2010-04-04
 17:08:17

Lördag och Söndag!

Idag har jag fortsatt med att rensa garderoben och en hel del kläder åkte ner i kartonger. En byrålåda blidde tom också så där fick skruttis kläder plats, sålänge iaf. Vi har ganska mycket kläder till skruttis, skulle nog dock behöva lite strumpor och tjockare tröjor, typ huvtröjor. anyway nu sitter jag här i sovrummet, det känns att vi har gjort en stor rensning, dammat, bytt sängkläder m.m åh det känns så härligt.

Elmia igår, det var som vanligt inte så mkt att se men älsklingen och jag strosade runt i våran egna takt och kikade.. blev lite jobbigt efter en sådär 3 timmar vilket jag hade räknat med, men stövlarna med klack hjälpte nog till en del också :P vill man vara fin får man lida pin..  Vi åkte hem ganska tidigt då poliserna stängde av alla vägar.. vet inte om det blev något race och annan "lek" vi åkte hem efter 3 timmars avspärrning, då orkade vi inte vänta mer... stannade till en sväng i Norrköping och träffade några vänner till älsklingen.

Ikväll blir det middag med syster och Maja, vi har inte bestämt vad vi ska äta men något gott ska det bli!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: