2013-03-22
 14:13:18

Spontan tapetshopping!

Älsklingen börjar nog bli van med att jag är rätt spontan, igår åkte syster och jag till Colorama för att kika lite och hem kom jag med tapeter till min blivande Walk in closet.. Nu när jag börjar shoppa lite nya kläder vill jag ha något fint ställe att lägga/hänga de på, och det bästa med hus är ju att jag kan göra vad jag vill precis när jag vill :) Walk in Closet here I come!

2013-03-18
 20:14:04

Shopping!

Åh vad jag börjar tycka det är roligt att köpa kläder igen, wihoo! Idag hämtade jag ut ett paket med en fin tröja till mig och massa tshirts till Emilio!

2013-03-15
 23:44:00

People!

Vi började dagen med att åka och hämta Angela och Kris på flygplatsen och sedan har det gått i ett. Vi har fixat och donat med så mycket inför festen imorgon.

Vi avslutade iaf kvällen med tacos, ett par glas vin och trevligt sällskap! Det känns så härligt att ha så mycket folk över.. Jag har saknat det. Så just nu har vi faktiskt fyra nattgäster, och vi är lika trötta allihopa! So.. Good night my friends!

2013-03-12
 12:23:56

Vardag

Nu är vi tillbaka i vardagen igen, älsklingen är frisk och detta kommer bli en grym vecka :)

Syster och jag har mycket att fixa i veckan och jag har jobbat in lite tid så jag kan vara lite ledig, och på Fredag förmiddag ska vi hämta Angela och hennes kille på flygplatsen :)

På Lördag gäller det, the big event! Jag vet äntligen vad jag ska vara och det som kommer göra hela outfiten är påväg hem till mig nu! Åh det här ska bli så kul!

2013-03-10
 10:01:42

Inte alltid som man tänkt sig!

Det här är egentligen min jobbhelg men några timmar innan jag började igår så blev sambon min riktig risig så jag fick börja pussla, skulle jobbat till 24 men ändrade till 20 och Emilio fick vara hos farmor och farfar, jag fick god mat när jag kom dit och skulle hämta honom och hann se lite av melodifestivalen!

Idag är vi också hemma, kändes tungt att ge bort mitt dagpass men vad ska man göra? Jag måste ju ta hand om mitt barn liksom..

Älsklingen min har legat i sängen sen igår lunch, stackarn.. Jag hoppas han blir frisk snart! Under tiden får Milio och jag roa oss själva, det är dock inte så svårt då lilleman fått låna mormors surfplatta, han är lyrisk!

2013-03-07
 09:35:53

Vårjacka!

Igår shoppades en vårjacka till Emilio, den kommer från Kappahl.. Jag har aldrig köpt ytterkläder där förut men hört mycket gott om dom!

2013-03-04
 14:04:34

Hemmakär!

Åh jag är så otroligt hemmakär och idag har jag inte alls någon lust att gå till jobbet, det är visserligen bara några få timmar och jag får faktiskt komma hem rätt tidigt ikväll :) Kanske hinner jag pussa lilleman godnatt!
 
 
Kommer ni ihåg det här inlägget ? Gissa vad jag fick när jag fyllde år, den där underbart snygga lampan som jag önskat mig så länge, nu är jag ännu mer taggad att göra om i vardagsrummet :) jag ska bara få med mig karln min på att riva en vägg ;) wish me luck!
2013-03-03
 10:29:51

Parteey!

Vilken trevlig kväll med tjejerna igår, god mat och dryck, trevligt sällskap och utgång!

Idag känner jag mig lite seg dock, haha..