2009-06-30
 01:15:12

God natt!

Kom innanför dörren hemma,... och helt kallsvettig sprang jag in i sovrummet och väckte min älskling....


Det var nämligen så att jag promenerade hem från jobbet idag, det är så skön luft ute på kvällarna nu. Och när jag kommer runt ett hörn så ser jag ett djur som springer ut ur buskarna  "hm en katt, tänkte jag"... tills den vände sig om och jag såg  vita ränder på huvudet... Jag blev en sten staty, kunde inte röra mig! Jag stod för fan bara 4-5 meter från en grävling som kollade på mig....snacka om att ha klumpen i halsen... jag kan säga att jag gick i rask takt hem och andades inte förrän jag var bakom dörren!   aldrig att jag går hem från jobbet nattetid igen! never!
2009-06-29
 00:47:01

Jag är en idiot...

Mina ögon är helt svullna, har setat och gråtit i en timme nu, ingenting är bra ikväll, synd det efter en så pass bra dag!
Just nu skulle jag bara vilja somna och aldrig mer vakna upp, fy fan för livet...

Allting blir bara fel.. det är mig det är fel på, usch sånna som jag borde inte få finnas!

2009-06-26
 23:33:26

Trötter..

Jag är helt slut, vi har burit grejer hela dagen. upp och ner för trappor! Nu är det bara städa ur gamla lägenheten så är det klart sen.  Vi var helt slut båda två så det fick bli pizza till middag sedan har vi bara legat framför tvn och kikat på nya Wallander filmen!

Älsklingen sover nu, hör hans snarkande från vardagsrummet :) Imorgon blir det städning innan jobbet, hoppas på att vi blir klara skapligt iaf, ska bli varmt imorgon!

God natt!

2009-06-26
 11:30:20

Fredag!

Dom  tråkigaste dagarna är verkligen när man är ledig, tänkte att man kanske kunde äta lunch på sultans eller något och sitta ute i solen men det är ingen som vill följa med. Vad ska man då hitta på ?...

Får väl lägag mig ute på balkongen kanske... försöka få lite färg!

2009-06-25
 12:06:14

Duktigt Fiia!

Jag har tvättat, diskat och dammsugit! Känner mig riktigt duktig idag!
Tänkte försöka packa upp alla kläder som fortfarande ligger i kartonger, usch vad jobbigt det är att flytta!
Vi har fått iordning här hemma så gott det går, vi väntar bara på soffan som ska komma nästa vecka... då kommer vardagsrummet kännas litet för jag kan säga att det är en ganska stor soffa vi beställt.

På jobbet igår var det riktigt trevligt och tiden gick ganska fort, vi hade något att göra hela tiden men vi behövde inte stressa, Ikväll är det jobb igen 16-24, och imorgon är jag ledig då ska vi fixa det sista i gamla lägenheten!

Nu ska jag slänga i mig lite lunch! :)

2009-06-24
 11:26:02

Sooool!

blev ett träningspass imorse, det tar emot att gå upp tidigt för att åka och träna men det känns så skönt efteråt + att man har hela dagen framför sig.

Beachen blir det nu, det är strålande sol ute och bara lite lätta moln! :)
Nej nej.. stranden väntar!

2009-06-23
 11:22:29

Usch...

Vad är det för fel på mig ?.. Varför blir jag så irriterad på minsta lilla ?
Någon kan säga något till mig och jag skulle verkligen kunna kasta datorn i golvet, måste verkligen hålla mig för att inte kasta ut en massa spydiga ord. förstår inte vad det är som händer!

Idag tror jag alla skulle ha det bättre om jag bara försvann!.. Usch och blää!
Hoppas på en betydligt bättre dag imorrn!2009-06-22
 14:22:38

åh vilken dag..

Nej livet känns inte på topp idag, wonder why?
Åkte och tränade med flickorna imorse och sedan åkte vi och bokade in ansiktsbehandling och efter det åkte jag hem och duschade och gjorde iordning lunch och sedan har jag setat och kikat på resor!
Känner mig verkligen som den fulaste människan idag, känner mig riktigt äcklig... och som alltid när jag tränar känner jag mig bara större... borde det inre vara tvärtom liksom ?.. det är kanske anledningen till att jag vill resa iväg NU..

anyway.. Ikväll ska jag jobba, det korta passet så jag hinner krama om min älskling innan han kryper till sängs.
Någon som vill gå en kvällspromenad då ?...

2009-06-20
 20:12:46

Dagen efter..

Dagen efter midsommar och här sitter jag och fixar med nya bloggen!
Har varit segt idag och vi har setat inne typ hela dagen, det är inte förrän nu som vi vaknat till liv, Halleluja!
M släpar med mig på en bilträff ikväll, har så ingen lust att åka dit men ska jag sitta hemma och uggla själv ? det är väl snäppet värre!

Hörs!

2009-06-20
 19:14:56

Välkommen till min nya blogg!