2011-11-29
 13:05:44

Brownie

Jag har gjort det igen..

2011-11-28
 12:26:25

Bare minerals

Gjorde precis en beställning på Bare minerals nya hudvårdsserie, välbehövligt för min hy om jag säger så. Jag har inte provat dessa förut så det ska bli spännande.. har dock hört att det ska vara bra grejer.. men det svider i plånboken för billigt är det ju inte!

Det blev alltså Deep cleansing foam och Nourishing Moisturizer!


2011-11-26
 00:34:21

...

Den här dagen har varit alldeles för grå och trist, jag har varit väldigt deprimerad och ledsen, men jag klarade en kväll på jobbet även om jag fick kämpa för att då till det där leendet idag.

Jag har en ledig helg framför mig och jag börjar den med en nattmacka till en av mina (just nu) favorit serier pretty little liars. Natti natti

2011-11-23
 13:36:04

Lazy wednesday!

Ge mig energi någon.. så mycket som jag har att göra här.. en storstädning innan advensgrejerna åker upp på söndag vore ju inte helt fel.

Idag skiter vi i det, när Emilio vaknar går vi över till Anna och fikar en sväng.. kanske kan jag passa på att städa lite imorgon när lillkillen är på dagis!
2011-11-18
 13:12:05

Fredag!

Breaking dawn var sjukt bra, jag måste (ska) se den en gång till och jag måste läsa böckerna!

2011-11-16
 12:48:56

Sjuk!

Idag har vi planerat in en girlsnight med bio i Norrköping, så gissa om jag blev besviken igår när jag vaknade upp med migrän, feber, yrsel och halsont. Blev sängliggandes hela dagen och sjukskrev mig från jobbet, det är ju dock inte så lätt att vila med en aktiv 1 åring hemma. Febern och huvudvärken släppte framåt kvällen och efter en bra natt med mycket sömn vaknade jag upp och mådde faktiskt helt okej. Så okej att jag faktiskt orkade skjutsa Emilio till dagis imorse, där fick han leka av sig medans jag vilade hemma i soffan.

Jag har fruktansvärt ont i halsen fortfarande men som sagt, ingen feber och ingen huvudvärk så en kväll med tjejerna borde jag ju klara av..  vi har ju köpt biljetter till Twilight Breaking dawn part 1 som har premiär idag, och jag får bara inte missa det, som jag väntat!



2011-11-14
 14:58:43

Måndag!

Idag sov vi till halv tio, skönt! Emilio och jag har visserligen varit uppe några gånger inatt... han sover väldigt oroligt och vaknar ganska ofta på nätterna. Kanske är det för att han har börjat på dagis och mycket intryck ? han är iaf väldigt mammig just nu och ibland kan det vara riktigt jobbigt även om det oftast är mysigt att han vill sitta i knä och kommer för att ge massa pussar!

I Fredags när M kom hem satt jag på golvet i Emilios rum och M kom in för att ge mig en kram, Emilio som såg detta var snabb på att klättra upp i mitt knä och knuffa bort pappa, men det slutade ju med att vi kramades allihopa :)

Nu sover lillskrutt och jag ska bara ta det lugnt faktiskt, har galet ont i huvudet och om ca en timme ska jag till svärföräldrarna för att lämna lillskrutten, jag själv ska iväg och träna! Känns otroligt skönt att jag kommit igång med träningen igen, jag känner att jag mår så mycket bättre!
2011-11-11
 14:24:16

Nere

Jag känner mig så nere idag, jag har gråten i halsen och önskar jag kunde prata med någon. Jag har många fina vänner men jag känner inte alltid att jag kan prata om allt.

Känner mig extra ensam idag :( M och jag kommer i stort sett mötas i dörren när jag ska till jobbet och så sover han nog när jag kommer hem och imorgon åker han iväg och är borta hela dagen :(

2011-11-11
 11:41:02

Fredag

Så var det Fredag igen :( jag hoppas att kvällen bara flyger förbi!

2011-11-08
 09:54:58

Tisdag!

Sitter på jobbet och äter en banan till frukost, jag har så svårt för frukost, usch! Brukar kunna gå bra när jag varit uppe ett tag men inte idag.

M lämnade Emilio på dagis imorse och han sprang direkt till leksakerna och vinkade hej då till pappa! Åh det ska bli så mysigt att få hämta honom sen, stora killen ju!

Nehe.. Rasten slut! Trevlig tisdag!!

2011-11-07
 22:49:34

Måndag!

Imorgon är det jobb som gäller och Emilio ska vara på dagis 6-16, ganska lång dag med andra ord och jag hoppas det kommer gå bra!

I helgen köpte jag en slinga med ministjärnor som jag satte upp på gardinen... Jag tjuvstartar lite, längtar ju så till advent tider och allt som hör till.

2011-11-04
 11:06:19

Hatar Fredagar!

Alla skriver på Facebook att det är skönt med Fredag och äntligen helg, jag blir bara deprimerad.. Kommer jag någonsin få känna så ?

Jag hatar att jobba varje fredag kväll, det gör att Emilio inte får gå på dagis eftersom M hinner hem innan jag börjar, och att vi får stressa med att hinna med allt vi inte hinner i veckorna. Vi pratade när jag var mammaledig om att hitta på någon aktivitet med Emilio varje Fredag när han blev större! Nu är han ju stor och jag skulle så gärna vilja vara i lekparken hela familjen, åka till badhuset eller busfabriken! Vi hinner ju inte riktigt det på helgerna, jag jobbar varannan helg och de helger jag inte jobbar är det alltid så mycket "måsten" som ska göras.

Jag vet att jag inte borde klaga, jag ska vara glad att jag har ett jobb. Men det är jobbigt, jag får dåligt samvete och det känns som jag sviker på M och Emilio.. M som jobbar så hårt i veckorna och får sitta själv när han väl är hemma! :(

Jaja, nu har jag lättat mitt hjärta! Ni förstår att jag ska jobba ikväll va? Men först har vi massa saker att göra när M kommer hem. Stress stress stress...

2011-11-03
 15:35:03

Torsdag 3 November!

Jag behöver energi, usch vad jag är trött idag.

Idag är vi lediga, både från jobb och dagis (dock inte M) så på förmiddagen blev det Öppna förskolan som Emilio tycker så mycket om, det var såklart lika trevligt som vanligt.

Annars sker det inte mycket här, jag skulle behöva ta tag i en hel del men huvudet säger ifrån idag, jag orkar verkligen inte. Emilio ska iaf få spendera lite tid hos mormor och morfar ikväll, jag ska nämligen köra två pass på friskis.. hur jag nu ska orka med det ? :p
2011-11-01
 22:58:57

Lägenhet i Norrköping!

Vi var i Norrköping och kollade på lägenhet idag.. jag blev kär! En nyrenoverad trea i ett gammalt hus med underbart fina stora fönster, superfint mörkt golv och vita väggar! Love it, skulle kunna flytta in nu! Tyvärr måste vi tacka nej, pga av allt runt omkring.. det var inte den mest barnvänliga gården, om man nu ska kalla det gård? vi får leta vidare!