2010-04-30
 10:54:00

Lilla Skruttis!

Idag längtar jag extra mycket efter lilla skruttis ♥, snart är vi klara med allt, helt galet vad fort tiden går! Det mesta har vi redan köpt, måste köpa blöjor och badbalja, hämta vagn och bilstol sen är allt klart för dig lilla älskling!

2010-04-28
 17:39:05

Syster yster! <3

Pratar med syster yster via facebook, åh du är så otroligt saknad! Jag saknar våra tokiga idéer och sjuka humor!

2010-04-26
 19:47:15

Nya lägenheten!

Här sitter jag i röran och har lyckats koppla in datorn iaf :)
Lite lustigt hur fort allt har gått, i Fredags hämtade vi nycklarna och i helgen började vi flytta in, idag har vi städat ur gamla lägenheten så imorgon ska vi lämna in nycklarna, puh!

Nya lägenheten är så himla fin, här kommer vi verkligen trivas när vi har fått ordning, nu är det visserligen inte så stor skillnad mot förra lägenheten men det känns att det inte är samma iaf.

Liten snabb update, skriver mer när jag har ork!
Tack alla som hjälpt till med flytt och städ, Guldvärt!
2010-04-22
 12:30:13

Äntligen!

Dom ringde nyss från hyresvärden och sa att vi får hämta nycklarna imorgon redan, så det verkar som flytten blir av i helgen. Skönt att man får helgen på sig iaf så man slipper flytta mitt i veckan.. härligt! Tack underbara vänner som ställer upp för oss! guldvärt!

2010-04-22
 09:30:56

Torsdag!

Det är den 22 April idag och såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu, usch!

2010-04-21
 10:22:52

Onsdag!

Det snöade när jag vaknade imorse, visserligen ligger ingen snö kvar på marken nu och det känns bara grått och tråkigt men ändå.. vi är i slutet av April.. borde det inte vara sol och grönt ute ?

Idag är en fixardag känner jag, tvättmaskinen går för fullt här hemma och jag tänkte skruva ner lite hyllor från väggarna, torka ur lite skåp och sådär.. blir det flytt nästa vecka så har vi lite att fixa! Det kommer nog bli kalas i nya lägenheten.. dom har tapetserat överallt, varav två fondväggar som vi köpt, slipat golven och gjort om lite i köket så vi får in diskmaskin.

2010-04-20
 12:25:52

Facket!

Idag har jag gjort sånt som jag tycker känns lite jobbigt men som jag ändå vetat att jag måste ta tag i och som vanligt känns det riktigt skönt i efterhand.

Måste säga att jag är nog riktigt nöjd med facket, en eguldstjärna till Transportarbetarförbundet. Man hör folk prata dåligt om facket men jag känner mig nöjd, visserligen har jag inte behövt dom innan och hoppas att jag inte behöver dom i framtiden heller men man betalar dyra pengar för att vara med i facket och ja då ska man få den hjälp och bemötande som man behöver, vilket jag känner idag att jag fått!

2010-04-19
 23:00:57

Faaaaaaaaaan

ARG, Ledsen, upprörd.. u name it! Fy fan säger jag bara för vissa människor, usch jag finner verkligen inga ord. Det får bara inte gå till såhär.. det värsta av allt är att jag inte är förvånad..
2010-04-18
 13:27:26

Sjuuk

Jag är sjuk, därför den dåliga uppdateringen! Hostar konstant, kan inte prata och har sjukt ont i halsen! Jag hoppas det inte håller i sig :(

2010-04-16
 13:08:58

Besök!

Min syster och mitt lilla charmtroll Maja är på besök hos mig idag! Vi ska gå och köpa lite mat nu för vi är lite hungriga allihopa! :P

2010-04-15
 10:40:24

Vecka 31

Nu är det bara 69 dagar kvar, det känns att det börjar närma sig. Jag har svårt att sova, vet inte hur jag ska ligga och vrider och vänder på mig, allt känns så obekvämt.. drömmer konstigt gör jag också inatt sprang jag för livet när jag blev jagad av en tornado. Det känns tungt i magen speciellt framåt kvällen och när jag sitter i samma ställning för länge får jag ont i ryggen. Vad härligt det är att vara gravid! Klart man njuter av det också men just nu känns det lite jobbigt :P Tiden får gärna gå fort!




Bebis

Bebisen är ca 40 cm lång och väger ungefär 1600 g. Den kan fortfarande ligga med huvudet uppåt, men i nästa vecka vänder sig de flesta bebisar sig och ligger med huvudet neråt tills födseln.

Du

Livmoderns mått är ungefär 29 till 32 cm. Bebisen fyller nu nästan upp hela din mage. Många samlar på sig mycket vatten i kroppen, särskilt fötter och vader kan vara svullna. Du bör ha ökat kring 9 till 12 kg. Både du och din familj kan ha glädje av att ni redan nu talar om hur ni tror att det kommer att bli när bebisen är född.

www.minbebis.com

2010-04-14
 08:53:55

Sex and the City!




Den 28 Maj är det premiär på Sex and the city 2, Ni följer väl med mig tjejer ? Klart vi måste bänka oss i biosalongen då!

2010-04-13
 11:00:05

Tisdag!

Det känns lite som tiden står still just nu, jag har gått hem från jobbet helt och det känns lite sådär.. samtidigt som jag vet att det är för det bästa, måste tänka på mig och skruttis!

Om några veckor flyttar vi, kanske om två, det beror på när dom blir klara med tapetseringen och jag längtar. Jag vill bara få ordning på allt, boa in mig lite.. ställa upp alla salvor och bädda på skötbordet, fixa skruttis lilla hörna, ställa in alla nappflaskor i köksskåpen.. m.m
Det känns att det inte är så många veckor kvar nu till skruttis kommer, går inte att beskriva känslan jag har i kroppen men allt känns bara så rätt just nu.

Bilstolen skulle komma i veckan så vi får väl se om den gör det, sedan ska vi hämta barnvagnen i Maj, jag är så otroligt nöjd med våran vagn (än sålänge). Vi hade bestämt oss för en Emmaljunga men efter att vi provat brion kändes den mest rätt för oss så vi beställde en Brio Happy harmony svart/antracit grå och svart chassi.





2010-04-11
 22:09:57

Söndag!

Älsklingen har legat bakis hela dagen idag. Killarna pratade under middagen igår att det skulle vara skojj att gå ut så vi åkte hem till Z och M och drack lite, inte jag såklart. Killarna åkte ut på krogen och vi tjejer var kvar hemma och pratade, kikade på film och hade trevligt.

Dagen idag har varit seg och jag har skrattat så åt älsklingen, han har varit helt förstörd men han får skylla sig själv, ingen tvingade honom att dricka sig så full så han inte ens visste hur han tog sig hem! :P

Nu ikväll åkte jag hem till mor och far och bjöd på äppelpaj som jag bakat, riktigt passande eftersom pappa har namnsdag idag, det uppskattades nog! :)

2010-04-10
 17:32:48

Dinner tonight!

Ikväll blir det middag på Rhodos med några vänner, gott ska det bli! Passar på att använda min nya tunika som mor och far hade med sig från Thailand!

2010-04-07
 22:49:32

Onsdag!

Idag blev det lunch med Zarah och Forss på sultans, och sedan åkte jag och Zarah till Norrköping. Passade på att gå in på babyland och prata med dom... bilstolen har fortfarande inte kommit och när älsklingen ringde förra veckan sa dom att den var restad, hon skulle kolla upp det och höra av sig men hon ringde aldrig upp, dock har leverantören fått in den nu så den skulle komma nästa vecka.. visst att den var restad men borde dom inte hört av sig till oss då ? tänk om vi behövde ha den så snart som möjligt liksom.. nä dålig service, tur att vi beställde barnvagnen från Babyproffsen.

Ikväll blev det iaf tacos och fuskbyggarna med vännerna, myys! Nu blir det sängen för mig, imorgon bitti blir det en långpromenad med Zarah!

Good night!
2010-04-07
 08:32:45

Hos barnmorskan!

Igår var vi hos barnmorskan, tog blodprover som vanligt, förstår inte att dom ska envisas med att ta prover varje gång man kommer dit, anyway.. allt såg bra ut! Mätte magen och den växer som den ska, lyssnade på hjärtljuden också men det gick väl mindre bra.. vi hörde korta stunder men skruttis bara rumlade runt i magen, barnmorskan bara skrattade när hon fick jaga den lilla med apparaten, haha! Allt var bra där också!

Jag gillar verkligen min barnmorska, hon är så mån om hur man mår och tar minsta lilla oro på allvar, det jag fick ut av besöket igår var bättre än förväntat.

2010-04-06
 10:24:04

Bye Bye Fötter..

Nu ser jag inte mina fötter längre, om jag inte böjer mig framåt såklart.



2010-04-04
 17:08:17

Lördag och Söndag!

Idag har jag fortsatt med att rensa garderoben och en hel del kläder åkte ner i kartonger. En byrålåda blidde tom också så där fick skruttis kläder plats, sålänge iaf. Vi har ganska mycket kläder till skruttis, skulle nog dock behöva lite strumpor och tjockare tröjor, typ huvtröjor. anyway nu sitter jag här i sovrummet, det känns att vi har gjort en stor rensning, dammat, bytt sängkläder m.m åh det känns så härligt.

Elmia igår, det var som vanligt inte så mkt att se men älsklingen och jag strosade runt i våran egna takt och kikade.. blev lite jobbigt efter en sådär 3 timmar vilket jag hade räknat med, men stövlarna med klack hjälpte nog till en del också :P vill man vara fin får man lida pin..  Vi åkte hem ganska tidigt då poliserna stängde av alla vägar.. vet inte om det blev något race och annan "lek" vi åkte hem efter 3 timmars avspärrning, då orkade vi inte vänta mer... stannade till en sväng i Norrköping och träffade några vänner till älsklingen.

Ikväll blir det middag med syster och Maja, vi har inte bestämt vad vi ska äta men något gott ska det bli!

2010-04-02
 09:24:27

Grattis syster!

Idag är ingen vanlig dag för det är systers födelsedag, Hurra Hurra Hurra!!!

Grattis på födelsedagen syster yster!


http://iamrighthere.blogg.se

2010-04-01
 23:49:17

Back on track!..

Problemet är löst nu, tror jag! Fick ta tag i det själv, vet dock inte om det blev helt rätt, men nu ligger det på lådan iaf så jag kan inte göra så mkt mer.

Vi har varit och skruvat bil ikväll, eller älsklingen har skruvat och jag stod och tittade på, pratade lite och sådär, det jag är bäst på liksom!

Nu blir det sängen för mig, är det något jag lärt mig under veckan jag varit ledig så är det att lägga mig "tidigt".. jag har iaf somnat innan 12 varje kväll och till och med lagt mig innan älsklingen vissa dagar, tror jag lärt mig att slappna av... det du mamma, trodde du inte va ?

Btw.. Syster, det var ett aprilskämt va ? det du skrev på facebook ?


2010-04-01
 09:55:52

Aarg idag!

Jag känner mig så ledsen och besviken idag. Har legat och vridit på mig hela natten och tankarna snurrar i huvudet, jag vet inte hur jag ska bära mig åt med detta. Herregud, en vuxen människa som inte kan ta sitt ansvar och fylla i VIKTIGA papper för mig.

Ne jag vill bara ge upp nu, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. ÅÅÅHHH så satans arg jag är!