2012-05-30
 15:07:46

Onsdag!

Lilleman och jag hade en mysig morgon och tog en tur på cykeln innan det var dags att lämna honom på dagis, väl där sprang han iväg och busade med en liten tjej som han ofta leker med! Åh jag blir alldeles varm i mammahjärtat av att se hur glada dom barnen blir av att träffas!

Jag själv cyklade vidare till Stadsparken för att äta lunch med Elin, mycket trevligt.. Trots att vi fick flytta in för att det blev så kallt :)

Efter två timmar i Stadsparken knallade jag hemåt och Zarah kom över med lite flyttkartonger :) jag måste sätta fart nu, tänk att vi flyttar om ca 3 veckor! Crazy!

Vilka fina vänner jag har! <3

2012-05-29
 00:54:01

Bada

Emilio tog sitt första dopp i Onsdags, med kläderna på!

Vi bokade in en dejt med milios kompisar Tove och Melwin (och deras fina mammor såklart) förra veckan, vi passade på att cykla ner till stranden och ha lite picknick i sommarvärmen, det var hur mysigt som helst.

Vi gick lite i vattnet vid strandkanten när milio ramlade och doppade sig, han reste sig upp med världens smile och vägrade gå upp ur vattnet, badkillen min!

2012-05-24
 12:00:41

Jobb

Sist jag längtade efter något såhär mycket var när jag väntade Emilio, nu menar jag inte huset.. Jag pratar såklart om semestern!

Jag är fruktansvärt trött på att jobba bara kvällar, det gör att jag och min sambo nästan aldrig träffas, vi måste skaffa barnvakt när älsklingen har träning eller något annat, vi har bara några få dagar vi kan åka och veckohandla och till råga på det så jobbar jag ju helg också! Det gör ont i mig att min kära sambo får slita på dagarna för att sen hämta milio på dagis, stressa med maten och lägga honom och sen sitta själv hela kvällen!

Jag vet, jag har ett jobb och jag borde väl inte klaga! Men Jag tycker inte det är rättvist att samma personer alltid jobbar dag.. Jag tror jag pratar för oss alla när jag säger att chefen kommer förlora oss snart om det inte blir någon ändring, jag orkar iaf inte mer.. Tiden med min familj går före.. Alltid!

2012-05-22
 11:53:39

Sol och värme

Är det något fel på http://blogg.se">blogg.se? Flera gånger har jag försökt att blogga utan att det går, hoppas detta funkar nu

Idag började jag och lilleman med sovmorgon, jag låg vaken länge och undrade om han inte skulle vakna snart, runt åtta tiden hörde jag hans små fötter komma tassandes..

Vi åt frukost i lugn och ro innan vi knallade ut på gården och sparkade boll och lekte med traktorn i sandlådan :)

Nu sitter jag på jobbet och lillskrutten är på dagis! I två dagar har vi cyklat i värmen både till dagis och jobb, duktigt ;) ikväll jobbar jag till 22 men imorgon var jag tvungen att ta ledigt då älsklingen ska iväg på fotboll med jobbet.. Men oss går det ingen nöd på.. Milio och jag har bokat in en lek dejt!

2012-05-20
 23:40:51

Semester

Jag ska alldeles strax krypa ner i sängen, efter fyra dagar på camping är det skönt att vara hemma!..

Vi har haft det mys och spenderat x antal tusenlappar under de tre gånger vi var inne på gekås i Ullared. Vi har blivit så bortskämda med mat och barnvakt och Milio har fått så mycket leksaker av både mormor & morfar och farmor & farfar.
Det är rätt mysigt med campingsemester och att sova med Milio i husbilen gick bättre än väntat.. Men han är väl van, två månader gammal var han när vi tog första turen med husbilen!

Nä nu väntar min underbara säng! God natt kära vänner!

2012-05-14
 10:28:35

Semester, snart..

Jag har jobbat hela helgen och idag känner jag mig så trött, har ingen energi alls!

På Torsdag morgon åker vi iaf med våra föräldrar på en liten mini semester, hoppas på bra väder så vi kan vara ute! Ni anar inte hur skönt det känns att få åka iväg några dagar.. Och med våra föräldrar dessutom (= barnvakt/avlastning)
Men innan dess är det fullt upp, jag jobbar till 24 på nätterna och går av onsdag kväll så min kära sambo träffar jag inte innan dess, vi måste hinna tvätta och packa, flytta över bilstolen och lämna vagn och grejor i husbilen.. Mycket att tänka på när man har barn!

2012-05-11
 23:29:47

Fredag!

Idag har varit en effektiv dag. Det började med att jag fick väcka en febrig kille kl 10:45 på förmiddagen, helt galet.. Men han kom i säng runt 21.30 efter att vi varit i Norrköping och hejat på pappa M som sprang grabbhalvan med sitt jobb igår!

Idag då så har vi packat ner lite grejer som vi inte använder och röjt en massa! Lillskrutten blev faktiskt riktigt pigg under dagen och febern var som bortblåst.. så vi passade på att åka till soptippen för att slänga massa skit och sedan åkte vi till Coop Bygg där vi faktiskt köpte badrumsmöbler, det var kampanj och riktigt bra pris, så nu har vi köpt det första till huset!

Kvällen avslutades med tacos hos mina föräldrar och en trött liten kille somnade i soffan efter massa bus med mormor och morfar!

2012-05-11
 13:41:04

Packa, packa..

Sakta men säkert har vi nu börjat Packa inför flytt...

2012-05-09
 19:25:43

Bare minerals..

I.d bare minerals tycker jag funkar bäst på sommaren :)

2012-05-07
 14:05:16

Måndag!

Ni anar inte hur trött jag är, och med all rätt.. efter att ha spenderat nästintill 30timmar på jobbet bara den här helgen känner jag mig rätt seg, speciellt i huvudet.

Jag jobbar ikväll också, skulle ha varit ledig men då vi är kort om folk så.. har jag faktiskt inget val. får trösta mig med att jag är ledig på Torsdag ist (ska vara), så kanske kanske får jag träffa min kära sambo då.

Jag och min kära syster är precis likadana, vi är rätt giriga och har nog alltid försökt att jobba så mycket vi kan. Men det slår mig, pengar är verkligen inte allt. För det första måste man vara ledig ibland för att ens orka med att jobba och för att fungera som människa, för det andra så är väl tiden med ens familj rätt viktig? tid är ju ändå något man aldrig får tillbaka.. pengar kan man alltid tjäna ihop.

Jaja svammelmaja. Jag vill egentligen inte klaga, känner mig bara väldigt trött och irriterad idag!

Jag längtar dock till nästa vecka, då ska jag vara ledig i 4 dagar och vi ska åka med mina föräldrar och svärföräldrar på camping"semester", kan ni gissa vart vi ska ? Ullared, haha! En liten kille jag känner fyller ju 2 år nästa månad så här ska det shoppas födelsedagspresenter och förhoppningsvis massa grejer till huset.
2012-05-05
 13:31:07

Workiliwork

Denna dag och kväll spenderar jag på jobbet, likaså imorgon! Helt galet många timmar! Men.. Ska man ändå jobba kan man göra det ordentligt.. Eller?

2012-05-02
 12:25:09

2 Maj!

Vi har varit ute hela förmiddagen, tog en cykeltur till jobbet och köpte glass, stannade till ute på gården hos mina föräldrar där Milio fick leka av sig lite, åh vad jag längtar till våran egna lilla trädgård!

Nu är lillskrutten på dagis och jag skulle tro att han ligger och sover gott i vagnen. Jag ska äta lite lunch sen tänkte jag sätta mig ute i solen innan det är dags för jobb, idag ska jag börja lite tidigare då vi ska ha personalmöte, spännande? :p

2012-05-01
 23:15:53

1 Maj!

På jobbet stängde vi kl 22 idag, skönt att få sluta lite tidigare.
Imorse vaknade vi tidigt och traskade iväg till Ica för att köpa en smarrig frukost, efter det åkte vi för att tanka bilen och "råkade" hoppa in på Coop Bygg, Vi hann även svänga förbi hos mina föräldrar där pappa var barnvakt till Noa, killarna var ute och busade järnet, åh så härligt det har varit med det fina vädret, Love it!
När Milio skulle sova middag passade jag på att städa ute på balkongen, det behövdes kan jag lova. Vi har börjat rensa lite nu inför flytten, känns skönt att vara pågång!