2011-08-25
 20:18:33

Torsdag!

Det där med att ställa in datorn i Emilios rum kanske inte var någon bra idé, flera gånger har jag hittat honom ståendes på stolen vid datorn, Nu ska jag ta tag i det här, rensa ur datorn för att sälja den, någon som är intresserad? Det är dags för Emilio att börja sova i sitt rum tycker jag.Idag har det varit full rulle, i förmiddags åkte vi till Pernilla för träff med mammorna och massa bus och lek för barnen. riktigt kul nu när de är så stora och leker såbra ihop. Vi cyklade sedan hem för lite mat och en nap och efter det blev det stan med Syster och Malin och så hann vi lagom komma hem så fick vi besök av Emilios farmor och farfar :) Milio skrutten var helt slut när dom åkte hem och somnade med vällingflaskan i handen! snuttis!

Imorgon ska nog syster och jag åka till Norrköping för lite shopping! :)
2011-08-23
 12:01:23

Tisdag?

Det blev en morgontrip till Ica imorse, vi köpte nygräddat bröd och gick sedan hem och åt en god frukost tillsammans med Malin. Lillkillen sover just nu och när han vaknar blir det lunch, sedan ska vi knalla bort till lekparken!

Blir en lugn dag med andra ord!
2011-08-18
 10:46:16

Torsdag

Idag vaknade jag upp av ett gallskrik och möttes av Emilio sittandes i en blodpöl i spjälsängen, han måste ha ramlat och bitit sig i läppen (han brukar hoppa i spjälsängen) dom flesta vet ju att det blöder ganska rejält från munnen, men han fick välling och har ätit lite yoghurt och springer runt med leksakerna i munnen så han verkar ju inte ha ont iaf, puh! Våran lilla olyckskille!

Nu sover han iaf och jag ska hoppa in i duschen, sedan blir det lunch och efter det funderar jag på om vi ska ta en cykeltur eller gå till lekparken, vi får se! Jag jobbar ikväll iaf 16-22 så Emilio blir hämtad här av Farmor runt tre! Det blir lite pusslande för att få det att funka, nu är jag ju iof fortfarande föräldraledig men tog dessa två extra pass (imorgon också) men hans farmor har ingenting emot att vara med Emilio!

Jag svamlar, duschen var det ja!
2011-08-16
 22:44:47

Vardag!

Nu är vi tillbaka i vardagen, efter 7 veckors ledighet började älsklingen på nya jobbet i Norrköping igår, nu har det bara gått två dagar men han verkar trivas!

Emilio och jag är hemma tillsammans igen, det känns skönt efter att jag jobbat som jag gjort, dock hoppas jag att vi hör något från dagis snart.. jag tror han skulle behöva det! Han behöver lite stimulans.. att gå hemma med mamma på dagarna och leka med bilar och gräva lite i sandlådan räcker inte riktigt. Han behöver lite fart och få träffa andra barn! Vi får nog satsa på Öppna förskolan nästa vecka!
2011-08-11
 19:41:31

Update!

Blir en snabb uppdatering här, Emilio sover och älsklingen och jag ska alldeles strax äta en riktigt god middag och kolla på en film, imorgon åker han till Åland på träningsläger och kommer inte hem förrän Söndag kväll. Emilio och jag har dock en massa planer i helgen bla släktträff i Eskilstuna på Lördag så oss går det ingen nöd på.

Idag kom vi hem efter våran lilla husbilstrip ut till landet, jag har jobbat en del sista tiden och kände att jag ville komma iväg, det blev inte så långt eftersom vi hade ärenden i stan idag men det var mysigt ändå!

2011-08-06
 10:15:33

Usch för mitt jobb!

Jag blir så less. Mitt jobb förstör så mycket för mig ibland! Jag känner mig verkligen ledsen idag. Vi som skulle ha det såbra den här sommaren och speciellt dom sista veckorna när våra föräldrar varit lediga, men så har jag jobbat och ja det har varit okej, men nu behöver jag jobba ytterliggare och då spricker alla våra planer för den här veckan, sista veckan vi är lediga tillsammans innan jobb drar igång! Ibland undrar jag om dom faktiskt glömt att jag fortfarande är mammaledig ? nej usch, jag vill inte klaga men jag måste lätta mitt hjärta för jag känner mig verkligen nere för det här och en stor klump i magen, det är kvalitetstid som försvinner med mina killar!!
2011-08-03
 21:09:31

Onsdag ?

Idag har det varit en seg dag, och Emilio tog en sen eftermiddags nap så kvällen har spenderats ute i sandlådan, han älskar att sitta och gräva i sanden och leka med sina bilar!

Imorgon blir det jobb för min del 8-16, jag jobbade igår också och usch vilken tung dag det var.. allt som kunde gå fel gick fel, så jag hoppas på  en betydligt bättre dag imorgon.

Nu blir det film i soffan med kall vattenmelon, mums!