2011-05-30
 16:18:41

Roadtrip!

På Torsdag ska vi åka iväg på en liten husbil/husvagns semester med mina och älsklingens föräldrar, ska bli otroligt skönt att få komma bort i några dagar, dock är jag lite nervös för hur det ska gå med en (snart) 1 åring i en husbil!

Vi ska iaf ner till Ullared och Ge-kås, och som vi ska shoppa loss! Det kliar i fingrarna redan nu.. Emilio behöver massa nya sommarkläder och så tänkte vi gå lös på leksaker till hans stora dag, kanske kan vi hitta något fint till hemmet också.. typ en lampa eller två!

Fast det jag ser framemot mest är att få umgås med våran familj, äta gott, njuta av solen (förhoppningsvis) med ett glas vitt vin och bara vara.






från våran semester förra sommaren!
2011-05-30
 15:57:08

En Måndag med sool!

Känner mig inte alls på topp idag, lite deppig och ledsen!

Men lite milio mys har det blivit idag, ätit glass och lekt i sandlådan ute i solen! myys ♥ Vad skulle jag göra utan min lillkille ? Han är verkligen det finaste jag har, han är mitt liv! Lilla gullplutten! Tänk att han fyller 1 år nästa vecka.. nästa vecka! Galet!


Bjuder på en gammal bild från när älsklingen och jag var i Turkiet på semester, Tänk att vi ett år senare skulle få veta att vi skulle bli tre!
2011-05-26
 20:39:07

Failed

Ah fy satan vad jag är besviken på mig själv, satte upp ett mål för en vecka och inte ens det kan jag klara av. Så jäkla värdelöst!
2011-05-26
 11:50:20

Tävling hos Lindablom.se



Är med och tävlar om detta hårvårdspaket hos Lindablom.se. Brukar inte vara med i tävlingar men jag ger det ett försök. Skulle verkligen behöva lite repair produkter för mitt hår som fortfarande är otroligt slitet efter graviditeten!
2011-05-24
 23:34:03

Peppad, peppad, peppad!

Jag vet inte vad jag ska skriva... Jag mår bra, jag är peppad och jag ska fixa det här!

Back on track!



2011-05-24
 14:59:13

MakeUp!

Precis klickat hem ett Get started kit från I.d makeup!

2011-05-23
 21:53:43

Duktigt Fiia!

Känner mig helt slut i kroppen nu. Var iväg och tränade på friskis och efter det var jag ute och sprang en sväng, duktigt va ? Dessutom fixade jag mat och matlådor att frysa in till Emilio.

Mattes syster var här en stund också, hon busade med Emilio och så bjöd vi på mat sen. Hemmagjord pannbiff med sås, potatis, stekt lök och lingon stod på menyn idag.. riktig husmanskost!

Nu ska jag slänga mig på soffan och slå på en film (om jag orkar) det är jag värd idag!

2011-05-23
 14:07:01

Måndag!

Så trött min lillkille var, han orkade inte äta mat så han fick en flaska välling istället, höll på att somna medans han åt. Jag har lagt ner honom i vagnen nu, han sover som en stock så då passar vi på att ta en promenad.. blir kanoners!
2011-05-21
 12:10:59

Löördag!

Idag har jag hunnit med att tvätta alla fönster, satan så skitiga dom var... skönt att kunna stryka det från min "att göra" lista.

Idag blir det jobb för min del, och killarna ska åka ut till svärföräldrarna på landet, lyllos! Önskar att jag också kunde följa med! Men det är bara idag och imorgon sen jobbar jag inte nästa gång förrän 18 Juni och däremellan ska vi hjälpa en vän att flytta, åka på miniresa med husbilen och ha 1års kalas för Emilio!

2011-05-19
 23:55:32

Till Emilio!

En vän frågade mig vad Emilio önskar sig i present när han fyller år, det är ju så svårt. Jag har själv haft problem med att hitta något att köpa men så trillade jag in på en blogg som tipsade om dessa, Förvaringslådor som ser ut som lego... hur coolt är inte det? Lätt att Emilio måste ha! Ett tips sådär! :p

Grönt, blått och svart skulle nog passa in i hans rum bäst! :). Finns att köpa på www.hiko.se även hört att Toys´r´us! (hur fasen stavas det?) har, ifall man inte vill skicka efter!

Så nu vet ni vad han vill ha, hm eller vad hans mamma vill ha till honom! Förvaring går alltid åt!







2011-05-19
 20:25:05

Dagens jag!

Tänkte försöka ta en dagens förut, och titta vem som ville vara med på bild! Haha..

2011-05-19
 20:20:02

En dator att sälja!

Konstigt det känns att sitta vid datorn, Vi har flyttat ut den stationära datorn från vårat sovrum till Emilios rum (sålänge). Har aldrig tyckt om att ha datorn i sovrummet men vi ville att Emilio skulle ha ett eget rum att leka i. Nu ska vi ta tag och rensa alla bilder och allting på datorn sen ska vi försöka sälja den.. Någon som är intresserad? den är inte alls gammal en Dell med en 22" skärm (tror jag :/) från Samsung.

Vi sitter ju knappt vid datorn, mer än att typ betala räkningar, kanske kolla bloggar och beställa kläder för min del då, så vi köper nog en laptop istället!
2011-05-18
 11:55:56

Onsdag!

Min lilla prins ligger och sover nu, och jag sitter här i soffan med ett glas cola och kollar på senaste avsnittet av The secret life of the ameican teenager!

Älsklingen ska iväg efter jobbet så Emilio och jag får roa oss själva, kanske cyklar över till mor och far och leker i sandlådan?..

Dags att beställa bilstol till husbilen snart, eller mor och far ska. I början av Juni ska vi iväg på husbil/husvagnssemester med mina föräldrar och älsklingens föräldrar, ska bli riktigt kul faktiskt, dock har det varit problem att hitta en bilstol som passar i husbilen eftersom det inte går att ha stödben men nu verkar dom ha hittat en som funkar iaf.

Ne måste kolla klart innan milio vaknar!
2011-05-16
 20:40:04

Fullt ös med två små killar!

Emilio fick besök av sin kusin idag, alltså min systerson. Dom skjutsade varandra i "lära gå vagnen"! Tänk att det bara skiljer 10 dagar mellan dom, lite lustigt egentligen.. men oj vad roligt dom kommer kunna ha tillsammans.

2011-05-16
 12:46:02

Dagens jag!





Här har ni min tatuering som jag gjorde i Stockholm! Har ju glömt att visa den!
2011-05-10
 22:28:29

Tisdag!

Idag har det varit riktigt sommarväder, galet varmt! Vi startade dagen med att gå ner på stan, köpte solskyddsfaktor, solhatt och shorts till Emilio, sedan mötte vi upp Malin och köpte med oss Sallad, Emilio somnade gott i vagnen så vi passade på att sätta oss ute i solen. Framåt kvällen cyklade jag, emilio och älsklingen hem till mina föräldrar där emilio fick gunga, cykla på trehjulingen, och leka i sandlådan.

Det värmer i mammahjärtat när lillkillen knallar runt barfota i gräset, skitig som bara den efter lek och världens största leende.



11 Månaders dagen idag, och den blev ju kalas!
2011-05-06
 23:10:56

Fredag!

Vi har varit hemma hos mina föräldrar under kvällen, jag bjöd faktiskt på mat där... blev inbakad fläskfilé, potatisklyftor och morötter i ugn, sallad och whiskeysås, mycket gott faktiskt.

Emilio somnade som en stock i resesängen och jag, syster och mamma satt och kollade på gamla kort, väldigt gamla kort.. på våra förfäder från typ 1800talet. riktigt häftigt.

Imorgon ska älsklingen iväg på match och är borta hela dagen så Emilio och jag får roa oss själva.. mor min skulle ner på stan så vi kanske följer med henne.

Nu blir det nog sängen, är galet trött!
2011-05-05
 12:02:29

Öppna Förskolan!

Det är bättre väder idag, solen skiner men det är ganska kallt ändå! Vi ska försöka ta oss till Öppna förskolan om en stund, vi måste ju hitta på någonting.

2011-05-03
 20:57:20

Blocket..

Idag har vi sålt våran resevagn, den som vi köpte så vi kunde klicka fast babyskyddet när Emilio var nyfödd. Jag la ut den på blocket igår eftermiddag och redan efter någon timme hörde en tjej av sig och i förmiddags ytterligare två, så det gick fort och smidigt... skönt att bli av med den nu när vi köpt en ny!
2011-05-03
 20:48:08

Ny favorit hos oss...

Emilio har ratat banan men i smoothie form tillsammans med mango var det mumma!