2011-10-30
 13:13:42

Emilios kök!

För ett tag sen var vi ju på Ikea för att köpa lite grejer så vi kunde bygga ett kök till Emilio och jag har ju glömt att visa hur det blev :)

Nu är det visserligen inte helt klart, en "spishäll" ska han ju självklart få.. Men jag är rätt nöjd ändå och Emilio leker ofta där!

2011-10-29
 21:23:02

Shopping

Efter en lång dag med shopping i Örebro ligger jag nu däckad i soffan, här har jag tänkt att stanna några timmar och inte röra mig en meter! :)

Trevlig kväll kära vänner!


2011-10-24
 13:53:43

Dagis!

Första inskolningsdagen på dagis idag. Det känns jätte bra, verkligen ett toppen dagis.. där kommer han verkligen trivas! Imorgon ska vi vara där 8.30 - 12:00 så det blir lunch där. Intressant!


Milio i farten, imorse påväg till förskolan.. med ryggsäck och allt!
(vi fick dock byta till vinterjackan som låg i bilen, det var svinkallt ute)
2011-10-23
 19:56:15

aaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

Jag känner hur allting börjar om igen, hur den där klumpen och paniken kommer smygandes.. jag har ångest och jag vill verkligen inte det här. Jag mår illa av tanken, jag känner mig rädd för framtiden,  att jag ska fastna och inte komma någonstans, what a nightmare.

Jag känner mig orkeslös, jag orkar inte ta tag i någonting. Tänk att en människa kan ta så mycket energi.. imorse kändes det ju faktiskt bra!..  men.. den här gången tänker jag inte ta någon skit, jag har rättigheter och så är det bara.. omg vad jag tänker kämpa för dom. Fy fan, tvii, helvetes jävla.. usch!
2011-10-21
 14:13:35

Fredag!

Idag har jag sytt gardiner till Emilios rum, blev sådär.. tycker fortfarande dom andra är mycket snyggare men han får ha dessa (med ugglor på) till advent, då blir det annat!

Just nu väntar jag på att mitt kusinbarn (milios syssling) ska komma och hämta skötbordet som vi valde att sälja! Vi  använder det ju knappt ändå.. och så vill vi ha in lite andra grejer i milios rum..

Ikväll blir det kalas igen, den här gången är det min svärfar som fyller, det ska vi fira med tacos och den bästa presenten! :P
2011-10-18
 21:12:13

Från soffan!

Vad mycket roligare det blev när man kan blogga från mobilen :)

Emilio sov 4 timmar på dagen och när han vaknade upp var han pigg och glad och härjade på som vanligt, mycket mat åt han under middagen också! Mycket bra tycker mamma!!

Nej nu ska jag fortsätta denna kvällen i soffan! Nya avsnitt av Gossip girl och Hart of dixie väntar! :)

2011-10-18
 12:41:52

En sjuk milio..

Lillskrutt är sjuk med 40 graders feber. Efter lite Alvedon och välling somnade han gott och har nu sovit några timmar, min lilla plutt!

2011-10-18
 12:37:38

Test

Provar blogg.se appen och bloggar lite, funkar det ?

2011-10-17
 12:34:05

Mat!

Det är nog dags att åka och handla, det ekar tomt i kylskåpet.. så när det var dags att laga lunch till milio och mig fick jag göra ett ihopkok av det vi hade hemma. Det blev faktiskt riktigt gott och räckte både till mig och Emilio plus 3 matlådor till honom att frysa in.

Tog lite strimlad skinka, en halv burk champinjoner (jag hackade dom lite) 1 riven morot och stekte i stekpannan med margarin, kryddade med lite oregano och pyttelite curry, hällde sedan i lite spa från champinjonerna tog två/tre klickar creme fraiche och två droppar soja. voila! till det blev det givetvis pasta!

Supergott tyckte milio som skulle fortsätta äta trots att han höll på att somna vid matbordet!

2011-10-17
 12:22:32

Dagis nästa vecka!

Här är det en grå och trist dag, men det känns ändå som tiden flyger iväg. Nästa vecka börjar inskolning på dagis så vi ska se till att njuta extra mycket den här veckan! På vårat rektorsområde finns det två dagis, och vi bytte vårat förstahandsval i sista minuten.. nu ska Emilio börja på det dagis vi ville ha och det känns bra. Jag vet att han kommer att trivas där, nytt och fint dagis med en jättestor gård med skog, pulkabacke, grillplats och "cykelvägar".

2011-10-11
 23:29:28

Home alone!

Ensam hemma (eller nej, milio är ju här förståss) till Fredag, älsklingen har åkt iväg för utbildning i Göteborg! Kul för honom tycker jag, få chans att utvecklas och komma någonstans!

Jag har legat i soffan och tittat på Gossip girl men av någon anledning hamnade jag visst här! :/ Ska nog lägga mig i soffan igen och slå på ett avsnitt Pretty little liars, en för mig helt ny serie! Zarah tipsade om den och vi har precis samma smak på serier så jag ska ge det en chans! :)
2011-10-10
 11:15:44

Emilios första Converse!

Bästaste Zarah köpte ett par Converse till Emilio när hon var i New York, hur coola är dom inte ?
2011-10-09
 22:41:13

Lördag.. Söndag!

Ännu en helg på jobbet är förbi. Det har varit Rally sm i stan så det har varit rätt mycket folk, det är dock bara kul och tiden går fort.

Efter jobbet idag kom älsklingens syster över och var barnvakt till milio så vi fick åka och storhandla i lugn och ro, så nu ska vi nog klara oss i två veckor! :) Efter att Emilio somnat fick vi besök av några vänner, vi åt pizza och satt länge och pratade! Mys!..

2011-10-07
 09:17:23

Ny Design..

Libero Up&Go Dance collection. Vi som har använt Libero sen vi provade första gången tycker att det är kul med lite ny design! :) De nya Up&Go ska vara tunnare och mjukare.



Om du dessutom köper två paket Libero Up&Go dance collection och sparar koderna som du hittar på insidan får du beställa ett linne helt gratis! Bra va ?



2011-10-04
 22:04:23

So sad so sad..

Det svider fortfarande i ögonen på mig efter dagens gråt, usch vad jag känner mig fjantig ibland. Jag känner mig så trött utan att ens ha börjat, och jag orkar inte kämpa.. varför ska jag ? vad tjänar jag på det i slutändan ? inte ett jävla skit!

Nej, nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på nya Gossip girl och Hart of Dixie! Hoppas på en bättre dag imorgon!
2011-10-04
 21:55:36

Kanelbullens dag!





Idag lyxade vi till det med en varsin kanelbulle ute i parken, klart man måste när det är kanelbullens dag! Dock åt milio typ en tugga innan det var dags att springa runt igen! Mammas hjärta!