lunch!

Alldeles strax ska jag iväg och äta lunch med Sanna, vi ska försöka fixa lite nytt shema och sådär. Förövrigt så regnar det ute, vi tänkte gå en promenad innan lunchen men jag tror vi hoppar det.



Kulan idag, imorgon går vi in i v28 och på Torsdag börjar föräldrargruppen!

2010-03-22
 14:22:48

Inlägg till syster!

Allt för att du ska slippa fundera så mycket syster, Här är klänningen jag menade! :)

2010-03-22
 11:10:03

Helgen!

Vad härligt det är när solen lyser såhär, hoppas det håller i sig!

Helgen har varit underbar, i Fredags var vi hos älsklingens föräldrar och åt pizza, dock var älsklingen trött så vi åkte därifrån runt 22. Jobbade på Lördagen och älsklingen var iväg och spelade match och på kvällen åkte vi till mina föräldrar och åt middag, Flygande Jakob blev det där och vi satt och pratade läänge. Igår hade vi lite saker att fixa men på kvällen kom älsklingens syster och hennes vän, vi lagade mat och hade en riktig filmkväll.

På Onsdag åker mamma och pappa till Thailand, syster yster är ju där och mamma o pappa ville ju träffa henne, hon fyller ju år snart så ja varför inte boka en 2 veckors semesterresa till Thailand bara sådär ?.. tyvärr får jag vara kvar hemma, men jag är avundsjuk,, vill också träffa syster!
2010-03-20
 16:08:09

Lördag

Usch vilken jobbig dag det varit på jobbet, men nu ska jag skaka av mig allt, för imorgon är jag ledig och ikväll blir det middag hemma hos mor och far!
2010-03-18
 13:45:49

Kärlek!

Älsklingen och jag för 4 år sedan! ♥

   

2010-03-18
 13:08:23

Torsdag!

Jag har nyligen varit och käkat lunch med några vänner, nu sitter jag hemma hos mor och far och kikar igenom gamla bilder på datorn, borde rensa det där :p

Har lite saker jag behöver ta tag i idag, men jag drar mig för att göra det! Känns tungt och det hänger över mig, men jag MÅSTE, jag kan inte vänta med detta! usch!
2010-03-16
 11:42:37

..

Ge mig lite energi! Känner mig helt död idag!

2010-03-16
 08:12:18

Tiisdag!

Det var ett tag sen jag skrev här nu, det händer faktiskt inte så mycket i mitt liv at the moment. Älsklingen har varit hemma de senaste dagarna, han har haft feber och varit riktigt dålig men idag är han tillbaka på jobbet.
Jag har jobbat i helgen, och i Söndagskväll hade vi en riktig mys/filmkväll bara älsklingen och jag, vet inte när det hände senast.

Solen skiner idag, som de flesta andra dagarna faktiskt, känns härligt och jag hoppas verkligen att våren är påväg nu. Snart är det Elmia också och älsklingen ska hinna lacka fronten på saaben innan, någon idiot har backat på bilen och dragit, jädrans människor. Jag hoppas han hinner klart i tid iaf.

Syster yster är i Thailand just nu iaf, går nog ingen nöd på henne. Drömde att hon kom hem inatt, dock inte för att resan var klar utan att saknaden av familjen blev för stor. Men syster yster, du måste resa klart innan du kommer hem.

2010-03-11
 14:46:11

Supersött!

Så sjukt söta små byxor till skruttis ♥

2010-03-11
 14:43:30

Torsdag!

Sitter och väntar på att jag ska börja jobba så den här dagen tar slut någon gång, usch! Längsta dagen på länge och då har inte ens mitt arbetspass börjat än, hur ska jag orka ?

Lyssnar på A.j just nu och jag tror att Skruttis gillar det, tok mycket rörelser i magen! Men det är bra, det är klart skruttis gillar samma musik som sin mamma ;)
2010-03-10
 14:47:42

A.j Mclean!

Det är inte sant, yeeeej! Gick in på youtube och sökte på A.j Mclean och fick se att massa nya låtar lagts ut så jag blev lite nyfiken och började googla, och jag kan bara säga äntligen. Den 20 Januari i år släpptes hans solo album "Have it all" i Japan och i April ska det släppas i europa. Åh vilken lycka!..

Syster, jag köper en skiva till dig också! Jag lovar!

 

 


2010-03-10
 12:51:52

En bra dag!

Igår var jag ledig och spenderade dagen med syster och Maja, sedan gick jag och fikade med en vän från förr, vi har inte setts på över ett år och det var så otroligt skojj att den där fikan äntligen blev av. Det är skönt med människor som man inte behöver träffa hela tiden för att ha en bra kontakt, vi pratade med varandra som om vi träffades förra veckan. På kvällen åkte älsklingen och jag hem till några vänner på middag, dom kom hem från Thailand igår, totalt blev vi åtta personer och det var ett perfekt avslut på dagen! :)
2010-03-09
 13:34:59

Charmtroll!

Alldeles strax ska jag hämta min charmis på dagis, imorse när syster lämnade henne hade hon skrikit att hennes moster skulle komma och hämta henne, sötisen! ♥

2010-03-07
 23:19:49

Filmkväll..

Vännerna har precis åkt, vi har haft en riktig filmkväll här med chips och godis som skulle räckt till en hel arme, men är det filmkväll så är det, behöver jag säga att jag är proppmätt ? Vi kollade på Luftslottet som sprängdes, den var faktiskt bra, betydligt mycket bättre än den andra filmen.. "Flickan som lekte med elden".

Trött är jag, sov inte många timmar inatt och så upp och jobba imorse, puh! Alldeles strax ska jag krypa ner i sängen med älsklingen! God natt!
2010-03-06
 14:16:23

Ännu mer shopping...

Men till älsklingen och mig denna gång.. Tv möbel i denna kombination från Ikea.




Och ett bärsele från babybjörn till lilla skruttis!



2010-03-03
 18:18:58

Besök hos Barnmorskan!

Det blev besök hos barnmorskan på eftermiddagen, vi fick höra skruttis hjärtljud igen, dock var han/hon inte så pigg på att vara med och rörde sig som en tok i magen, så det blidde ingen lång stund vi fick höra, men huvudsaken är ju att allt är okej. Vi började mäta magen nu också och ska göra det varje gång jag kommer dit, låg under medel på kurvan just nu men det lär ju ändra sig snabbt, huvudsaken är ju att jag följer "min" kurva.
Lite prover och så blev det också och allt såg fin fint ut!

Nu ska vi åka och handla, sedan kommer några vänner över på lite tacos och så ska vi se på "fuskbyggarna" eller vad det hette!

2010-03-02
 11:04:19

Shopping!

I Torsdags blev det lite mer shopping till skruttis, utöver vagn och bilstol. Som sagt ibland kan man bara inte hålla sig! =)

2010-03-01
 12:37:16

...

Ångest Big Time!

2010-03-01
 10:39:48

Helgen

helgen har varit kanon bra. I fredags jobbade jag till 13 sedan blev jag bjuden på nya fiket av "bonussyrran" Madde, det var myys!.. På kvällen åkte vi till älsklingens föräldrar för middag, tacos blidde det!
På Lördagen spelade älsklingen match och jag åkte till mor o far en sväng och på kvällen blev det middag på resturang med vännerna :) Igår på dagen fick vi besök av älsklingens familj och mormor :) sedan hade älsklingen och jag en riktig mysmiddag innan några vänner kom och vi kikade på wallander och hade allmänt trevligt.