2009-08-31
 22:55:09

Män som hatar kvinnor...

Helt klart en sevärd film, hade inga som helst förväntningar på den då jag inte ens visste om jag ville se den... älsklingen lyckades till och med hålla sig vaken.
2009-08-31
 18:35:28

Måndag

Vilken seg dag, usch! Jag har varit så trött så jag har i stort sett bara legat på soffan idag... älsklingen och jag tog en liten tripp på stan också och jag köpte mitt kanebo puder som är slut, idag hade dom min färg inne iaf, annars verkar jag ha en av dom vanligaste färgerna för det är alltid slut..

Nu är älsklingen iväg och fixar något och jag sitter hemma hos mamma o pappa, strax är han väl klar så då ska vi åka hem och laga lite mat, sen blir det nog att släänga sig på soffan igen! :) älskar våran soffa!

Imorgon följer jag nog med mamma till Eskilstuna, hon skulle på ett ärende där och sedan gå på stan och jag är ju ledig imorrn också så när hon frågade om jag ville följa med så sa jag ju inte nej... tråkigt att sitta hemma själv liksom!

2009-08-30
 14:14:12

Nails..

Idag har jag gjort fransk manikyr på mig själv provade att göra utan mallar och det var ju så mkt lättare, tycker det blev helt okej faktiskt!... :)


2009-08-30
 12:33:39

Giiiirlsnight!

Vilken rolig kväll vi hade igår, jag och tjejerna!
Lätt att vi måste ha en tjejkväll snart igen,  det blev så mkt skratt så det är ett under att man inte har träningsvärk i magen idag :D  Jag hoppas ni också hade det skojjsigt flickor!

Nu är hösten invigd också, med STORA höstskriket! haha!

2009-08-28
 18:34:16

Nytt hemma hos Fiialia..

Nytt hemma hos mig, jag kunde bara inte hålla mig längre! Och jag är nöjd, det blev så bra! Fattas bara en ryamatta som ska ligga under bordet, sen blir det perfekt!




2009-08-28
 18:24:54

Alone this weekend..

Älsklingen är iväg på "träningsläger" på Åland så jag är själv hela helgen, det är både skönt och tråkigt!... Det är min lediga helg, så det är tråkigt att han är iväg, men å andra sidan blir det en riktig tjejkväll här imorgon, god mat, sällskaps spel, film m.m..

Ikväll ska jag iaf till mina  föräldrar och äta lite mat sen får vi se hur kvällen slutar!
Hoppas ni får en härlig Fredag kväll!

2009-08-25
 18:59:26

aj mina fötter...

Aj aj mina fötter. jag valde nog helt fel skor att gå i.. Känns som jag har blåsor på hela fötterna, urk!
Det var iaf skönt att gå lite, solen lyste på ganska bra så varmt blev det.

Nu väntar jag på älsklingen, han är och tränar, sen ska vi fixa lite käk.
Först ska jag till mamma o pappa och byta bil. imorgon ska vi nämligen till Norrköping en  vän ska ev köpa barnvagn så beroende på om dom har den hemma eller ej så kör vi på den säkra sidan med kombi.

Nej älskling kom hem nu! I´m hungry!
2009-08-25
 13:09:04

Dop!

En dop inbjudan damp precis ner i brevlådan, så mysigt!
Jag antar att det är dags att börja kika på dop presenter nu då :)


Ska träffa syster nu, vi ska ut och gå en långpromenad :) härligt värre!
2009-08-24
 17:53:20

Jag vill ha..

Har lite funderingar på om jag skulle köpa mig en iPod nano..
Nu ska jag verkligen komma igång med träning så en ipod vore ju inte fel, min gamla mp3 från.. ja väldigt många år sedan börjar ge up... iPoden är ju så sjukt snygg, en lila eller rosa skulle jag vilja ha, tror jag!

Har ni en sån ? är den bra!



Bild lånad från Apple
2009-08-24
 17:44:21

Måndag

Det gick bra att jobba idag, kändes riktigt roligt faktiskt och allting flöt på precis som det skulle, tack och lov!
Håller på o lagar lite mat nu, älsklingen är iväg och ska spela match!..
2009-08-23
 21:55:11

Jobb, jobb, jobb..

Det känns som jag inte har sovit på flera veckor, jag förstår verkligen inte hur jag kan vara så trött hela tiden.
Idag har jag jobbat, stannade lite längre... sen var det bara hem o byta om för att åka till affären, hem och laga mat äta och hamna här,.. Vart tog dagen vägen liksom ?

Imorgon ska jag öppna, ångrar lite att jag gick med på det, skulle behöva sova ut...visserligen är jag ledig på Tisdag men jag undrar om jag klarar av ett 10 timmars pass imorgon, snark!

Ne hoppa in i duschen nu och sedan krypa ner i min mysiga säng! det låter kalas!
God natt på er!
2009-08-22
 12:45:54

Lördag!

Älsklingen och jag har precis kollat klart på Benjamin Button.. vi började kolla igår kväll när jag kom hem från jobbet men vi orkade inte hålla oss vakna... det är en bra film, älsklingen tyckte den var helt okej, så nu har man gråtit en skvätt, den är lite sorglig.


Idag blir det jobb...
Det är ju så typiskt, älsklingens föräldrar brukar alltid ha kräftskiva i slutet av sommaren ute på landet och jag har sett framemot det halva sommaren... men så måste jag jobba såklart, ingen som kunde byta med mig och till råga på det ska jag börja tidigare också! Jag bara älskar det...NOT! Hoppas dom får skojj där ute... önskar att jag också kunde vara med!

2009-08-20
 19:35:40

...

När ska det vara min tur ?
I need a miracle!

2009-08-20
 12:22:48

We´re doing it again..

En liten roadtrip blir det idag, syster och jag! Sjunga högt i bilen till en massa bra låtar, Kanel gifflar är också ett måste så ett stopp på jobbet lär det bli, som vanligt när vi ska någonstans!
Jag kommer sakna detta så sjukt mycket när du reser syster... 1 år är lång tid, jag har ju som roligast med dig, alla sjuka grejer som vi alltid upplever på våra mini roadtrips. Nej... inte deppa nu Fiia! Vi ska ju ha skoj idag! :)

Krams på er!
2009-08-20
 12:17:19

Dagens



Jeans och svart linne med mönster från Gina tricot, vitt linne från Jc och svart tröja från Vero moda.
2009-08-19
 11:57:10

Onsdag!

Nu är det höst, det känns i luften. Även om solen lyser så är det betydligt svalare ute... så då är väl sommaren slut för i år, dock tycker jag om hösten och längtar tills det blir ännu kallare ute :)

Ikväll är det jobb som gäller, inget mig emot... har legat i soffan och sovit i stort sett två dagar så jag behöver nog jobba lite!
Igårkväll var vi hemma hos några vänner och kikade på film, det var trevligt! :)

2009-08-18
 16:07:08

Tisdag..

Jag tror jag har blivit av med mitt cola beroende, visst är det gott med cola men jag dricker inga mängder som jag gjorde förut, nu har jag gått över till Loka päron, mums så gott! Köpte ett sånt där pack med 33cl pet flaskor och stallde in i kylen, iskallt ska det vara!

2009-08-18
 11:33:23

Tisdag!

Usch.. jag är trött, det bara svider i ögonen trots att jag sovit i många timmar! :(
Jag skulle nog kunna stå och sova.. zZzz...

Vad ska man hitta på en dag som denna då ? Jag är ledig hela dagen, men alla andra jobbar ju typ :P
Kanske ska försöka städa och tvätta lite... yeej vad roligt :P

Ne vi börjar med att göra lite lunch!



2009-08-17
 23:25:19

Vilket dilemma!...

Jag går i inredningstankar...
Jag har problem att hitta sängbord, i gamla lägenheten hade vi små vägghängda hyllplan men nu känner jag att jag inte vill ha något fastskruvat i väggen plus att jag vill ha en låda, så jag tänkte att jag skulle köpa nytt, hur svårt kan det vara att hitta ett vanligt enkelt vitt sängbord med en låda ? tydligen så mycket svårare än jag trott.. jag hittade dock ett jag fastnade för men det var ju på tok för högt... och jag har då ingen lust att lägga 1200 för ett... ETT sängbord..

Tycks om detta ?
Det kommer från Jysk och kostar ca 900 kr för två stycken... det är ju rätt billigt!
Måla det vitt och byta ut handtaget... och där har vi mitt sängbord!


www.jysk.se
2009-08-17
 11:14:43

Helgen..

Skulle skriva i bloggen men fastnade framför andra bloggar ist, men nu är jag här.

Det var ett litet annorlunda party vi var på i Lördags, Sexparty... eller Lustparty med lite finare ord. Nej det är inget swingersparty.. :)
Vi var lite skraja både älsklingen och jag. vi kände ju inte så många där och vi trode det skulle kännas lite pinsamt att träffa folk första gången under ett sånt tillfälle, men det gick ju fint. Vi fick varsin välkomstdrink när vi kom till deras jätte fina lya. Det ramlade in mer och mer folk och till slut skulle vi leka en massa lekar,  det var skojj och det livade faktiskt upp stämningen... vi drack lite och alla var nog lite halvt lulliga...
Har ni varit på ljusparty ? detta är egentligen precis samma sak fast att dom visar sexleksaker m.m ist..  haha skrattade gjorde vi nog allihopa, det var en upplevelse för sig!  Så nu är vi fattiga här.. haha nejdå.. skojjade!

Men tack för en skojjig kväll! :)

2009-08-15
 16:02:46

Party Tonight..

Ikväll blir det party, igen! Jag ska strax göra mig iordning och sedan åker vi till Vingåker. Hoppas på en helrolig kväll med mkt skratt :)  Hoppas ni får det lika skojjigt!

2009-08-14
 16:25:04

Grattis Svärmor!

Alldeles strax ska vi åka ut till landet, svärmor fyller år idag så vi ska fira henne, grilla och lite så! :) Det ska bli mysigt!

Hoppas ni får en mysig Fredagskväll!

2009-08-14
 12:11:00

Dagens

Tänkte fota en dagens men som sagt min värdelösa kamera vill aldrig göra som jag vill... så det får duga med denna bild.

Stuprör med dragkedja från Gina tricot, vitt linne från Jc, tröja från H&m och så favoritsandaler från Wedins.





 

2009-08-14
 12:06:13

Min Hy..

Jag är en vanemänniska och håller mig till "mina" produkter så länge jag kan. För några veckor sedan upptäckte jag att jag fick finnar, vilket jag aldrig fått förut så jag visste ju att något var galet, frågan var ju bara vad. Jag slutade med min hudkräm som jag använt både dag och kväll sen jag var ca 15-16 år. Finnarna slutade komma men jag gav mig inte, så jag började med krämen igen och finnarna kom igen.... Neeeej!  min hudkräm som jag haft i ett antal år kunde jag inte ha längre...

Förra veckan var vi på coop där dom hade erbjudande på Garnier fresh serien, Gel wash och daycreme, jag köpte dessa och jag märker redan skillnad, äntligen har jag hittat något som passar för mig!..


1, Gel wash från Garnier, 2, tea eye gel från Make up Store 3,  fresh daycreme från Garnier.

När jag ska tvätta bort mitt smink använder jag dock eye cleansing foam från Make up Store. Den går att använda i hela ansiktet och är superbra!
2009-08-13
 15:02:00

...

Här sitter jag och lyssnar på depp musik och är sekunder från att börja grina, känner mig lite nere och ensam idag, ovanligt va ?.. :(  Skulle behöva en stor kram från min älskling nu.



2009-08-13
 10:38:47

Filmkväll..

Filmkväll med tacos blev det igår, dock inte med tjejerna, men kvällen slutade helt okej iaf.

Idag har jag sooovit länge! Välbehövligt känner jag! Ska jobba ikväll 16-24 sen är jag återigen ledig i två dagar.

2009-08-12
 18:02:47

Fiia mår inte bra!..





Bilden får tala för sig själv... som sagt, Huvudvärk!
Ska ta en alvedon nu och hoppas på att det blir bättre... usch vad det dunkar :(..
2009-08-12
 17:57:18

Jobb 8 -16

Det gick super att jobba idag, borsett från min huvudvärk som kom på eftermiddagen så har allting flytit på riktigt bra, bra kunder och inget strul. Ikväll blir det film och middag med tjejerna, rikitgt myyys! :)

2009-08-11
 11:28:58

Trååk..

Vad har ni för er idag ?
Jag är ledig och känner att jag vill hitta på något....  fika, någon ?
2009-08-09
 20:25:58

Parteeey

Mycket folk kom det igår, både inbjudna och oinbjudna, men roligt hade vi trots att kvällen slutade på akuten.
Idag har varit en halvseg dag, vi har legat ett gäng i våran soffa och bara kollat på tv hela dagen för att lite senare åka och äta skräpmat (pizza)...

Det är inte förräns nu man vaknat till liv men det är ingen annan som vill hitta på något :(
Jag var sjukt sugen på att åka o bada men nej... det blidde inget bad för mig ikväll!
2009-08-07
 16:05:54

Tack kära bror!

Nu är det löst! Tack kära bror (som också jobbar på Statoil) för att du ställer upp och jobbar åt mig i helgen! :)
Jag ska bara njuta av morgondagen, det ska bli roligt, nattgäster får vi också!

Bara för det måste jag lägga ut en så fin bild på min bror och Maja när hon var liten bebis!


2009-08-07
 12:33:11

åt helvete

Igår var en jätte mysig dag med min älskling, vi åkte till Söderköping och åt glass, satt på bryggan och myste! Sedan gick vi lite i affärer i Norrköping, kikade på möbler och köpte gardiner! sedan åkte vi hem och lagade mat och myste framför tv:n...


Idag känns det lite värre, nervös inför imorgon då det ska vara fest här och jag ev måste jobba.. Känns sådär lagom skojj. Jag vill inte jobba, ibland HATAR jag att jobba helg, faaaaaaaaaaaan!

Ne nu ska jag knalla ner på stan. Hej svejs

2009-08-04
 23:56:37

Busfabriken!

Dålig uppdatering, I know!

Vi var i busfabriken med Maja igår och när vi kom hem satt Matte och jag helt utslagna i soffan, vi är inte gjorda för att springa runt, hoppa i studsmattor och klättra m.m men vad roligt det var! Maja hade super skojj och har berättat för alla vad vi gjort! gullungen. Vi åt på Mcdonalds i Norrköping efter besöket i busfabriken och en tant knackade älsklingen på ryggen och sa att Maja hade fått hans hår, haha det var roligt!

Idag har jag jobbat. varit hos älsklingens föräldrar på landet och fikat, ätit god middag och kikat på nya wallander.
Vi har alltså hunnit med massor idag! Härligt!

Imorgon är det jobb sen är jag ledig i två dagar! yeeej!
2009-08-02
 14:24:14

Have it all..

 det är sjukt vilken röst han har! Mmm..



 

2009-08-02
 14:04:23

Söndag 2 Augusti!

Usch jag är så sjukt trött, vet inte hur jag ska orka jobba!...
Älsklingen är och ställer ut sin bil så jag antar att jag ska knalla dit en sväng, om jag hinner med det innan jobbet!..

Bion i Fredags var sådär, kollade på "sommaren med Göran" den verkade roligare på trailern, men det var ju en svensk film så man kan ska ju inte ha så höga förväntningar, dock var den helt okej för att vara svensk!

Igår kväll var vi i Norrköping.. på bilträff! Det var ganska mycket folk men jag kan ju inte säga att det var skojj direkt. Vi åkte hem ganska tidigt!

Älsklingen har semester nu, och imorgon är jag också ledig så vi tänkte ta med Maja till busfabriken i Norrköping :) det ska bli skoj! Vi har varit där förut med henne men då var hon lite mindre, nu har hon tuffat till sig lite!