2011-07-29
 15:18:36

Kusiner!

Hittade denna bilden och måste dela med mig, tror det var första mötet mellan kusinerna! Noa och Emilio!

2011-07-26
 21:01:58

Busfabriken!

Imorse packade vi in oss i bilen och åkte till busfabriken tillsammans med syster och hennes Noa, det blev en hit kan jag säga! Oj vad killarna busade, bollhavet var en klar favorit! Behöver jag säga att dom tokslocknade på vägen hem ? sötnosarna! Väl hemma blev det pizza och ännu mera bus, nu har jag precis fått en övertrött kille att sova!

Sannis på jobbet ringde mig idag och sa att det kört ihop sig, hon undrade om jag kunde jobba imorgon och utan att tänka svarade jag ja.. och hade totalt glömt att älsklingen skulle på ett ärende.. dock löste det sig ändå! Emilios Farmor som mer än gärna vill vara med honom kommer hit imorgon! tur att det löste sig!

Så imorrn blir det jobb 8-16 :)


Två trötta killar!
2011-07-25
 22:09:20

Take me away!

Ja vad säger man ?.. Just nu känner både älsklingen och jag att vi vill flytta härifrån nu.. orkar inte med allt och alla.
Det dröjer nog innan vi flyttar och jag tror inte det blir innan året är slut, men man vet ju aldrig! Skulle vi hitta en lägenhet nu så lär den bli ledig from 1 November men vi vill inte stressa.. det är ju svårt när man ska flytta till en ny stad, vilka områden som är bra, dagis m.m..

Har varit lite nere idag så vi åkte ut till landet där vi blev bjudna på fika x2 och mat. Ibland känns det som tiden står still där ute och Emilio får springa runt hur han vill.. frihet! Det känns lite bättre nu faktiskt, man kan inte få annat än bra humör där ute!..
2011-07-25
 13:31:38

..

Jag känner mig ledsen idag! :(
2011-07-23
 21:35:04

Hemma!

Nu är vi hemma. Borta bra men hemma bäst!

Efter det ofattbara som hänt i Norge och en hemsk dödsolycka på vägen hem idag kände jag för att mysa lite extra med min milio ikväll, han har legat och hållt mig i handen och skrattat tillsammans med mig, underbara barn!

Nej jag känner mig lite depp ikväll faktiskt! Ta vara på nära och kära! Nu blir det film i soffan med älsklingen!
2011-07-21
 22:07:27

Malmö!

Fy satan vad det regnar och blåser här idag, shoppingväder såklart! Vi åkte till Entré köpcentrum förut och Emilio fick sig en tröja och ett par byxor, samt en "mobil" av mormor. Älsklingen shoppade lite han också och jag lyckades hitta några tröjor inne på Monki, en på Gina och en tshirt på New yorker.

För övrigt har vi det bra. Trevligt sällskap och god mat! Vi har varit på Kiviks marknad, en av de största sägs det! Dock var det så otroligt varmt den dagen så det blev nästan bara jobbigt att gå men jag köpte mig ett par foppisar iaf och ett par till Emilio också!

Nu vet ni att vi lever iaf! :) Får se nr vi åker hem igen.

2011-07-17
 17:15:52

Mot Malmö!

En snabb update. Jag har jobbat hela dagen och just nu håller vi på att packa för ikväll kommer vi åka till Malmö.. usch ser inte fram emot en hel kväll i bilen, vi är nog inte där förrän typ 12 inatt, men det känns smidigast att åka när Emilio sover!

Nej, nu..  dusch och tacos sen åka!

2011-07-15
 20:55:52

Norrköping nästa

Vi ska flytta till Norrköping! Älsklingen har fått ett nytt jobb, han kommer pendla i början men när vi väl hittat en lägenhet som känns bra så flyttar vi! Det är bättre att jag pendlar som inte kommer jobba full tid, jag kommer såklart söka jobb där jag också!

Som sagt det känns lite läskigt och jobbigt att flytta från familjen men sen är det ju bara ca 5mil så det är ju inte så långt.. tror det kan vara bra för oss!

Var med och träffade hans nya chef idag och han var hur trevlig som helst, tror älsklingen kommer trivas där! Ville inte berätta innan allt var klart med nya och gamla jobbet, men efter älsklingens semester/pappaledighet så börjar han alltså jobba i Norrköping!
2011-07-14
 14:52:28

Torsdag!

Såhär ser jag ut idag!

2011-07-14
 14:50:46

Besök!

Älsklingen tog med Emilio på promenad förut så jag kunde fixa lite i lugn och ro. Alldeles strax får vi besök, älsklingens kusin och hans sambo ska komma hit, kanske blir det minigolf? ikväll ska vi iaf laga Flygande jakob.. kanske blir det något gott att dricka till också! :)

Hoppas ni får en fin dag!
2011-07-13
 20:08:08

Onsdag!

Våra planer sprack idag, men på Fredag är det spikat och dagen blir fullspäckad med massor av viktiga saker att göra.. usch, klump i magen! Jag vill verkligen berätta för er och förklara om hur jag känner, för det här är ett stort steg för oss. Vi tar det på Fredag!

Fick en kommentar/fråga om att jag skulle vara gravid och innan ni spekulerar vill jag bara klargöra att så är inte fallet!


Jag och skrutt påväg till affären igår! :)
2011-07-12
 09:31:11

Klart!

Nu har vi bestämt oss! Tyvärr vill jag inte berätta vad det är förrän det är helt klart.. förhoppningsvis imorgon! Det här känns lite läskigt, men det blir nog bra!

I helgen var vi ute på landet och sov kvar där, lilla älsklings milio älskar att vara där ute. Fint väder var det också så vi drog fram poolen och milio fick springa i och ur som han ville... total lycka!

2011-07-04
 23:39:16

Snurrar i huvudet!

Vi står inför ett gagnska viktigt beslut just nu, ett beslut som kommer att förändra mycket i vårat liv, med både för och nackdelar! Vi känner oss trygga som vi har det nu, men ibland måste man ta chanser här i livet ?.. annars kommer man ju aldrig någonstans!