2011-12-29
 21:37:40

Egen tid!

Älsklingen har inte mått så bra idag så han har gått o lagt sig och lillskrutt sover sen länge! Jag ligger i soffan och njuter av lite egen tid, egentligen borde jag väl sova snart jag med eftersom jag börjar jobba kl 6 imorgon bitti.. Men när.. Ska bara se klart filmen jag nyss startade :)

2011-12-29
 14:11:03

Kista Galleria

Roadtrip med syster igår, wiihoo!

Emilio var hemma och busade med mormor och morfar så honom gick det ingen nöd på.

Vi styrde bilen mot Stockholm, poppade hög musik och sjöng med. Egentligen åkte vi ju dit för att äta lunch i Kista Galleria, tror jag pratat om det förut? en persisk rätt iaf.. syster är helt galen i den.. anyway vi hann med ett stopp på Quality Outlet i Barkarby innan, shoppade lite till mannen. Inne i Kista Galleria var det tok mycket folk.. men jag shoppade loss både till M och Emilio :).. men jag lyckades iaf hitta en skjorta till mig!

Det var en mycket trevlig dag iaf, längesen!


2011-12-27
 14:27:10

Mascara eller mascara!

Jag måste tipsa er om världens bästa mascara, jag änvände den förut men sen blev jag snål, den är rätt dyr men värd varenda krona, pratar såklart om YSL! Jag köpte den här i stan och den kostade 310 kr, men jag har sett att den finns på parfym.se för ca 200kr.. Skynda fynda!

2011-12-26
 12:13:07

Annandag jul - shopping

Påväg till Örebro för lite shopping, skulle tro att vi inte kommer vara ensamma där! Huh!

Milio passar på att ta en liten nap!

2011-12-26
 12:08:22

Julhelg!

Ledsen för dålig uppdatering. Julhelgen har varit kanon och Emilio blev så glad för alla julklappar och hade fullt upp med att leka med allt igår!

Vi bjöd in mina föräldrar och svärföräldrarna på spontan middag igår kväll, det var riktigt trevligt.. Och uppskattat tror jag ? Vi spelade Nintendo Wii (som älsklingen o jag fått i julklapp)

2011-12-19
 19:48:04

helgen!

Det var riktigt trevligt på julbordet i Lördags, vilka underbara chefer älsklingen har. Nu är ju jag inte för julbord sådär jättemycket, jag är rätt kräsen men det fanns ju så mycket att välja på så mätt blev jag. Cheferna bjöd på "drinkbiljetter" och efter showens slut hamnade vi alla i baren, när klockan närmade sig midnatt var vi ett gäng (ungdomarna) som ringde taxi för att fortsätta festa inne i Norrköping, det var mycket trevligt och klockan tre på morgonen traskade vi till hotellet.

Igår morse var vi väl inte sådär jätte kaxiga när vi vaknade :p men vi traskade ner och åt en riktigt god frukost innan vi traskade runt på stan för att köpa julklappar, vi satte sprätt på några tusenlappar men nu är iaf nästan alla julklappar klara!
2011-12-17
 18:01:37

Hotell & julbord!

Nu sitter vi på hotellet och väntar på skjuts, snart blir det julbord, årets första! Det är med älsklingens jobb vi ska iväg med, det känns lite nervöst men det ska bli kul att träffa alla!

Emilio är hemma hos faster och hennes sambo, Där har han det bra! Han dansade tydligen loss till julmusik :)

Imorgon blir det att shoppa julklappar, när vi ändå är här liksom.. Men innan det blir det ju en stadig hotellfrukost, åh vad vi längtar.. Finns det något godare ?

2011-12-16
 15:12:06

Friiday!

Igår fick vi besök av massa fina mammor och deras barn, full rulle var det och barnen härjade runt, riktigt trevligt och jag bjöd på glögg, lussekatter, pepparkakor och massa annat till barnen! :) Riktigt julmys!

Idag har jag varit på stan och spenderat massa pengar på smink, usch så dåligt samvete jag har! Men något jag behövde och ibland måste man få lägga lite pengar på sig själv, men jag erkänner att det blivit lite mycket nu, med smink o hudkrämer! :/

Jag håller på att färga en skjorta, den var typ svart/grå/rosarutig innan, älskade skjortan men hatade färgen så idag var jag och köpte svart terxtilfärg så jag hoppas det blir bra, tanken är att kunna ha den på julbordet imorgon! Det beror ju förstås på hur resultatet blir.

Nej vad jag svamlar, måste göra mig iordning för att åka till jobbet strax. Jobbar till 22 med syster yster så det känns faktiskt helt ok!

Trevlig Fredag!
2011-12-14
 09:10:46

Städning!

Emilio är på dagis, när jag lämnade kom en 2årig tjej springandes mot honom, hon ramlade precis framför hans fötter men reste sig snabbt och asgarvade sedan gav hon milio en puss som blev besvarad, haha så gulliga dom är!

Nu ska jag få i mig lite frukost sen ska jag köra igång med städningen, usch! har ingen lust men jag vet ju att det är så skönt när det är klart.. bara köra på!

Ikväll ska jag vi iaf bli bortskämda med mat hemma hos Zarah och Mattias! :)

2011-12-13
 13:25:38

13 December, Lucia!

Här har vi en liten tomtenisse som smyger omkring!

2011-12-12
 15:10:58

Fullt ös!

Herregud vad mycket tvätt, helt galet. Visserligen så är det ju allt vi äger och har men ändå.. vi har kämpat hela dagen. Torkrummet där nere är helt fullt och jag har tvättat lite här i lägenheten också.

På Onsdag är jag ledig igen och då ska Emilio få spendera förmiddagen på dagis och sen hemma hos mormor och morfar, för jag ska ta och storstäda och då menar jag verkligen storstäda, sedan har vi ju massa kul att se framemot innan jul, Lucia på öppna förskolan, adventsmys med mamma/barn gruppen,julbord och hotellövernattning, lunch med jobbarkompisarna och så får vi ju inte glömma allt julbak :)
2011-12-10
 00:40:32

Min emilio!

Det känns skönt att komma hem efter en kväll på jobbet och titta på Emilio som sover tryggt i sin säng, jag tänker ofta på barn som inte har det så, som inte känner sig trygga! Usch det skär i hjärtat! Min milio har det bra iaf och jag ska se till att han alltid känner sig trygg!

2011-12-08
 14:24:31

Ångest big time!

Jag har ångest. Jag skakar i hela kroppen, det vänder sig i magen och det känns som jag ska spy!.. men jag vet inte varför!
2011-12-07
 21:32:39

Tvättstuga - check!

Här har det varit tyst ett tag, känns som jag startar alla mina inlägg så ? haha.. men livet flyter på och just nu kämpar vi med att få vardagen och fungera. Det är verkligen tidskrävande med jobb, dagis, rutiner, matlagning, städning och såklart att ge tid till varandra.. puh!


Ikväll har jag bokat tvättstugan för första gången, ja det är en lång historia... vi fick ju in pälsängrar här och var tvungen att tömma alla våra garderober och byråer, kanske ska tillägga att det verkligen är alla våra kläder, handdukar, gardiner, lakan m.m... det står just nu i säckar ute på balkongen och väntar på att tvättas (man ska ju tydligen låta det stå kallt) Anticimex var här i Torsdags och la ut något medel och jag har inte sett någonting efter det, tack och lov! Men vi har alltså en hel del att tvätta och snällaste Malin lovade mig att hjälpa till, så på Måndag (ska tillägga att jag inte är ledig förrän då) ska vi köra förhoppningsvis all tvätt!
2011-12-02
 22:16:21

Påväg hem..

Påväg hem från jobbet, överlycklig... Det är minusgrader ute!