2012-03-31
 21:24:14

Inredningstankar!

Jag funderar så mycket på huset just nu och varje dag kommer jag på något nytt "som vi skulle kunna göra i huset".. jag har nog glömt hälften när vi väl flyttat in. Något som stör mig dock är att huset är brunt, riktig brun alltså.. men att måla om är inget projekt som vi kommer dra igång den här sommaren iaf, det känns ju viktigare att få det som vi vill inomhus innan vi börjar ute, men uhh, brunt liksom.

Jag försöker intala mig själv att man faktiskt inte kan göra allting på en gång, men när jag vill ha/göra något så vill jag det nu, helst igår.

Det blir nog bra det där!

2012-03-27
 16:41:40

Tisdag!

Jag skriver och tar bort, skriver och tar bort.. Jag lyckas inte få ut det jag vill.

Jag känner mig besviken och har funderat mycket, det finns vänner och vänner, vissa som man kan berätta allt för och vissa inte, men kul kan man ha med allihop! Men riktiga vänner för mig bryr sig oavsett vad det är!

Jag vet inte vad jag ville säga med det här, känner mig bara lite nere idag, blir less på allt snack som går i stan, folk pratar utan att ens veta hur saker och ting ligger till, tröttsamt!

Jaja.. Jag sitter och tittar på Emilio när han leker, min stora kille som snart fyller 2 år :) vi väntar på att få visa lägenheten.. Sen ska vi nog knalla ut en liten stund i det fina vädret!

2012-03-26
 12:46:12

Årets första...

Årets första löparrunda är avklarad och jag är heeeelt slut!

2012-03-25
 14:23:16

Husköp!

Vi har köpt hus! Det gick fort och var ingenting som vi planerat, men nu blev det så! Vi gick på visningen och kände direkt att det var hemma, så kontrakt är skrivet från 1 Juli, spännande!

Härligt för Emilio att få springa runt på tomten i sommar! :)

2012-03-19
 12:34:42

Magkänsla!

Något som jag lärt mig de senaste åren är att lita på magkänslan, den brukar oftast ha rätt.. men just i det här läget hoppas jag att det är fel, man ska väl aldrig sluta hoppas trots att det känns rätt meningslöst !?
2012-03-18
 22:12:39

Ledig helg!

Mina lediga helger går alldeles för fort! Men det har varit otroligt mysigt att få umgås med mina killar utan en massa måsten..

2012-03-15
 14:31:54

Torsdag efm

Nu blir det lite eftermiddags fika innan jobbet, tog mig faktiskt en moccah (tror jag det hette?) från kaffemaskinen, är en blandning mellan kaffe och choklad, helt ok!

Idag behöver jag nog all energi jag kan få, att sova 4h per natt börjar kännas nu, speciellt när jag jobbar sena kvällar! Jag är iaf ledig i helgen, och fullt upp som vanligt!

2012-03-14
 12:31:51

Jobb

Mitt i vällingmyset imorse kl 06:20 ringde Jonas från jobbet och frågade om jag fått med mig en nyckel hem! Nej svarade jag som aldrig brukar lägga nycklar i fickan just för att man kan få med dom hem.. Men jag kollade iaf och ja.. Där låg ju nyckeln!

Det var bara klä på oss och skynda oss till jobbet med nyckeln, kan tillägga att det var till tobaksskåpet, utan nyckeln kunde han alltså inte sälja cigaretter! Jaja! Det löste sig iaf! :)

2012-03-14
 00:27:16

Alla känslor!

Nu kommer alla känslorna på en och samma gång.. Någon som kommer ihåg den låten?

Idag stämmer det in på mig och jag känner nog allt idag! Jag har ont i magen samtidigt som jag vet att det löser sig, jag hoppas men ändå inte, jag är glad fast ändå deprimerad, jag vill men ändå inte.. Ja jag kan nog fortsätta ett tag till men vi hoppar det ikväll va?

Jag har nyss kommit hem från jobbet, ska kolla på ett serieavsnitt ( åh inte kan jag bestämma mig vilken serie) sen blir det sängen.. Imorgon blir det fullt ös med lillskrutt innan jobb och dagis! K

2012-03-12
 13:23:00

Löparskor - check!

Igår efter jobbet åkte jag och min lilla familj till InterSport för att handla löparskor till mig! Nu har jag verkligen inga ursäkter till att inte börja springa :)

2012-03-10
 22:40:17

Årets första!

Årets första! Mums! Tänk att den äntligen är tillbaka! Tummen upp för Lakrits Puck!

2012-03-08
 21:55:34

Shopping dag!

Idag började vi dagen med att hämta upp Madde för att åka ut till Sanna för en riktig mysig frukost med bl.a. Nybakade fetaost scones! Åh vad gott det var!

Vi åkte vidare och styrde bilen mot Örebro, shopping skulle det bli. Emilio var såklart med och han verkade ha superkul, vi lät honom gå alldeles själv under hela dagen och vi busade och sprang lite... Vi fick jaga honom x antal gånger! Men kul hade vi!

2012-03-05
 09:32:17

Stor kille!

Liten har blivit stor! Igår tog vi bort ena spjälsidan på sängen och satte dit en stödbräda! Han har sovit jätte bra och det var inga problem att lägga honom, han sprang inte upp en enda gång!

Imorse kom han in och väckte mig runt 7 och då hade vi vällingmys och kollade på filmen bilar, nya favoriten här hemma!

2012-03-03
 13:09:26

Mys lördag!

Åh vilken härlig förmiddag vi har haft. Till att börja med så är jag ledig hela helgen för första gången på ca 5 veckor!

Vi började iaf dagen med lite härligt familjemys och frukost sedan åkte vi till Friskis, premiär gympa för Emilio.. Jag tror han tyckte det var kul! Jag körde ett pass efteråt och älsklingen skjutsade Emilio till sin mormor o morfar där han ska få spendera eftermiddagen tillsammans med sina kusiner!

Älsklingen och jag sitter i bilen påväg till Linköping, han ska till biltema för att köpa något till pendlarbilen och jag vill in på Ikea! Wiihoo!

Bjuder på en bild på min fina lillskrutt ute i vårvädret igår!

2012-03-02
 11:13:01

Fredags lunch

Jag bor i mina jobbkläder känns det som men idag ska Emilio och jag luncha med finaste Zarah så då får det bli annat än jobbkläder!

På tal om jobb, igår var en riktigt märklig dag och jag fick för första gången trycka på larmknappen, både Sanna och jag var lite all over the place och kunde inte koncentrera oss efter "incidenten" vi fick dock stänga butiken tidigare, skönt det!
Ikväll jobbar jag med chefen, så får vi se hur det gått med allt!

Såhär ser iaf jag ut idag!