2012-04-25
 20:09:23

Onsdag!

Sitter på jobbet och har lunch, eller middag kanske man säger? Jag slutar 22 idag, välbehövligt kan jag säga!

Efter att jag lämnat Emilio på dagis idag tog jag en lång härlig Powerwalk och sedan gick jag och solade, vilket lyx att kunna rå om sig själv.. Härligt en dag som denna när man känner sig lite off på det mesta! Nu kör vi nya tag..

2012-04-21
 12:08:41

Wihoo

Åh jag blir alldeles glad av alla underbara människor jag har träffat senaste tiden!

Igår åkte Zarah och jag hem till Elin för en mysig girlsnight, vi lagade mat och pratade i flera timmar! Det känns skönt att ha fina människor omkring sig.

2012-04-19
 15:09:48

Walking!

Jag har precis gått en mil, först med Madde (en barndomsvän som jag faktiskt träffade igår för första gången på många år) och sen för mig själv, Emilio sover så gott i vagnen så just nu sitter jag på en parkbänk och njuter av solen! Lilleman vaknar om vi går in och jag tycker att han kan få sova lite, han somnade rätt sent.

Ikväll ska vi hem till Zarah och Mattias, där vi ska bli bjudna på mat.. Härligt att bli lite bortskämd sådär :p

2012-04-18
 13:18:19

Komplex!

Ibland kan jag känna att livet skulle vara så mycket lättare om man var lite snyggare. Helt skum tanke jag vet. Det är ju egentligen ingenting som säger att man skulle må bättre av att väga 10kg mindre, ha tjockare hår eller finare naglar.. men jag avundas dom som kan sova några få timmar gå upp på morgonen och sätta upp sitt hår i en toffs och fortfarande vara fina.

Mitt största komplex är just Håret, jag hatar mitt hår. När jag var gravid var mitt hår som bäst och jag trivdes jätte bra med det, det blev långt och ganska tjockt och inte alls slitet.. men det var när jag var gravid det, önskar att det alltid kunde vara så.
En Gravid Fiia!
2012-04-17
 14:56:40

Tiisdag!

Sitter och äter lite mellis, Kesella med kiwi.. åh vad gott det är. Om en liten stund ska jag kila till jobbet, sista kvällen nu sen är jag faktiskt ledig i tre dagar, det är ju min jobbhelg.
2012-04-16
 14:04:25

Måndag!

En Powerwalk fick det bli efter att jag lämnat Emilio på dagis, det blev inte riktigt en mil men nästan! Ikväll blir det jobb 16-24.. Men innan det ska jag hänga tvätt och fixa lite!

2012-04-15
 09:51:26

Sool!

Pappa M är iväg och spelar match så lilleman och jag tar en härlig promenad i solen!

2012-04-13
 15:28:14

En liten milio!

En vän messade den här bilden till mig, nu tog hon kort från datorn så kvalitén är väl inte den bästa men jag älskar den ändå!

2012-04-13
 15:16:46

Workidoo!

Åh vad skönt med helg.. snart iaf! Jag ska strax åka till jobbet, sista kvällen nu sen tar jag helg och myser med mina fina killar :)

2012-04-11
 15:50:28

Jobb

Sitter i bilen påväg till jobbet, idag känner jag mig ensam och nere! :(

2012-04-10
 12:47:14

Dagis

Lämnade en mammig Milio på dagis för en liten stund sen, han var riktigt ledsen när jag skulle gå.. Men det gick över fort för redan när jag tog på mig skorna i hallen var han tyst! Det är nog inga problem att få honom att sova idag för han var riktigt trött!

Jag kanske inte har berättat att vi fått fler timmar på dagis? Det är synd att man ska behöva prata med rektorn för att få veta vad som gäller! Men nu har vi mer timmar iaf så jag lämnar honom till lunch (11:30) så får han äta och sova där. Jag däremot får lite "egen tid" till kl 16 då jag oftast börjar jobba, det gör att jag får så sjukt dåligt samvete, att jag lämnar honom på dagis medans jag inte gör någonting (läs: städar, tvättar, fixar o donar med allt jag annars inte hinner!).

Jag vet att vi behöver det här, både lilleman och jag! Han behöver vara på dagis och leka med sina kompisar där han trivs såbra och jag behöver lite egen tid för att orka med att vara en bra mamma och för att orka prestera bra på jobbet.. men fortfarande blir jag inte av med mitt dåliga samvete :(

Anyway.. Nu håller jag på att laga mat, dock har jag sån jäkla tandvärk, eller nått så jag vet inte om jag får i mig något, men killarna har iaf mat att värma på när dom kommer hem från jobb och dagis ikväll :)

2012-04-09
 22:08:15

Annandag påsk!

Jaha.. Då var denna påskhelg över! Jag jobbade lör och sön men fick iaf två lediga dagar med mina älsklingar! Jag önskar vi kunde ha sånna här dagar lite oftare! Att jobba kvällar och helger tär på oss och det känns tråkigt att vi nästan aldrig kan umgås och hitta på saker tillsammans med Emilio :( men vad gör man inte? Man ska väl vara glad att man har ett jobb..

2012-04-06
 22:02:43

Påsk!

Igår kväll var vi hos svärföräldrarna och åt påskmiddag, Emilio var mycket piggare och lyckades faktiskt få i sig bra med mat! Påskägg fick han såklart av farmor och farfar, en tshirt med bärgarn från filmen bilar låg där i tillsammans med en bil!

Idag var det dags för påsklunch hos mina föräldrar och släkt. Fullt hus kan man säga men mycket trevligt. Milio skrutten blev jätteglad när han fick det jätte stora påskägget med massa roliga saker, favoriten var helt klart polisbilen med blåljus!

2012-04-05
 11:33:35

Torsdag!

Lilleman är lite piggare idag men fortfarande hängig! Stackars liten.

Det märks att vi inte är vana att vara så instängda, lillskrutten har sprungit och tagit på sig sina skor några gånger, han vill gå ut!

Vi ska iaf ta oss ifrån hemmet en stund sen, vi är nämligen bjudna på påskmiddag hos svärföräldrarna ikväll, då blir Emilio glad!

2012-04-03
 00:25:11

...

Jag har precis kommit hem från jobbet och om bara några få timmar ska jag vara där igen, jag bytte till mig ett dagpass, perfekt på älsklingens födelsedag ju!

Lilleman som tyvärr är sjuk ska få spendera sin dag med mormor som är ledig! Så snällt att hon vill ställa upp så vi slipper ta ut vab!