2009-11-25
 12:09:12

Onsdag 25 November!

Fick ett ryck och slängde in all tvätt i tvättmaskinen och rensade lite i garderoben, tänk vad mycket man hinner när man går upp tidigt :)  Idag ska jag jobba, det är första dagen på väldigt länge, dock ska jag vara ledig imorgon igen, då ska jag och flickorna från jobbet åka till Stockholm för shopping och bio... oj som jag sett framemot detta! =)

2009-11-23
 12:42:25

Måndag 23 November

Idag har jag sovit jätte länge, skönt det!..Igår kväll var vi hos Anna och Coffe och spelade Mario på wii, det var skojj.. men det är svårt att spela två stycken samtidigt.. det händer ju att man dödar varandra lite då och då!

Idag ska Anna och jag åka till Norrköping, kika lite i affärer och äta lunch! That´s the plan!  så det är väl bäst att göra sig iordning nu då!

Kram på er!

2009-11-22
 13:44:53

Fira bror min!

Nu ska jag ta med mitt paket och åka till mor och far, där ska brorsan firas! Han fyller egentligen inte förrän den 26e, på Torsdag alltså, men vi firar honom idag, det blidde bäst så! Tyvärr kan inte älsklingen följa med då han är i Eskilstuna och spelar match!..

Jag har på mig min nya tunika/klänning från Cubus idag, I love it!
2009-11-22
 12:28:35

Fel Mascara!

En vän tipsade mig om en riktigt bra mascara och jag har varit så ivrig på att prova den.. och igår när vi var i Norrköping gick jag in på Kicks för att köpa den... 280 kr kostade den och nu när jag skulle prova den inser jag att hon o butiken gav mig fel sort... dock samma märke! Faan!
2009-11-20
 18:51:10

Fredag kväll!

Vi var i badhuset riktigt länge idag, älsklingens kollega kom ner med sin dotter, hon var så söt! 3 år och skulle hoppa från kanten i stora bassängen med sina "kuddar" på armarna :) mkt lek och stoj och vi kom sent därifrån så nu är man sådär lagom seg :P

Väntar på att älsklingen och en vän ska komma hem med mat, pizza idag! Sedan ska det installeras lite grejer på datorn :)

Trevlig kväll på er!
2009-11-20
 11:55:12

Fredag 20 November.

20 November, ett datum många har i huvudet just nu. Idag har ju Twilight new moon premiär, för dom som inte såg både första och andra igår kväll/inatt. Jag ska se den nästa vecka med tjejerna från jobbet, vi såg ju första tillsammans och sa då att vi skulle gå på premiären av New moon, men det gick inte pga jobbet, men på Torsdag åker vi alla till Sthlm och ser den! :) längtar!


Nu på morgonen har jag fixat mina ögonbryn och målat naglarna, har känt mig lite "skabbig" de senaste dagarna så nu är jag fräsch igen :)

Om en timme slutar älsklingen :) och efter det ska vi iväg och simma med några vänner, det är så skönt att simma! :)

2009-11-18
 12:41:11

Onsdag 18 November

Igår på dagen var jag hemma hos Anna och åt nygräddade lussekatter, mums! Efter det tog vi en tripp på stan med Maria och senare på kvällen var det dags för tjejkväll med några andra tjejer, en mkt trevlig dag och kväll.

Just nu håller jag på o lagar lite mat, korvstroganoff, sedan ska jag ev ner på stan igen och ikväll ska jag till jobbet för att lära mig lite nya grejer. En lugn och härlig dag idag med hopppas jag på!

2009-11-16
 23:57:27

Måndag 16 November.

Jag har legat och halvsovit i soffan sen klockan 20, men nu har jag piggnat till lite, är jag en nattuggla eller vadå ?!..

Idag har inte hänt så mycket, jag vaknade och åkte direkt till jobbet där vi skulle ha en utbildning, mycket givande sådan och vi är peppade till 100 procent... kom från jobbet runt 17 och lagade lite mat till mig och älsklingen innan han åkte iväg på match och jag bänkade mig framför tvn. En mycket lugn dag med andra ord.
2009-11-14
 14:42:12

Celine Dion

Idag känns det bra, jag känner mig lyckligt lottad över att ha den familj och den underbara pojkvän jag har, skulle inte vilja ändra det för något i världen,  jag älskar er alla!

Sitter och lyssnar på en låt som jag ofta lyssnade på i svåra perioder när jag var yngre!... den ger mig en sån härlig rysning i hela kroppen. Så fina ord!

Laugh and cry, Live and die
Life is a dream we’re dreaming

Day by day, I find my way
Look for the song and the meaning

Then you look at me. And I always see
What I have been searching for
I’m lost as can be. Then you look at me
And I am not lost anymore







Celine Dion - Then you look at me





2009-11-11
 00:52:09

..

Trust the Voice within ♥

2009-11-04
 13:09:52

Komplicerat!

Länge sen jag skrev här, Livet känns minst sagt komplicerat just nu och jag känner mig så besviken på vissa människor. Ledsen är ordet som kan beskriva hur jag mår, Jag fruktar för den dagen min syster åker, jag har gråtit floder och verkligheten kommer ikapp mig, jag har förträngt att hon ska åka men som sagt, verkligheten är här.

Det är som att hon och jag sitter ihop, hon är ju min andra hälft, utan henne känner jag mig vilsen.
Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till utan henne!.. vem ska jag prata med? just nu känns det som jag inte kan lita på någon annan utom min familj.

Syster, jag vet att du kommer läsa detta och bli ledsen för att jag är ledsen, men jag vill inte för något i hela världen att du ska stanna hemma, det kommer bli jobbigt för oss båda men det visste vi ju från början, vi ska blogga om våra liv så att vi iaf får ta del av det! Du kommer få en sjukt stor upplevelse och jag beundrar dig för att du vågar ge dig ut i världen såpass lång tid helt själv!.. Jag älskar dig!