2013-07-31
 13:59:40

Jul. 31, 2013

Igår åkte vi med tåget till Malmö, Emilio var jätte duktig och tyckte det var spännande.

Pappa kom och hämtade oss på stationen och vi åkte hem till min morbror, hans fru och deras barn.. där grillade vi och hade mysigt :) vi sov där inatt men nu är vi påväg till Ullared (inte mitt förslag denna gång). Emilio har bestämt att han ska köpa en traktor och kalsonger.. (för han är ju blöjfri nu) så det ska vi titta efter!

2013-07-27
 20:50:51

Värmeslag!

Shit vilken värme det är ute, och här sitter jag dunderförkyld och har blivit beroende av nässpray.. men nä inte ska vi klaga!

tre veckor av semestern har gått och två återstår, jag känner hur ångesten inför jobbstart kommer krypandes... men som sagt, två veckor kvar :) Matte jobbar hela nästa vecka och sen är han ledig igen!

Jag och syster bokade tågbiljetter till Malmö idag, där ska vi hälsa på släktingar och möta upp mina föräldrar som är iväg med husbilen, gissa om det är en liten kille som är glad? Oj så stort att få åka tåg och flera timmar dessutom! Så på Tisdag åker vi!


2013-07-24
 21:26:36

Jul. 24, 2013

Ni är några stycken som kikar in här varje dag trots mina super dåliga uppdateringar!

Vi njuter för fullt av vår semester just nu, vi har varit på Öland där vi besökte lådbilslandet och djurparken tillsammans med våra vänner och deras barn, nu senast var vi iväg på kryssning med släkten på Mattes sida.. Jag säger bara Härliga sommar! :)