2010-05-29
 20:49:05

Härlig dag!

Vilken mysig dag det har varit. Hämtade min lilla Maja och knallade upp till grannen A som hade sina barn idag, dom är i samma ålder som Maja så vi tänkte att det kanske skulle vara skojj för som att leka lite. Barnen lekte på medans vi tittade på Emil i Lönneberga och försökte få min älskling att vakna och komma upp till oss...han vaknade till liv och vi gick till Sibylla för lite lunch, Sedan packade vi ner lite leksaker och bröd för att åka till  Djulö.. Vi tittade på hästarna, barnen fick springa av sig, leka och gunga.. och mata ankorna förståss..










Dagen avslutades på Sultans med tre trötta tjejer, det var dags at åka därifrån när dom började klättra på bord och stolar, men dom lekte på bra och det var så härligt att se, underbart med barn!

 

2010-05-29
 10:08:58

Sex and the City 2

Igår kväll blev det middag och Sex and the city 2 med vännerna. Jag förväntade mig inte så mycket av filmen, vissa sa att den skulle vara jätte bra och andra sa att den inte alls var bra. Jag tyckte inte man fick ut så mycket av den, den var inte dålig men den var inte bra heller... men man måste ju sen den iaf.

2010-05-28
 10:22:24

Jag älskar dig M!

När älsklingen kommer hem ska jag krama om honom hårt, känslorna rinner över idag och jag känner mig så sjukt lycklig, om bara några veckor har vi våran lilla skrutt här, en del av både mig och min älskling, en liten människa som skapats för att vi älskar varandra! Underbart! ♥


2010-05-27
 22:23:28

Shopping!

Vad trött jag är, blev en hel dag i Linköping! Vi gick lite i Ikano huset innan Ikea, köpte en tunika på BikBok och en klänning och underkläder från H&m samt underkläder till älsklingen från Dressman. Inne på Ikea blev det tre ramar till foto förstoringar jag ska göra, en rvättkorg, blomma o lite smått o gott.

Nu är jag helt slut, älsklingen och jag köpte mat från Rhodos när jag kom hem, grillade kycklingspett med pommes och tsatsiki, mums! Snart blir det sängen.. imorgon slutar älsklingen tidigt och då vill han till Lager 157!

Sweet dreams!

2010-05-27
 10:29:50

Torsdag 27 Maj!

Idag är en roadtrip dag, det blir en liten tripp till Ikea för min del!
2010-05-26
 10:57:41

Onsdag 26 Maj

Känner mig helt död idag.. trött, deppig och ont i hela kroppen! Det var en jobbig kväll igår och hade syster yster varit hemma hade den spenderats med henne, det var en sån kväll bara!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen sen iväg på lite ärenden med andra syster, jag hoppas på att jag blir lite piggare under dagen, just nu känner jag mig som en zombie!

2010-05-25
 16:27:31

Kärlek!

2010-05-24
 13:09:11

Väntan!

30 Dagar kvar till förlossningen. Köpte lite hygienartiklar nere på Ge-kås, nu ska bb väskan packas och bilstolen ska in i bilen, sen är det bara invänta våran lilla skrutt!

2010-05-24
 11:27:40

Roadtrip

I helgen har jag varit nere i Ullared, shoppat lite nödvändigheter på Ge-kås. Mor och far ville ta en liten tripp med husbilen så syster, jag och Maja följde med. Vi har varit borta sen i Fredags och kom hem igår kväll, det har varit trevligt! :) Det känns dock i hela kroppen idag, har ont i ryggen och bebis ligger mot revbenen idag, INTE skönt!

2010-05-21
 10:33:31

Gravidbilder!

Älskling och jag agerade modeller i en fotostudio igår, vi tog fina gravidbilder. Det kändes lite stelt och det var längesen jag stod framför en kamera sådär, men några fina bilder fick vi till och det var en rolig grej, dock blev jag helt slut i fötterna av att stå på det hårda golvet! Vi har inte gått igenom alla bilder än men har ni tur kanske jag visar upp någon här i bloggen sen!



Bjuder på en studiobild från förr :P

2010-05-19
 23:40:28

Galen dag i Västerås!

Roadtrip till Västerås idag. Syster nu vet jag varför allt går så fel när vi är på roadtrips.. det ligger i våra gener!

Det började utan konstigheter, vi skulle hämta husbilen och skulle in till banken i Västerås för att göra upp betalningen men precis när vi kommer in i Västerås på motorvägen så börjar bilen studsa - Vad fan är det som händer säger pappa... "åh nej, har du ingen soppa kvar" säger jag "jo det är ju full tank" säger pappa lite hm upprört. Vi svänger av motorvägen och kommer till en korsning.. " Faan bromsarna tar inte" gapar pappa och jag känner hur jag börjar bli nervös samtidigt som bilen börjar låta helt galet... vi fortsätter köra in mot centrum och helt plötsligt hänger sig gasen.. hela bilen tokvarvar och det börjar lukta bränt, Vi måste stanna någonstans...

Jag sitter med gpsen i ena handen och försöker läsa instruktionsboken eftersom engine lampan har tänts, vi svänger in i första parkeringshus och parkerar, sedan in på banken för att fixa med betalningen. Hur gör vi sen då ? Vi måste få bilen till en Saab verkstad, pappa startar bilen och gasen hänger sig, varvar så det bara dånar i hela parkeringshuset men envis som han är ska han försöka ta sig till verkstaden själv, men jag inser att det aldrig kommer gå, känns som hela motorn ska flyga iväg, så vi fick ringa bärgaren. Men hur ska vi få ner bilen till gatan ?.. jag vågade inte åka med ner.. bärgaren fick köra! Bilen lät någorlunda okej när han startade men i kurvan ner hängde sig gasen igen och han fick stänga av bilen och rulla ner... livsfarligt sa han. Blir avsläppta på Saab där dom skulle ta en titt på bilen under tiden hämtar vi husbilen. Pappa får samtal från Saab att bilen är fixad, någon slang till nått insugsgrej hade lossnat så det ena slog ut det andra...tur att det inte var något allvarligt fel iaf!

Åkte sedan till Ikea, mamma skickade med en lista på grejer vi skulle köpa så pappa sa att vi kanske borde ta en vagn, vi börjar leta efter mynt i fickorna men ingen har något så pappa ställer sig i kö i ca 10 min för att växla och sedan går och hämtar en vagn.. han skrattar när han kommer tillbaka för man behövde tydligen inte ha mynt till vagnarna där, haha! fortsätter in på Ikea, shoppar o kikar på grejer.. och tappar bort kundvagnen, vi springer o letar en stund.. hittar den och fortsätter vidare samtidigt som vi går och pratar och helt plötsligt hamnade vi inne på lagret.. hur går man vilse på Ikea ? finns ju pilar på golvet :P

Anyway, vi kom hem med bil, husbil och allt vi skulle ha från Ikea. Så tack pappa för en ganska rolig dag trots allt :P Säger ju det syster, det ligger i generna.



Det händer alltid något galet när man är med dig pappa! Love it! =)
2010-05-19
 10:49:32

Mot Västerås!

Idag blir det en tripp till Västerås med far, han ska hämta husbilen och behövde hjälp att köra tillbaka andra bilen. Det blir ett besök på Ikea också, mamma har lämnat en låång lista på allt vi ska köpa! :)
2010-05-18
 12:39:23

Systemkamera!

Är otroligt sugen på denna goding just nu, hittade ett riktigt bra pris och det känns som en bra investering nu när man får barn!

2010-05-17
 22:30:38

17 Maj!

Ikväll blev det god middag ute på Forssens ö, grillat med sallad och pommes! Riktig sommarvärme har det varit idag och dagen spenderades med syster och Maja hemma hos mor o far, åt glass och hade det myys!

2010-05-16
 13:08:10

I´m back!

Grottmänniskan is gone och magen växer!
38 Days to go!

2010-05-13
 21:28:14

Torsdag!

Började dagen med att fika med en gammal barndomsvän, det var härligt att få prata gamla minnen, mycket har vi varit med om.

Blev fika på eftermiddagen också, hemma hos mor och far som förövrigt har köpt husbil, haha! Älskling och jag har massa planer för sommaren nu ju.. så vi får hoppas mor o far inte är ute och åker hela sommaren :P Älsklingen satt och gjorde pärlplattor med Maja, och det slutade med att han satt själv och kunde inte åka hem förrän det var klart.. :P

Ikväll blidde det middag och film med älsklingens syster, åt tacos och kollade på Old dogs, ganska rolig film. Nu ska jag  färga älsklingens hår och sedan fixa lite morötter och dipp och kolla på En värsting till syster.

2010-05-11
 12:38:35

Tisdag!

Har setat och kollat på Desperate housewives, det är spännande nu! Sol är det ute så man kan ju inte sitta inne hela dagen, funderar på om jag ska knalla över till mor och far och lägga mig ute i solen, då får jag mig en liten promenad också. Bilen min står på pallbockar just nu för älsklingen och jag målade broms oken igår.. det blir så snyggt!

2010-05-10
 15:16:18

Barnvagnen!

Nu har vi hämtat hem barnvagnen :)

 


 


Det är en Brio Happy Harmony i svart/antracit grå. Vi ville ha en "vanlig" vagn med lufthjul och vi fastnade för denna när vi provkört den, snyggt med svart chassi tycker jag. Givetvis köpte vi sittdel också samt myggnät, regnskydd och skötväska.. hela kalaset gick på 7500 kr om jag inte minns helt fel. Beställde gjorde vi från Babyproffsen i Norrköping och är hur nöjda som helst med deras service!
2010-05-08
 09:22:29

The Last Song

Igår var det premiär för The last song på bio så Zarah och jag åkte till Norrköping på kvällen, innan bjöd hon mig på middag, Lövbiffgratäng.. riktigt gott. Filmen var bra och jag tror att alla i salongen grät, den var lite sorglig och satte sina spår i hjärtat men den hade ju såklart sina roliga stunder.. nä en riktig mysig film faktiskt!

2010-05-07
 11:21:02

Bilstolen!

Vi var i Norrköping och hämtade bilstolen i förrgår, den kom tillslut iaf.. och den var värd att vänta på! Dock tänker jag inte beställa något mer från Babyland i Norrköping iaf, nog för att saker o ting kan bli fel och ta tid men sättet dom hanterade det på och till råga på det skämtade om när vi kom dit gjorde det hela till en obekväm situation.

Anyway, bilstolen är här nu.. vi har provat den i bilen och det funkar fin fint. Vi måste dock koppla ut airbagen och var och pratade med dom på Saab igår, 1200 kr går det på för att få ha bebis i framsätet!.. men ingen har sagt att det är billigt att skaffa barn.. bara gilla läget!



Det är en Teutonia tario med akta graco som tillverkare, jag fotade utan basen men den ingår i priset, 1995kr gick det på!

2010-05-07
 09:27:23

Besök hos barnmorskan

Igår blev det besök hos barnmorskan, tog lite prover som vanligt och allt såg bra ut och hjärtljuden lät fint, precis som det ska vara. Magen tyckte hon var liten (huh ?!) men när hon mätte så ligger jag enligt kurvan iaf så det var inga konstigheter där.. Skruttis har vänt på sig nu iaf och ligger med huvudet nedåt, men det visste jag redan för det har jag känt av... däremot sa barnmorskan att den ligger väldigt långt ner så hon tror att skruttis kommer vara fixerad tills nästa vecka när vi ska dit igen.. hjälp. Nu är vi verkligen inne på slutspurten.. bäst att försöka fixa klart här hemma och packa bb väskan kanske ?


2010-05-04
 16:49:26

50 Days to go!

Idag är det "bara" 50 dagar kvar till beräknad förlossning! Jag hoppas det går fort, jag känner mig som en vandrande michelin gubbe och lever som en grottmänniska hemma i mörkret i mina mjukisbyxor och vågar knappt se mig själv i spegeln.

2010-05-04
 12:11:16

Tisdag!

Har legat i sängen hela morgonen och kikat på serier, One tree hill och Desperate housewives.. måste vara bland det bästa som gjorts. Magsjukan har gått över iaf, och det är väl det bästa med magsjuka, nog för att man mår sjukt dåligt men det brukar inte hålla i sig så värst länge.

Våren är här nu iaf, något positivt. Träden här utanför har blivit gröna och igår satt jag ute en stund i solen hos mor och far, underbart med lite vårsol.
2010-05-02
 18:25:27

Magsjuk

Som om det inte räcker med att vara dunderfökyld i två veckor.. nu kör vi på magsjuka ist!