2010-10-31
 23:22:33

Söndag

Helt slut efter denna dag. Blev pizza hos mor och far efter att vi firat Maja, hann med att prata med syster som just nu befinner sig i USA.. Miami, sista landet innan hon kommer hem! yeej!

Älsklingen och jag har precis kollat klart på BECK - levande begravd, helt ok. Min lilla sötnos milio sover sen några timmar.

Då var denna Söndag avklarad, God natt!

2010-10-31
 00:16:36

Helgen

Fullt ös hela helgen. Igår (Fredag) åkte vi till Norrköping, vi skulle till babyproffsen men lyckades med lite annan shopping också. Köpte en pläd, ryamatta, body och påslakan till Emilio.

Idag var det meningen att vi skulle åka på julmarknad i Julita men bestämde oss att vi skulle hjälpa syster att flytta (som jag egentligen lovat) ist, meningen var att hon skulle flytta förra helgen men så blev det inte.

På Måndag fyller Maja år så vi ska fira henne imorgon, mys! Hoppas Emilio är lika glad då.. gud vad glad han har varit idag, det verkligen värmer inombords av alla dessa leenden.

Nej nu blir det godnatt, älsklingen är uppe hos grannen... meningen var att milio och jag också skulle följa med men han har knappt sovit på hela dagen så jag kände att han behövde lugn och ro för att sova och det tog inte lång stund innan han slocknade i famnen på mig, Kärlek! ♥

2010-10-28
 00:34:47

Hemska tanke!

Tårarna rinner... har precis läst en blogg om ett par som förlorade sin dotter i samband med födseln. Känner mig stum.. bara tanken på att forlora sitt barn! Usch 

Ska kila in och pussa lite extra på min Emilio (som sover) nu ♥

2010-10-27
 16:18:30

Skype!

Bokat in en date på skype med syster yster ikväll. weeii!

2010-10-27
 15:47:47

Långpromenad

Har precis kommit hem efter en riktigt lång och härlig promenad med Malin och hennes hund Cool. Det var skönt och Emilio mår bättre med sin snuva när han är utomhus, han har sovit genom hela promenaden och sover fortfarande i vagnen ute i hallen. Lite avundsjuk blir man när man ser hur varmt och skönt han har nere i vagnen när man själv blir genomblöt av regnet som kom nu på hemvägen... jag passade även på att knalla in på Ica och hämta mitt paket från Jotex, så imorrn är det jag som storstädar och fixar i sovrummet =)
2010-10-25
 22:43:45

Julmust!

Nu börjar affärerna sälja Julmust, på stan idag var jag tvungen att köpa en.. gud så gott. Det ska vara Apotekarnes julmust.. riktigt kall! Nu väntar vi bara på lussebullarna!

2010-10-25
 22:40:28

Måndag

Inte min dag idag, känner mig lite nere :(

Emilio och jag tog oss ut iaf, syster och Noa skulle ner på stan så vi hakade på. Köpte inte så mycket.. jag shoppade ju faktiskt på Nellys rea igår.. men det blev två stycken mössor till Emilio, som tack och lov sitter som gjutet.

Blev lite fika hos svärföräldrarna under kvällen då svärfar fyller år, dock var vi där en kortis då Emilio var väldigt trött och lite kinkig.. han behövde lite lugn och ro och somnade ganska så snart efter att vi kommit hem.

Nu ska jag mysa med min älskling, God natt!


2010-10-24
 22:16:58

En trött men glad kille...



2010-10-24
 16:20:48

Söndag!

Emilio mår bättre idag, febern är borta. Han ligger och sover skönt i våran säng, han behöver sova. Älsklingen har passat på att rensa bland lite grejer och jag har fixat med tvätten, nu tar vi Söndag och bara slappar!
2010-10-24
 16:16:27

Klickat hem..


Gardiner till sovrummet och ett påslakan till Emilios "lektäcke", från jotex.
2010-10-23
 14:46:13

Emilio är sjuk :(

Iag blir en riktig hemmadag. Emilio är sjuk och har feber.. nu har han fått alvedon så lite piggare är han men usch stackarn, har varit en jobbig natt! Som sagt vi håller oss hemma idag och älsklingen ska strax iväg och handla, god mat och filmmys får det bli ikväll.

2010-10-22
 13:00:37

22 Oktober

Här vaknade vi upp till en vit morgon, dags att byta till vinterdäck snart kanske?

Emilio har tagit en liten nap och jag har fått duscha i lugn och ro, riktig lyx! Blir en tripp på stan när älsklingen kommer hem, tror jag har hittat en klänning till dopet.. men jag måste prova den.
Ikväll blir det middag i Vingåker med svärföräldrarna, myys!
2010-10-19
 21:09:13

Emilios Rum!










Vad tycks ?
Har en del kvar att göra men såhär ser det ut just nu.
2010-10-19
 12:38:10

Tisdag

Emilio ligger i babygymmet och bubblar med Pingu, han är riktigt glad idag.. så härligt! Vi hade tänkt gå en plångpromenad idag, jag hade laddat mp3n med nya låtar men det regnar ute så det känns inte så kul. Ska nog passa på att sätta upp gardiner i Emilios rum.

2010-10-18
 23:41:43

Love Beyonce!

Jag kan se denna hur många gånger som helst, jag ryser!

2010-10-18
 11:20:01

4 Månader efter

Har några kilon kvar att gå ner, men jag kommer i mina jeans även om de sitter åt lite väl mkt :P Såhär ser jag iaf ut 4 månader efter förlossningen, har dock inte kämpat direkt för att gå ner.

2010-10-17
 17:23:59

Söndag!

Idag fixar vi med Emilios rum, har rensat och flyttat ut datorn nu. En vän är och hälsar på så killarna har gått upp med lite grejer på vinden. Mor o far som är på Ikea ska köpa med sig en hylla hem så snart ska vi äntligen få ordning på milios rum.. can´t wait!

Nu är killarna iväg och köper middag, blir grekiskt idag, mums! Dags att duka nu!
2010-10-15
 23:45:54

Hej då Saaben!

Vi bytte ju in Saaben på firman där vi köpte volvon, vi har haft lite koll nu när den legat ute på nätet men nu är den borta. Den är såld och det är inte först nu det känns, vi trivdes så bra med saaben så det känns lite vemodigt. Det var ett val vi gjorde, och volvon är inte direkt något dåligt köp... vi trivs med den.

2010-10-15
 23:39:14

Fredagsmys!

Myys dag.  Vi fick med oss älsklingen ner på stan och det blidde 3st byxor till Emilio och lite leksaker. Älsklingen ville köpa en stor lastbil med timmer till Emilio, dyr som satan. Vi tog en fika också innan vi gick en "omväg" hem.. skönt att få lite frisk luft. Väl hemma lagade vi mat och myste massa med Emilio.. jag hann med en låång varm dusch också innan Idol.

Nu sover mina killar sen länge, jag har precis pratat med syster.. galet hur mycket man kan sakna någon.. men snart så! :)

2010-10-15
 11:35:48

Fredag!

Härligt med Fredag idag, det innebär att pappa Mattias slutar tidigt och Emilio och jag ska försöka få med honom ner på stan. milio behöver byxor, jag som alltid ligger steget före när det gäller kläder till honom men byxor måste jag helt ha missat, han kan knappt ha strl 56 längre och vi har bara några få i strl 62.. så här måste shoppas!

Har köpt gardiner till Emilios rum, åh jag vill verkligen få klart allt nu! Det kommer bli tokmysigt! Vi måste bara köpa en hylla innan vi kör igång och fixar, inspirationen är på topp, dock vågar jag inte köpa för mycket grejer innan man ser hur det blir!.. men snaart så!

Leksaker behövs också... han har utvecklas något enormt bara de senaste.. dagarna, stora killen, han är så nyfiken på allt och greppar tag och utforskar.. han som inte tyckte om att ligga på magen förut tycker nu att det är ganska spännande! som sagt... en liten tripp ner på stan gör familjen gott! hehe!

Hoppas ni har en toppen Fredag!
2010-10-13
 21:48:23

Höst kille!

Kolla vilken cool kille! :)

2010-10-13
 21:46:06

Onsdag

Började dagen med en härlig promenad tillsammans med Malin, vi gick upp till ÖoB och Willys, handlade lite mat och gick hem till oss för att laga tacos. Efter maten satt vi o pratade med Emilio när Malin tog en klunk cola och tyckte att jag sa något roligt... hon sprutade cola i halva köket för att hon inte kunde hålla sig för skratt... Mariekex? näe jag fattar fortfarande inte vad som var så kul! Anyway Malin fick skura upp i köket och jag passade på att plocka lite... då fick hon helt plötsligt städmani och fixade till i köket och dammsög hela lägenheten.. vilken service =)

På kvällen kom svärföräldrarna och älsklingens mormor, riktigt mys.. vi fikade lite och dom underhöll Emilio som blev helt slut :)

Nu ska vi strax kolla på Kungarna av Tylösand innan det blir sängen. Hoppas på en lika bra dag imorgon! Natti Natti!
2010-10-12
 17:20:57

Bilen!

Älsklingen har varit ute och fotat så här får ni bild på nya bilen! :)

2010-10-12
 10:11:52

Smakportioner!

Nu när Emilio är 4 månader får han börja äta lite puré och sådär... vi har redan tjuvstartat lite. Tänkte visa lite bilder på när Emilio första gången fick en smakportion med potatis och majspuré.

Igår fick han lite gröt, bvc sa att vi kunde prova och det var en hit. Emilio blev helt crazy och jätte arg när han inte fick mer! :)








2010-10-11
 21:57:45

Måndag!

Idag blev det en tidig morgon, det tog väl typ 20 minuter att väcka lillkillen.. men vi skulle ju till bvc. Det var kallt ute och jag fick skrapa rutorna på bilen.

Det gick bra på Bvc, 4 månaders kontroll idag. Han väger 6350g och är 62cm lång, stora killen ju. Han följer sin kurva galant, han har tagit ikapp på vikten med tanke på att han var ganska liten vid födseln.. längden däremot ligger han över sin kurva.. undra om det blir en lång kille?.. då är det iaf inte mina gener.. haha!

Ikväll har vi bara myst lilla familjen, vi har pratat massa med våran kille och så blev det lite bad för honom innan mat och mys i soffan, han somnade helt utmattad i älsklingens famn.. Kärlek ♥

Jag ska lägga mig i soffan och kolla på One tree hill innan det blir sängen för mig. åh jag har sådant lyckorus i hela kroppen, vad jag älskar min lilla familj.. tänk att vi fick en så snäll och välskapt son.
2010-10-09
 22:20:08

Lördag!

Idag har jag spenderat hela dagen med familjen hemma hos mamma o pappa, välbehövligt för min del. Vi har bara tagit det lugnt och jag lagade super god middag!

Igår för exakt ett år sedan fick vi veta att Emilio låg i magen, vilken härlig känsla och imorgon blir han hela 4 månader, gud vad fort tiden går!
2010-10-05
 21:10:33

Tisdag

Älsklingen kom hem med en blomma till mig idag, en jättefin rosa orkidé... antar att han kände sig dum för att han glömde ringa och väcka mig och Emilio imorse som han lovat, men blomman uppskattas iaf!

Vi har myst med lillkillen under kvällen, han är lite bökig emellanåt.. antar att det är tänder på g?.. anyway massa mys blev det och till middag blev det kycklinggratäng med kantareller och bulgur.. mums!

Nu sover lillkillen och älsklingen sitter och spelar tv spel, jag ska ta mig en varm dusch för att sedan bädda ner mig i soffan o kolla på Gossip Girl och One tree hill!

2010-10-05
 10:35:14

Vad härligt det är!

Föräldrargruppen på bvc var planen imorse.

Vi vaknade lite senare än vi skulle, Emilio tog god tid på sig att äta och när alla kläder var på då spydde han ner sig.. bara börja om från noll igen och när kläderna är på, då skiter han ner sig.. och blöjan läcker.. bara börja om på noll Igen.... då passar han på att kissa ner mig när jag ska byta blöja. Han får på sig nya kläder och när jag ska lyfta upp honom.. då skiter han lite till.

Behöver jag säga att vi inte kom iväg till bvc ?
2010-10-04
 23:47:49

Nätshopping!

Snygga tröjor som skulle passa Emilio. Kommer från Ellos!


www.ellos.se




2010-10-04
 11:16:07

4 Oktober 2010

Lite nere idag.. Emilio o jag ska ta en promenad nu, hoppas det känns bättre sen! Vi saknar pappa Matte extra mycket idag! ♥
2010-10-01
 23:52:31

1 Oktober 2010

Idag har vi köpt bil.. Vi är toknöjda!