2011-04-29
 22:14:02

Mys Fredag!

Idag cyklade jag och Emilio hem till syster så han fick leka lite med Noa. När älsklingen kom hem åkte vi till Factory outlet i Vingåker och passade även på att äta på resturang, det var mycket mysigt och vi behövde den här tiden tillsammans utan alla måsten. Vi avslutade kvällen ute på landet hos svärföräldrarna där vi fick fika och Emilio åt grillad korv! :)
2011-04-28
 22:16:00

Brio Spin!

Älsklingen och jag började prata för ett tag sen om att köpa en "extra" (shopping vagn) till Emilio, vi ville ha en liten, smidig och lättkörd men samtidigt ganska rejäl och med fullt liggläge, vi fastnade båda för en Emmaljunga Scooter, men efter att ha tittat på den i verkligheten kändes den bara stor och klumpig så återigen ratar vi Emmaljunga för en Brio!

Efter att ha granskat den noga blev det alltså en Brio Spin! Jag har bara använt den en liten stund idag men Emilio sitter bra och den är otroligt lättkörd!
2011-04-26
 18:55:11

Tisdag!

Skönt att få tillbaka rutinerna igen, under påsk har Emilio somnat ganska sent om kvällarna, blir ju lätt så när man är lediga och hittar på saker. Han somnade som en stock för en halvtimme sen efter bad och en flaska välling.

Idag har vi varit ute på en liten cykeltur med Malin, det gillar Emilio! :) Det är kul när han börjar bli så stor så man kan vara ute lite mer och cykla m.m

2011-04-25
 22:46:33

Påsk 2011

Oj vad jag är dålig på att uppdatera, sitter dock aldrig vid datorn längre.

Förra veckan färgade jag håret med ljusa slingor, känns lite ovant fortfarande! I Onsdags åkte jag med mor, syster och Emilio (såklart) till Örebro, köpte mig en cykel med barnsits så vi har faktiskt cyklat med Emilio för första gången nu, han gillar det!  Hunnit med att träffa släkt från både Malmö ch Göteborg under påsken och Emilio har sovit hos hans mormor och morfar två nätter, usch vad det tog emot att lämna honom.. ångest big time! men det hade gått bra och älsklingen och jag åkte ner till Jönköping och Elmia.

Ja så såg väl våran påsk ut :) Vi var ute hos svärföräldrarna på landet igår också, Emilio tog en lång sovstund och jag satt i solen och drack "några" glas vitt vin och älsklingen fixade med bilen, när Emilio vaknade fick han krypa runt alldeles fritt i gräset.. lycka! Sedan grillade vi och åt utomhus.. åh nu är det snart sommar!

2011-04-14
 15:07:49

Torsdag!

Idag är det underbart väder, Emilio och jag har varit på jobbet en sväng och lunchat med syster yster. Nu sover lillprinsen och jag skulle egentligen behöva städa lite.. men orka!

Här får ni iaf en dagens!2011-04-12
 15:22:00

Äntligen Vår

Nu börjar det kännas som vår, äntligen kan man vara ute i flera timmar!Milio på våran promenad idag!
2011-04-08
 14:58:41

Iphone!

I förrgår blev jag lite fattigare, åkte till Norrköping och köpte mig en iphone. Jag har varit väldigt anti iphone.. inte förstått grejen liksom.... tills min sambo skaffade sig en, det ÄR beroende framkallande.

Nu har jag iaf en egen och jag är riktigt nöjd, Zarah köpte också en så igår kväll beställde vi skal från Tigerteknik.se och jag måste ge en stor eloge till dom för deras extremt snabba leverans, skalet sitter redan på telefonen nu!

2011-04-01
 09:01:05

Välkommen April!

Välkommen April! Den här månaden händer det massa roliga saker att se framemot. Jag börjar med att åka till Stockholm och göra en tatuering! wish me luck!Jenas lånade från syster yster (Topshop? Urban outfitters?) Linne H&M Mama (amningslinne) och cardigan från Lindex!