2012-12-26
 22:58:55

Christmas!

Det var vi som fick väcka Emilio på julaftonsmorgonen, jag frågade om vi skulle kolla om tomten varit här och lämnat paket, han studsade upp i min famn och ville att vi skulle titta!

Vi har haft det kanon både på julafton (hos mina föräldrar) och juldagen (hos mattes föräldrar). Emilio har fått så många nya leksaker att han knappt har tid att prata med oss, han vet liksom inte vad han ska leka med :)
Åh det är såhär det ska kännas, vi njuter av att se vårt troll ha så roligt.

Idag blev det jobb för min del, men nu är jag åter ledig några dagar, så härligt! På Fredag funderar vi på (om vi får barnvakt) att åka till Örebro och shoppa kläder, det var vår present till varandra.. En dag med barnvakt, strosa runt i butiker och köpa massa nya kläder, kanske ta en fika och bara vara.. Lyx för oss småbarnsföräldrar med andra ord!

2012-12-24
 00:52:27

Julen är här...

I min familj har vi hållt stenhårt på våra traditioner, jag har alltid sovit hos mina föräldrar (de två senaste åren med Matte och Emilio) natten till julafton. Vi har klätt granen, ätit skinkmacka och setat uppe länge med mina syskon och spelat spel. På julafton har vi haft skattjakt på morgonen, åkt till kyrkogården, Kalle anka osv..

Det här är första året som vi sover hemma natten till julafton, det känns konstigt! Min ena syster och bror kom hit ikväll och vi har druckit glögg och spelat Wii sports!

Jag har funderat mycket på traditioner, jag har så mycket jag vill föra över till Enilio och även om jag själv känner mig som ett barn på julafton så kan vi ju inte göra allt hos mina föräldrar, så en bra början är ju iaf att sova hemma ( skattjakten missar vi dock inte, åker dit tidigt imorgon bitti).. men, nytt för i år.. Emilio har en liten gran i sitt rum där vi lagt ett paket nu, älsklingen och jag fnissade lite när vi smög ut från milios rum, vi undrar hur han kommer reagera, om han öppnar det eller om han kommer in och väcker oss innan :) spännande!

2012-12-12
 15:03:17

Baka

Jag är ingen bullmamma, men idag har jag faktiskt bakat ett gäng lussekatter.. enkelt var det ju också!
 
 
 
2012-12-07
 23:57:07

Make Up!

Blev lite nätshopping såhär innan läggdags, visst är det roligt när allt smink tar slut samtidigt? speciellt såhär lagom till jul när man har så mycket annat att lägga pengarna på..  Jag hoppas att jag hinner få hem det innan julfesten med Mattes jobb nästa vecka!
 
Slängde med ett glittrigt nagellack också :/ jag som har så svårt för annat än basicfärger på naglarna.. men jag måste ju prova!
 
 
 
2012-12-05
 13:00:48

Bebiskläder!

Jag försöker rensa bland Emilios bebiskläder, det är så onödigt att ha så många kartonger med barnkläder som står, för det är myyycket kläder. Jag får så mycket känslor av varje plagg, har han verkligen använt så små kläder?.. åh han har blivit så stor min prins, idag hjälpte han mig att skotta snö, stod med snöskyffeln i högsta hugg och pratade med grannarna och sa att han var så duktig som hjälpte mamma! Det är så underbart, jag älskar att vara mamma.. vilken gåva!
 
Anyway.. jag försöker rensa men det går inge bra för mig, hittills har jag rensat bort en munkjacka och ett par byxor i strl 62, från en hel kartong med kläder 62-68 :/ haha jaja.. det kan ju kanske vara bra att ha i framtiden någon gång! :)
 
Dessa kläder kommer jag behålla i all evighet, Mina föräldrar köpte med sig det till oss på bb, vi hade bunkrat upp med kläder i strl 56 så ni kan ju tänka er hur han såg ut i det, detta på bilden är i strl 50 och ja.. det är ju rätt stort ändå!
2012-12-04
 00:22:07

Mitt i natten!

Ligger i sängen och kan inte sova trots att jag är jätte trött och det svider sådär jobbigt i ögonen!

Det står still på köksfronten just nu och i veckan lär ju inget mer hända eftersom jag jobbar kväll, usch jag är så galet trött på att leva i denna röra.. Idag åkte jag faktiskt och slängde massa kartonger och rensade lite på köksbordet så vi faktiskt kunde äta där!

Att sätta upp adventsstjärnan i köket tänkte jag vänta med tills vi blir klara, men nää.. den åkte upp idag! Just nu känns det som vi aldrig kommer bli klara.. Så nära men så långt bort!

Jaja.. Försöka sova kanske! Natti!