2012-10-28
 21:02:59

Renovering!

Sen vi flyttade in i huset har jag mått så otroligt dåligt över vår hall, de är miljoner olika träslag, sladdar dragna hit och dit och det känns inte som någonting hör ihop... min kära sambo som vet hur tokig jag blir över sånt här tyckte att vi kunde försöka fixa och göra ordning i hallen..så igår åkte vi för att kika efter lite tapeter och vi hittade ett par jättefina.. till köket.
 
Idag skulle vi alltså börja.. för att fixa så vi kunde tapetsera i köket, då var vi tvugna att riva ner en dörr med karm då vi ska ha ett valv där, det måste ju fixas innan tapetserin. Nu har vi rivit ner halva köket, sågat bort en bit vägg, rivit upp lite golv.. vad hände liksom ? Nä det blir nog bra det här, bara det får bli klart!.. men min hall får nog vänta ett tag!
2012-10-24
 20:17:24

Depp

Bambuskott och vatten blev min middag på jobbet idag.. Känner inte för mat när jag är deppig..

Idag fick jag sådär igen.. Som för några månader sen. Känner mig ledsen, magen vänder sig och jag vill bara spy en psykisk smärta som kommer och jag skakar i hela kroppen! Vad är det ? Ångest?

Något som jag är bra på när jag är deprimerad det är att fokusera på något för att inte tänka på annat.. Den här gången får träningen bli mitt stöd..

2012-10-21
 10:26:09

Guess whaat!

Ser ni vad jag har gjort !? ;)

2012-10-11
 00:12:25

Begravning

Jag tycker att jag har klarat mig rätt bra från sorgen, eller kanske inte, jag har stängt av, inte tillåtit mig att känna något och såfort jag känt att det blivit lite jobbigt så har jag sett till att ha något att göra. På Fredag är det begravning och den här veckan har varit hemsk, jag kan inte hålla det inom mig längre, jag gråter ofta och överallt.. magen vänder sig och det gör så ont så ont.. hur hanterar man en förlust av någon nära? Hur ska vi kunna ta farväl ?
 
Det kommer bli en jobbig Fredag minst sagt.