2012-09-22
 00:46:54

Vila i Frid

Min älskade mormor gick bort i Tisdags, det känns så overkligt och jag har nog inte förstått det än. Det är lustigt hur hela livet flyter på som vanligt när man själv stannar upp i sorgen, jag är där och jag finns men jag är inte med. Det här gör så fruktansvärt ont, det gick så fort och jag var verkligen inte förberedd.
 
Jag försöker vara stark.. men hur kan man i dessa lägen? Jag känner mig tom...
 
 
Vila i frid mormor! Vi älskar dig och vi saknar dig!
 
 
2012-09-17
 21:58:31

Livet

Livet är skört och oftast inget man tänker på förrän man förlorar någon nära.

Imorse blev jag väckt av ett sånt där samtal man inte vill ha, det här kom för mig plötsligt och jag känner mig verkligen inte redo att ta farväl av denna fina människa.. Hon har så mycket kvar att ge! Jag känner mig ledsen och tom samtidigt som jag inte riktigt förstår!

Ta hand om nära och kära, man vet aldrig när de är borta!

2012-09-12
 00:56:43

Mitt i natten!

Kom hem från jobbet för en stund sedan och knallade ner till sovrummet där mina fina killar sover sött, Emilio verkar ha knallat in och lagt sig.. Han gör det ibland, oftast märker ingen av oss det och på morgonen när vi vaknar ligger han nerbäddad emellan oss! Det är mysigt!

Nu ligger jag och lyssnar på Emilios andning, det är mys! Jag är så glad och tacksam över att han är ett friskt och glatt barn! Att jag kan ge honom trygghet och allt han behöver! Helt galet vilken kärlek man känner!

God natt gott folk!


2012-09-10
 15:30:27

Måndag!

Vad besviken jag blev över utbudet på Ge-kås Ullared den här gången. Jag lyckades ju iof hitta ytterkläder och lite leksaker till Emilio och det blev ju rätt dyrt ändå.. men jag hade tänkt shoppa en massa inredningsgrejer och julsaker till huset.. några få tomtar och tre grejor från inredningsavdelningen fick följa med hem!
 
Idag är vi lediga iaf, vi har haft Zarah och lilla Melwin här. Jag känner att jag har energi idag, skulle vilja ta tag och fixa lite här på nedervåningen, kanske spika lister ? I helgen (om jag får ledigt på Fredag) ska Matte ta med dörrarna och lacka, känns som en milstolpe i vårat projekt här nere. Han lackade våra köksluckor och det blev såå bra, som nya! Jag är dålig på att visa er bilder, ska bli bättre! Lovar!
 
2012-09-06
 10:10:54

Roadtrip!

Emilio är mycket piggare och den höga febern försvann redan igår, nu är han pigg,glad och otroligt rastlös.. han har väl lite att ta igen. I eftermiddag lämnar jag honom till hans stora lycka hos farmor och farfar tills Matte kommer hem. 
 
Jag och tjejerna ska ta husbilen ner till Ullared, shopping står på schemat såklart.. jag har en lång lista på vad jag ska handla, mest till Emilio såklart. Läste på bloggen att de har fått in julsaker nu, belysning, gardiner m.m låter som det kan bli dyrt det här!
 
Dags att fixa och packa lite kanske, vi hörs från vägarna!
2012-09-03
 23:33:53

Vab

Kom hem från jobbet för en stund sen, älsklingen sa att Emilio varit lite hängig och bara velat kolla på film sen han kom hem från dagis, feber tänker jag.. Går ner för att pussa på honom och möts av en varm och rödblommig kille. Feber känner jag direkt att han har men var tvungen att ta temp iallafall, över 39 grade. Det blir nog vab imorgon och hoppas att han mår lite bättre!