2010-11-30
 23:41:13

Ta det lugnt..

Jag måste verkligen lära mig att varva ner och sluta stressa, både för min egen och Emilios skull!


 


2010-11-30
 14:11:12

Tiisdag!

Idag bytte vi ut ett mål mot puré (stolt) först fick han potatis/palsternacka och till efterätt blev det persika,päron och annanas puré, mumsigt tyckte han!

Efter maten var han tok grinig som han alltid blir när vi inte har gått ut, så det var bara lägga honom i vagnen och gå en promenad, och han tokslocknade direkt.. och jag gick med musik i öronen och njöt av det fina vädret, - 9 grader, strålande sol och massa massa snö :)

Nu sover emilio fortfarande i vagnen och jag ska nog försöka fixa med lite tvätt!
2010-11-29
 15:18:50

Måndag!

När vi gick upp imorse gjorde vi oss iordning för att gå ut en sväng med Anna o hennes Cassandra, -10,4 visade termometern så det var bara att klä på sig massor..

Vi gick en sväng innan vi mötte upp Malin vid sultans för lite lunch, mycket trevligt och riktigt skönt att komma in i värmen en stund, Emilio passade också på att få i sig lite mat. Vi gick ner på stan en sväng efter lunchen men jag har nog varit där för mycket på senaste tiden för det finns inget nytt att kolla på, väntar på att syster ska komma hem så jag kan dra med henne till Norrköping.. anyway köpte iaf en "fuskolle" till Emilio.. ja en ny, jag har totalt tappat bort den andra, undra om jag glömt den någonstans ?

Vi har precis kommit hem iaf och Emilio sover fortfarande i vagnen men han bör väl vakna strax.
2010-11-24
 22:05:19

Syster

Kommer ni ihåg det här inlägget ? Om 12 dagar kommer hon hem, helt galet!


Bild lånad från syster!

2010-11-22
 14:23:56

Måndag

Idag är vi mer eller mindre instängda, det har toksnöat och imorse var det typ snöstorm, att gå ut med vagnen är inget alternativ och orka ta bilen någonstans. Emilio har varit lite grinig idag, han är kanske också uttråkad! Malin kom precis hit iaf så nu har vi fått sällskap, kanske kilar vi upp på vinden och hämtar lite adventsprylar.
2010-11-22
 14:20:34

Helgen

Fredag - Då var vi ett gäng hemma hos Zarah och hennes karl för middag. Det blev klyftpotatis med inbakad fläskfilé (ett recept jag fått av svärmor) riktigt gottt och framåt kvällen blev vi ganska många.. mycket trevligt!

Lördag - spenderades hos mina föräldrar på förmiddagen och på eftermiddagen blev det stan med älsklingens syster sen var det bara hem o göra sig iordning för på kvällen skulle det bli tjejkväll/fest hos Maria, mycket trevligt det också.. jag valde dock att inte dricka med tanke på amningen men jag hade kul ändå. När dom andra åkte till krogen så tog jag, Malin och Anna en sväng med bilen och pratade lite innan vi åkte hem till våra karlar och dom små.

Söndag - Blev en riktig slappardag, vi låg och myste länge i sängen och Emilio var på mys humör. På eftermiddagen ville Malin åka till Maxi och undrade om vi ville med.. vi hade ju ändå inget för oss och efter det blev det fika hos svärföräldrarna och på kvällen kom Malin o Anna (o Cassandra) över, vi tittade på film, åt gott och bara pratade!
2010-11-18
 17:01:54

Nytt till Emilio..

Vi skulle "bara" in på systembolaget!..


2-pack bodys (grå+stjärnor) från Ica maxi, Body med tiger från H&m och Newbie byxor från Kappahl.

2010-11-16
 14:19:40

Maat

Det är svårt att träffa munnen med en liten kille som inte vill sitta still :) idag blev det gröt och lite mango pure!

2010-11-15
 14:29:59

Fiias (dyra) Önskelista

Snälla tomten...






2010-11-15
 14:02:35

5 månaders vaccin

Jag fick väcka Emilio imorse när vi skulle iväg till Bvc, stackarn han var så trött. Han blev inte så ledsen som jag trodde han skulle bli när dom tog sprutorna, han låg och skrattade och pratade innan dom stack till, då gnällde han lite men sen var det bra... duktiga killen! Vi vägde honom också så nu väger han 6760g och är 65,2cm lång
2010-11-14
 22:53:53

Fars dag!

Fullt ös hela dagen. Vi började med mys i sängen, Emilio var super glad och skrattade och pratade massor med oss.. sedan skulle älsklingen iväg så Emilio och jag tog en promenad bort till mor o far, där fick "mormor" vara barnvakt medans jag hjälpte far att lägga golv (dom renoverar sovrummet) sedan blev det fika och efter det började älsklingen och jag skruva ihop sänggaveln och totalt glömde vi bort tiden, vi skulle vara hos svärföräldrarna kl 18 och kvart över kollade jag på klockan det var bara snabbt på med kläderna och åka iväg.. väl där blev vi bjudna på tacos och smarrig efterätt.. jag är fortfarande proppmätt.

Lillkillen sover gott i sin säng och vi ska alldeles strax sova vi också, imorgon ska vi till Bvc för 5månaders sprutan.
Good night!

2010-11-13
 10:50:54

Lördag

Lördag idag, vi var uppe tidigt och skjutsade älsklingen som skulle iväg och spela match, åkte sedan hem till min mor o far för lite frukost. Nu har mina kära föräldrar åkt iväg till Norrköping en sväng  och här sitter jag och funderar på vad som sker idag..


Igår kom en jobbarkompis (med familj) till Matte och hälsade på, vi pratade och drack glögg.. riktigt trevligt faktiskt och fullt ståhej med barnen som lekte :) tur att älsklingen hade plockat upp lite bilar från när han var liten, det var populärt!
2010-11-11
 16:13:33

Torsdag!

Idag vaknade Emilio med lite feber, han fick alvedon och somnade om en stund till, men han har fortfarande varit lite grinig, dock såg jag två vita prickar i munnen och jag antar att det är tänder ?

Vi mötte upp Malin vid Ica nära för att handla lite, Emilio somnade i vagnen och när vi kom hem bakade vi knäck och rischoklad, det gick väl sådär haha! Nu busar Emilio med Malin!



2010-11-10
 12:47:06

Grattis älskling

Grattis Emilio.. 5 månader idag...



2010-11-09
 16:01:40

....

Jag måste lätta mitt hjärta för det här stör mig så otroligt mycket. Ni kanske tycker det är löjligt men för oss är det en stor grej. Jag skrev ju det här inlägget för ett tag sen och det handlar ju givetvis om garage. Vi sa upp garaget vi hade för att vi fick ett av hyresvärden men vi kom inte in med bilen där så vi gav det vidare och stod först i kön igen, några dagar senare blir ett annat garage ledigt och det ges vidare till några andra..  vi pratade självklart med hyresvärden och dom bad så mycket om ursäkt för att det blivit fel men dom hade ju redan pratat med dom andra...

Det som känns jobbigt är att vi har stått i kö ett år längre, jag tycker det är fruktansvärt orättvist och jag blir så jävla arg när jag tänker på det. Jag har tappat förtroendet helt, känner mig så besviken!
2010-11-09
 12:58:36

Brunett ?

Kikar igenom lite bilder och är lite sugen på att färga håret brunt igen.. vågar jag?


gammal bild på mig typ 2005 kanske 

2010-11-09
 12:54:28

Tisdag

Idag gick vi upp tidigt och kilade iväg till öppna förskolan.. eller vi åkte faktiskt bil, det är ju snöstorm ute just nu och riktigt halt. Vi träffade "föräldrargruppen" där, dock var vi som vanligt inte så många men det var mysigt. Efteråt åkte vi hem till syster, så här sitter jag nu (Hon har faktiskt dator och internet nu, kors i taket).. Emilio sover i bilstolen, han tokslocknade i bilen och har sovit ett tag nu så jag tror han vaknar för mat strax.

Ja det är min Tisdag det! :)

2010-11-08
 15:41:14

Till Emilio..

Mössa & vantar, "halsduk" och strumpor från H&M. Kanin från teddykompaniet.
2010-11-08
 15:37:08

Måndag!

Idag låg vi och myste ett bra tag innan vi gick upp. Vi knallade ner på stan i kylan, måste säga att jag njuter av detta väder.. några minusgrader men inte jätte kallt och så frost.. härligt!

Jag hittade lite grejer till Emilio och två tunikor till mig faktiskt. Ska strax börja med maten.. älsklingen ska iväg och spela match och sedan kommer några vänner över för att kika på Böda camping med oss.
2010-11-05
 08:59:49

Roadtrip

Håller på och gör mig iordning, idag blir det en liten roadtrip till Ikea med Madde (bonussyrran) kommer tänka på syster yster extra mkt, det här är vår grej liksom.. men jag ska äta köttbullar för dig också syster :)
2010-11-04
 16:26:47

Mammas "lilla" kille

När blev mammas lilla kille så stor? stanna tiden, jag hänger inte med!



2010-11-04
 14:48:15

Torsdag!

Har varit ute och gått hela dagen typ, och jag som skulle fixa här hemma.. idag SKA jag få upp mina nya gardiner i sovrummet. Ikväll blir det tjejkväll, ska bli riktigt trevligt och Emilio ska vara hemma och mysa med sin far! Åh kommer sakna min lillplutt, han är ju så mysig på kvällarna.. men det är nyttigt för far och son att umgås själva också!


nej nu ska jag ta tag i gardinerna!
2010-11-03
 21:47:57

Mina killar

Älsklingen ville natta Emilio och det slutade med att han också somnade, nu ligger dom i sängen och sussar båda två.. jag kan inte annat än le. Vad jag älskar dessa killar ♥

Såhär såg det ut en morgon på bb.

2010-11-03
 17:26:12

Onsdag

Tänkte gå en promenad imorse men det regnade så lillkillen och jag kröp ner i sängen och myste istället. Framåt lunch mötte vi upp Malin för fika på Sultans, där träffade vi på en lärare från förr. På eftermiddagen knallade jag och Emilio upp till bonus syrran (Madde) där satt vi och pratade om allt och ingenting och myste med Emilio,  eller ja Madde försökte iaf men emilio gjorde det svårt när han slogs och skrek i hennes öra. Hoppas hon inte blev avskräckt :P

Väl hemma lagade jag kycklingsallad, inte så avancerat men det var gott och uppskattat av älsklingen. Vi har nyss kollat på arga snickaren och nu ligger Emilio här och bubblar, han lär nog somna sent ikväll för han sov två timmar när vi kommit hem från Madde.
2010-11-02
 13:58:45

Tisdag

Idag har vi varit på bvc, föräldrargruppen.. lika trevligt som vanligt trots att vi inte var så många. På Tisdag ska vi med gruppen till Öppna förskolan, ska bli trevligt.

Emilio somnade när vi skulle åka hem men vaknade när jag lyfte ur honom ur bilstolen, han fick lite mat och sedan låg han på täcket och bubblade och lekte medans jag rensade ur min garderob, puh! Han somnade precis och jag tar en paus, är inte klar än på länge.
2010-11-01
 21:45:15

Hurra Hurra Hurra

Idag är ingen vanlig dag för det är Majas födelsedag.. Hurra hurra hurra!



1 November 2006