2011-09-29
 22:56:35

Vi älskar dig!

Det var begravning för farfar idag, en mycket jobbig men väldigt fin begravning. Jag trodde helt ärligt att jag skulle kunna hålla tårarna borta men tyvärr, men å andra sidan så är det väl då man ska släppa ut allt ? Nej usch, det här känns jobbigt men samtidigt känner jag en lättnad, han ville ju det här, han har levt klart sitt liv, 92 år är ändå en ganska bra ålder!

Farfar kommer ju alltid finnas i mitt hjärta och minne ♥. Nu försöker vi blicka framåt och en resa till Ullared med vänner och utan barn imorgon känns ändå helt ok. Vi åker i husbilen (då hela ullareds camping är fullbokad, stugor, husvagnar, motell.. u name it! HJÄLP!) vi kommer ligga kvar en natt så vi åker hem Lördag kväll. Emilio ska sova hos sin farmor och farfar!
2011-09-25
 21:47:26

Emilio Mattias!

Det är full fart här hemma.. all day long! Jag älskar det! Det värmer i hjärtat att se min lilla milio utvecklas och ta för sig så mycket som han gör! Vad vore livet utan min lilla prins ?

Milio snuttis, åh vad mamma älskar dig!


Milio in action, påväg till farmor och farfar tidigare idag!
2011-09-25
 21:35:58

Jobb och helg!

Denna helg har jag spenderat tillsammans med syster på Jobbet, det har faktiskt varit skönt. Senaste tiden har jag känt mig lite nere och "instängd" så det var skönt att få komma ut och träffa folk igen!

Trots jobb så har denna helg varit ganska mysig och älsklingen och jag fick åka och storhandla utan barn tidigare idag, det kallar jag lyx! Passade även på att tvätta av bilen medans milio var och busade hos farmor och farfar. Väl hemma blev det tacomys framför tv:n och här sitter jag nu proppmätt och ska försöka flytta över alla bilder till den externa hårddisken. wish me luck!


Nya hårfärgen! :)
2011-09-22
 15:43:28

Mitt hår!

Förra veckan var jag hos min frisör för att slinga (mörkare) och klippa håret, det blev dock inte så mörkt som vi tänkt oss så jag fick komma tillbaka idag för att lägga i ännu mörkare slingor (kostnadsfritt såklart) och jag är så nöjd, precis som jag vill ha det! mörkt.. men ändå ljust! :P
2011-09-19
 22:05:57

Farfar!

Älskade Farfar, Rip ♥

Även om vi visste att det var nära nu så känns det jobbigt, jag har inte riktigt förstått det än och när jag tänker på det är tårarna inte långt bort! :(
2011-09-14
 15:14:33

Onsdag!

Igår kväll fick jag ett inte alltför roligt besked, det var tur att kvällen spenderades med vänner och tacomys!

Ikväll ska jag till frisören för att klippa och färga håret, som jag längtar! mörkare ska det bli!
2011-09-13
 11:19:53

No good!

Det känns så jäkla jobbigt just nu, jag har en klump i magen och har svårt att sova på nätterna, jag vaknar flera gånger om natten och tankarna far runt i huvudet, jag funderar på hur allt blev så fel.. jag förstår verkligen inte.. vad hände ?! Underbara människor som jag så starkt beundrade har slocknat i mina ögon!

Allt det här tar bara kol på mig, jag tappar orken... jag vill ingenting!

Jag tycker inte om att Emilio får se mamma gråta, men idag kan jag inte sluta, jag kan inte gå ifrån! Tårarna rinner och jag kan inte dölja hur jag mår längre!

2011-09-08
 22:43:33

Älskar dig M!Älsklingen kom hem med ett glatt humör och en jättefin orkide till mig, jag blev minst sagt förvånad och var tvungen att fråga vad jag gjort för att förtjäna det.." bara för att du är så fin, en helt underbar mamma och jag älskar dig". Det gjorde verkligen min kväll :) ♥
2011-09-07
 11:25:40

Mössa till Milio!

Funderar starkt på att klicka hem denna mössa från Gangstar till Emilio, den är ju såå snygg!

2011-09-06
 13:43:04

Tisdag

Usch jag känner mig helt off idag, milio har säkert märkt av det också för han har varit jätte gnällig och vi har gråtit ikapp :/ Ja sånna dagar har man visst ibland!

Lillskrutten sover iaf och jag har hämtat ner en kartong från vinden och diskat en massa ljuslyktor från Partylite och Cult Design som jag tänkte slänga upp på tradera, vi använder dom inte så det är ju synd att så fina grejer ska ligga i en kartong och skräpa!


2011-09-05
 16:02:41

In my head!

Oj vad jag grubblar på allting, mitt stackars huvud får aldrig vila. Jag känner att det är så mycket jag vill och behöver få gjort men tiden bara rusar iväg och jag hinner ingenting, det gör att allt hänger över mig med en massa måsten och jag känner mig så misslyckad.

2011-09-01
 11:54:48

Tycker inte om tandläkaren!

Ah den där jäkla tandläkaren! Jag har lagat typ ett hål i hela mitt liv och såklart har jag tappat den lagningen, så igår var jag hos tandläkaren för att fixa det men det blev ju helt galet så idag ska jag tillbaka, kan liksom inte bita ihop ordentligt, riktig obehaglig känsla!

Emilio sover och jag har precis tagit en varm dusch, alldeles strax kommer Zarah hit med lunch och jag är verkligen hungrig.. perfekt ju!