2009-09-29
 22:20:56

Ikea..

En liten tripp till Ikea blev det idag, handlade dock inte så mycket men agerade "inredare" åt Madde, skojj hade vi iaf! Tackar för en trevlig dag gumman! :)

Nu ska jag återgå till Desperate Housewives!
2009-09-28
 21:37:36

Myys med älsklingen!

Älsklingen är ledig imorgon, så ikväll blir det mys i soffan, vi har precis varit iväg och hyrt en film och köpt lite glass :) Har  tänt lite ljus, riktig mysfaktor!



  

2009-09-26
 21:10:46

Nytt hemma hos mig...

Äntligen har jag köpt nya sängbord, bättre sent än aldrig right ?  Har kikat runt en lång tid men inte hittat några snygga .. till bra pris kanske man ska säga!  Men idag var jag på Jysk och gick förbi dessa, eller mamma gjorde och sa men fiia dom här då.. var lite osäker men jag slog till.. lite stora blev dom men äh nu har jag ju iaf sängbord!




Kommer som sagt från Jysk och kostar 799 kr eller två för 1 199 kr.

2009-09-25
 23:47:52

Vi har firat mamma..



Här är jag påväg hem från mor och far tidigare ikväll... hela kvällen har det varit familjemys med god middag, åh vad jag älskar det!.. är sjukt trött så nu blir det nog sängen för min del, sov ju trots allt bara tre timmar inatt!

God natt på er!

2009-09-25
 06:35:01

Fredag 25e

Snaark.. det känns som jag sover fortfarande!..

God morgon förresten. Jag är uppe med tuppen idag, har precis kommit hem efter att ha skjutsat älsklingen till jobbet och i vanliga fall brukar jag åka hem och lägga mig direkt i sängen men jag börjar jobba kl 8 så om jag lägger mig nu kommer jag att försova mig, det vet jag.

Ikväll ska vi fira min mamma, hon fyller år 4 Oktober men hon och far ska resa utomlands så vi firar henne idag ist, hela familjen med middag och sådär, ska bli myys!

Ja jag har väl inte så mkt att dela med mig såhär på morgonen...
Jo förresten.. 4 grader kallt ute nu! burr!

Ha en härlig Fredag!

2009-09-24
 12:06:47

Trötter.

Trött idag! Jag skjutsade älsklingen till jobbet kl 6 imorse sedan åkte jag hem och la mig igen. Har sovit som en stock sen dess, usch! Ändå känner jag mig sjukt trött just nu, antar att jag sovit på tok för många timmar!

De senaste nätterna har jag drömt så konstiga drömmar, vet inte vart dom kommer ifrån, weird!

Ikväll blir det jobb 16-24 för mig!
2009-09-24
 00:19:19

Så snygg!


Bild lånad från www.mio.se

Åh den här lampan skulle vara så otroligt snygg över vårat matsalsbord i vardagsrummet. Den heter Monaco och kommer från Mio och kostar 1990:-

2009-09-23
 20:45:42

Promenad!

Precis kommit hem efter en riktigt skön kvällspromenad med älsklingen. Vi pratade om livet och framtiden, det känns såbra, vi har samma värderingar!

Hoppas ni har en härlig kväll!
2009-09-23
 12:28:15

Trååk

God Morgon!!

Nej, jag skojjade bara! Jag har varit vaken ett tag nu!
Frukost skulle jag dock behöva äta, så det ska jag nog göra nu framför ett avsnitt av O.c.

Är ledig idag också men jag saknar jobbet lite :P det är tråkigt att vara hemma, dagarna känns så långa! Nej frukost och ett avsnitt av o.c var det!

Pusshej!
2009-09-22
 16:02:36

Lovely daay!

Vilket väder vi har idag, grått, regnigt och stoorm, guud vad det blåser. Ganska mysigt är det dock.

Imorse var jag och solade med syster och efter det åkte vi och simmade, ganska tråkigt att simma men det var riktigt skönt efteråt... vi var superhungriga när vi var klara så vi åkte till mor och far och lagade lite mat.. och här fastnade jag.. är fortfarande proppmätt.. men snart ska jag åka och hämta älsklingen på jobbet sen får vi se vad som sker! :)



Btw.. den positiva Fiia is still here! *tummen upp*

2009-09-21
 15:34:41

Oh happy day!

Peppad, Peppad, Peppad!
En positiv Fiia just nu, :) Har tränat lite på gymbollen här hemma och jag är så sjukt peppad till att förändra mig själv och mitt liv. Imorgon bitti ska jag iväg och simma med syster och sedan ska jag fasen hålla stenhårt i träningen, jag måste skärpa mig nu, jag vill ju förbättra mig, jag vill jag vill...

Nej.. ska strax knalla iväg till jobbet.. Hoppas på att alla kunder är på lika bra humör som jag just nu! ;) blink!
Sköt om er!


2009-09-21
 13:17:38

Sorry..

Dålig uppdatering... IGEN!
Jag har jobbat sen i Onsdags så tiden till att sitta vid datorn har inte riktigt funnits! Vi är så gott som klara på jobbet iaf, dock väntar vi fortfarande på ny godis och tidningshylla..i övrigt blev det riktigt fint, känns mycket roligare att jobba nu! :)

Igår kväll när jag slutat jobba kom syster över och vi skulle kika på film, hade lånat några av en vän så vi kikade på Legally Blondes 3, och herregud, sämre film får man leta efter... vi bara satt och tittade på varandra och undrade vad fan det var vi tittade på egentligen,... usch och blä för den! inget jag rekomenderar! Det kändes verkligen som en tillgjord hemmafilm.

Anyway.. ikväll blir det jobb för min del.. ska faktiskt promenera dit idag tänkte jag, inte för att det är så långt men still.... duktigt Fiia!

Hoppas ni får en toppen Måndag!
Kramis!
2009-09-17
 00:33:34

Nattbloggar!..

Jag har precis kommit hem från jobbet, och snart ska jag dit igen, frivilligt!
Imorgon skulle jag varit ledig, igen... men jag sa till chefen att jag ville komma och hjälpa till med allt, nu när vi håller på och gör om.. mkt saker som ska upp på nya hyllorna, prismärkas, flytta grejer pch dona..Jag fick mer än gärna hjälpa till! När det var bestämt ringde en kollega och frågade om jag kunde jobba hennes pass på kvällen från ca 19.. ja självklart... Huh!  blir en lång dag imorgon.. dock ska jag hem en 3 timmar emellan första och andra passet, det tackar jag för!.. det är ju tur att man trivs på jobbet iaf! :)

Nu ska jag försöka varva ner lite innan jag kryper ner i sängen!
God natt på er!
2009-09-15
 11:05:05

...

I can almost see it
that dream I´m dreaming but,
there´s a voice inside my head sayin
you´ll never reach it...


2009-09-14
 00:58:55

...

En längtan så stark...



2009-09-11
 18:33:24

Käär!

Vi är lite nykära idag, älsklingen och jag. Underbart!
Vi har precis städat och fixat här hemma, nu är älsklingen iväg och hämtar mat från Rhodos (grekiskt) så det blir myys middag med en massa ljus.. sen ska vi till hans föräldrar på landet! :)


2009-09-10
 11:42:15

Statoil 24 timmars i Fiskeboda!

Igår morse (tidigt) åkte vi tjejer från jobbet till Fiskeboda där statoil skulle ha lite event. Vi var lite skeptiska i början men vi hade det så sjukt kul... det var en massa "lekar" föreläsning m.m..

Roligaste "leken" var den vi fruktade mest... Vi skulle paddla, en vanlig roddbåt. Angelica fick sitta längst bak i båten och säga vart vi andra skulle styra för vi satt med ögonbindel, petra och Madde satt i mitten och jag fick sitta längst fram och flyga som en vante från sida till sida.. det var riktigt höga våågor och allt gick ju på tid! :) men duktiga var vi!

På kvällen blev det middag och fest.
Man är en aning trött idag, vi var igång hela dagen la oss runt 2:30 och 9 imorse åkte vi därifrån.. ne usch!
Jag tror jag skulle behöva sova lite, ögonen hänger liksom inte med!

Men ikväll jobbar jag 16-24 och imorgon 8-15 sedan har jag min 4dagars ledighet som jag har varannan vecka! Sköönt!

2009-09-07
 15:20:11

Ursäkta röran.. vi bygger om

Vi håller på att göra om på jobbet, syster och jag var där för en liten stund sen och nu har dom rivit ner allt bakom kassorna. Vi har sett ritningarna och det kommer nog  bli kalas när det är klart, nu ska vi bara lyckas jobba i den där röran. :)

Ne nu ska jag göra mig iordning sen ska jag sticka till jobbet! :)
Kram på er

2009-09-03
 13:38:20

Torsdag!

Idag är en liten bättre dag...
Var och tränade imorse, sedan åkte Zarah och jag till sultans och mötte upp hennes "sambo" för lite lunch, pratade lite om att åka utomlands, hoppas verkligen det blir av!

Nu ska syster och jag åka och träffa en vän som fick en liten bebis i början av veckan :) myys!
Sen blir det jobb 16-24..
2009-09-02
 15:11:39

nej det går inte...

Jag kan inte sluta gråta...
Jag orkar inte göra mig iordning, jag vill inte jobba, jag vill inte sitta hemma... jag vill ingenting längre!

2009-09-01
 22:46:25

Tiiisdag!

Idag har det varit en riktig mor och dotter dag, följde med min mamma till Eskilstuna där hon hade ett ärende och efter det knallade vi runt på stan... eller i Tuna park, riktigt myys faktiskt och jag var såå duktig och köpte endast ett par örhängen!...



Senare ikväll vet jag inte vad som hände, satt i soffan och började stortjuta, jävla hormoner!..
Nu känner jag mig lite nere och ledsen,  älsklingen har kramat om mig.. men usch! Hatar när jag mår såhär!
Nej, hoppas det blir en bättre dag imorgon!

Kram på er!..